Премини към съдържание

Mitsubishi`Boy

Потребител
  • От него общо

    63
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mitsubishi`Boy

  • Рожден ден 06/25/1987

Местоживеене

  • Град
    Dobrich

Интернет контакт

  • AIM
    kaloqn_krustev
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt : 96 i 97 Година

Mitsubishi`Boy's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги от доста време се чудя дали има такова животно, и по специално кожен салон за Колт V !? Гледах много обяви една не видях с тази екстра, а искам много да имам. Ако евентуално няма.... дали няма да стане с смяна на седалките с др марка кола... идея нямам .... Дайте вие идея, искам много да имам кожен салон!? Даже може да отида до някой тапицер да каже цена... или дали изобщо ще се навие.... Вие как мислите?
  2. Здравейте, колеги скоро ще ми предстои голямо каране на моята принцеска, но текущия разход, който дава към момента (10/100 градско и 8.5/100 извънградско) ще ми идва в повече. Ще навъртам около 45-50 000км годишно и това ме кара да се замисля сериозно за горивото в сравнение цена/километар. Как мислите вие, има ли смисъл да слагам метанова уредба, да захабявам подържания двигател,да скапя задно окачване най-вероятно и тн. само и само да ходя примерно до Варна за 5 лева а не за 15 както е сега? Бих се радвал да видя от вас всякакви мнения по въпроса!
  3. Здравейте, колеги налага ми се да сменям предни амортисьори на колт 5, избора опира до три марки амортисьори на които славата е добра, въпроса е че не мога да се реша коя е по-добрата марка от трите, цените им доло горе са на кантар, но това не е показател за качество! Надявам се чрез вашите мнения и опит да взема правилното решение!? ПП: Малко въпросче занакрая, може ли някой да обясни съществената разлика между газов и маслен амортисьор!?
  4. Реших, ще го напълня за 2 месеца, а след това ще купя газови монро, че си е марка и ще бъда стабилен на пътя!
  5. Здравей, ще ти кажа колко ми искаха за монро доло до жп гарата преди месец. За два предни амортисьора с прахосъбирачите и работата 420 лв излизаше смяната, след това в ауто плюс в ЗПЗ Варна, ми искаха по 160лв на бройка за някакви японски имало и турски за половин цена но не обещавал никакво качество, това е което имам като цени. Мисля си аз сега че бях пропуснал пълненето и май ще го напълня да ме искара още месец и половина и ще си взема монрото, вие как мислите? Да знаете къде във Варна пълнят и доло горе колко струва???
  6. Здравейте, колеги бