Премини към съдържание

Kokala

Потребител
  • От него общо

    114
  • Регистрация

  • Беше тук

За Kokala

  • Рожден ден 12/09/1977

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    295788136

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Wagon GDI; Colt 4G61
  • Интереси
    Прекрасни жена и дете!

Kokala's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Mitsubishi с нова английска версия на Evo X - Mitsubishi Lancer EVO X FQ-330 SST. Mitsubishi Cars добави още един модел към обширната гама на Evolution X за Англия. На британския пазар вариантите на Evo X се обозначават с FQ, следван от цифра, която маркира конските сили. Стандартно FQ-330 ще се продава с 6-степенната автоматична скоростна кутия с два съединителя SST. Двигателят е два литра с турбокомпресор, мощността е нараснала на 330 к. с., а въртящият момент е 437 Нм при 3500 оборота в минута. Това е с 29 к.с. повече от FQ-300 SST и с 25 к.с. по-малко от FQ-360. Задвижването е на четирите колела, а системата S-AWC (Super All Wheel Control) се грижи за максималното сцепление с пътната настилка. За увеличаването на мощността инженерите са преработили смукателната и изпускателната система, интеркулера и електрониката на мотора. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 4,4 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч. Стандартното оборудване включва 18-цолови джанти, спирачки Brembo, адаптивни ксенонови фарове, спортни предни седалки Recaro, Bluetooth връзка, сателитна навигация с твърд диск и аудиосистема Rockford с портове за iPod и MP3. Предлагат се четири цветови варианта за екстериора - Cool Silver, Orient Red, Lightning Blue и Phantom black. Източник: http://auto.dir.bg/2009/05/27/news4509047.html
  2. :icon_thumbup: Има някаква измама май :icon_hmm: .... :icon_dance:
  3. Еее супер колега - :icon_thumbup: много готино :icon_clap: Гледам, освен че по едно време сме на едни и същи километри, но и почти по едно и също време сме се регистрирали във форума! :icon_dance: :icon_clap:
  4. Kokala

    Честита Нова Година!

    Пожелавам здраве и късмет на всички колеги и семействата им! :D Бъдете усмихнати! :D
  5. Kokala

    Спечелете ново Мицу

    Mitsubishi Sportback Военен хеликоптер МИ-8 достави Lancer Sportback на летище Лесново Автомобилът бе спечелен от победителя в онлайн играта на Mitsubishi “На твоя знак”. Военен хеликоптер МИ-8 прелетя над България с огромен контейнер, в който беше превозен новият Mitsubishi Lancer Sportback. Тежкотоварният хеликоптер получи разрешение за кацане на летище Лесново край София, където разтовари голямата награда в онлайн играта на Mitsubishi “На вашия знак”. По-малък, дистанционно управляван хеликоптер предаде лично ключовете на спечелилия другата награда- новия Mitsubishi Colt. Зрелищното събитие е част от общоевропейската премиера на двата нови модела на Mitsubishi. Производителят покани жителите на 19 страни на Стария континент да участват в онлайн играта на Mitsubishi, като им обеща да достави наградите на късметлиите с хеликоптер на посоченото от тях място. “Много се гордеем от факта, че през целия период на играта България се движеше сред първите три страни по брой участници, а е сред най-малките държави като население”, коментира Виктор Мезан, ръководител продажби в «Балкан Стар Моторс”. “Мисля, че българинът обича “късметът да му падне от небето” и тъкмо нестандартният формат на играта го провокира да участва. Зарадва ме фактът, че много българи се осмелиха да се състезават с творческите си проекти и доказаха, че са изключително талантливи”, допълни г-н Мезан. Близо 10 000 българи бяха маркирали в сайта на играта къде желаят да им бъде доставен компактният Mitsubishi Colt и очакваха резултата от томболата. Името на Жени Нешева-Манукян беше изтеглено в присъствието на нотариус на 27 ноември. Жени разбра добрата новина, когато “мини хеликоптер” й поднесе ключовете от автомобила на 29 ноември на летище Лесново. Феновете на Lancer Sportback трябваше да покажат спортен дух и да се включат в състезание на творчески идеи. Задачата им бе да изобразят по нестандартен начин логото на Мitsubishi, да направят снимка или видеоклип на своя проект. Журито оцени като най-оригинално представянето на Деан Тодоров, който участва със снимка на своята интерпретация на логото - изключително симетрични три диаманта, направени от бали сено. Напълно заслужено спортният хечбек на Mitsubishi стана негов веднага след като автомобилът беше свален от контейнера, превозван от хеликоптер МИ-8. В България нямаше наличен хеликоптер, който да може да носи товар с такова тегло. Наложи се организаторите да го наемат специално за събитието от Украйна.
  6. Mitsubishi Motors ще сътрудничи на Proton Двете компании подписаха лицензен договор за производството на продукти, базирани на новите автомобили на Mitsubishi Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви подписването на договор с най-големия малайзийски производител- Proton. Договорът гарантира лиценз на малайзийската компания за производството на продукти, базирани на новите автомобили на Mitsubishi. Освен това двете фирми търсят нови области, в които биха могли да си сътрудничат, най-вече в областта на продажбата на японски автомобили на малайзийския пазар.
  7. Kokala

    Подгряващи свещи

    Колега, за Вагона ми са NGK! Но той е с японски бензинов двигател, а ако не се лъжа твоя дизел е немски, така че може и BOSCH да са правилните! Най-добре е да се обадиш в Ратола и по номера на рамата ще ти кажат точния номер и цена! Успех!
  8. Kokala

    Space Wagon Gdi или 2.0 16v

    :D Газова не мисля да си слагам ... :D Гледа я Милене, чистихме дросели, сменяхме свещи, всичко и изглеждаше наред по показания (обороти, режими, ...) И сега си работи добре - не ми мени обороти, сменя си режимите - всичко си и е ОК. Просто мисля че проблемите с разхода не са в ДВГ-то, а в: 1. зад-кормилното устройство (стил на каране); 2.типа на "градското" (постоянно пълзене с по 5-6 метра) и 3. в "качествените" горива! :D Поздрави!
  9. Kokala

    Space Wagon Gdi или 2.0 16v

    Колегата "Георги Павлов" е абсолютно прав! И аз съм с вагон 2.4 GDI и твърдя, че разхода на софийско каране не може да падне под 14 л./100км. Когато го докарвах от Германия (с немски бензин) ми даде 8.5 л./100 км. по магистралите и от тогава под 10 л./100 км. извънградско не мога да падна! :icon_dance: Иначе колата е страхотна - няма друга толкова просторна и удобна за каране! Поздрави! :good:
  10. :icon_thumbup: Поздравления за добре свършената работа! :icon_clap:
  11. Kokala

    София

    През Железница си за 40 мин.! "spdspd" "Дани, хич не ти ловя вяра! Пеш се ходи от "Витошка" до "Ботев", ама я да те взема с мен да направим едно кръгче център-Световрачане-Бояна и пак до прословутия център пеш. Ще трябва да си вземем суха храна, манерки с водичка и пари за такси, като алтернативен вариант!" Мисля че за средни и къси разтояния става въпрос! Аз днес от Раковска и Дондуков (където живея) до Интерпред (където работя) - около 6 км по пряка линия (през Борисовата градина), го взех за 45 мин пеш. С кола стигам за 20 мин! Мисля че си струва (приятна разходка с хубав въздух)! И ако има още така мислещи (защото в приятната разходка не срещнах повече от 2-ма ентусиасти) със сигурност ще се отрази на трафика!
  12. Здравейте колеги - само да информирам евентуално заинтересованите! Преди час чух реклама по Радио 1 относно представяне на Lancer X, EVO X и Lancer Sportback в събота и неделя в Балкан Стар на Резбарска. Предполагам ще има и Test-Drive! Така че, ако има желащи ........... :icon_thumbup: "Новият Lancer Sportback ще се предлага в дилълската мрежа на Балкан Стар Мотърс от месец октомври. Моделът разполага с два двигателя - 1.8 литров бензинов с мощност от 143 к.с и 2.0 литров дизел, който е задвижван от 140 к.с. За спортните възможности на нетрадиционния хечбек говори характерния спойлер на петата врата, който присъства стандартно във всички нива на оборудване. Впечатлява високото ниво на пасивна и активна безопасност във всички модификации, за което не се доплаща – ABS, EBD (електронна система за разпределение на спирачното усилие), активен контрол на сцеплението и стабилността на автомобила. “С появата на Sportback в семейството на Lancer нашата прогноза е 40% от продажбите на Lancer да принадлежат на хечбека. С лансирането на този модел вече можем да се конкурираме с всички предложения в най-големия сегмент на българския автомобилен пазар”, коментира Виктор Мезан, ръководител продажби в Балкан Стар Мотърс. “Tова което ще отличи Lancer Sportback e алтернативният спортен дизайн и спортно поведение на пътя – нетрадиционно решение за хечбек. Освен това моделът ще се продава на цената на седана, което го прави още по-привлекателен на пазара”, допълва г-н Мезан. Продажбите на Lancer Sportback стартират от 34 990 лв с ДДС. Балкан Стар Мотърс, официален вносител за марката Mitsubishi у нас, за пръв път ще запознае феновете на марката с разширеното семейство на Mitsubishi Lancer. Семейството събира четири автомобила от различен клас, които носят общи черти и спортен характер и изразяват визията на Mitsubishi Motors Corporation за бъдещето на компанията. Разширяването на моделната гама на Mitsubishi следва реализацията на така нар. от производителя „Глобален проект”, част от който е извеждането на пазара на изцяло новото семейство на Lancer. Началото бе поставено от четиривратия спортен седан Lancer Sports Sedan, показан за първи път у нас точно преди година, по време на изложението в Пловдив. Тази есен семейството се обогатява с новата версия на иконата Lancer Evolution и новия член на семейството Lancer - Lancer Sportback. Последното попълнение в семейството, Lancer Ralliart, ще видим по-късно през следващата 2009 година. Новият Lancer Ralliart ще даде възможност на много по-голяма аудитория да се докосне до спортните гени и наследство на Mitsubishi. Моделът явно демонстрира близостта си с характеристиките и ценностите на най-високо позиционирания Lancer Evolution. С последния представител на семейството ще се попълни оставеното многоточие в стратегията, която трябва да се превърне в движещата сила на офанзивата на Mitsubishi в сърцето на пазара."
×
×
  • Създаване...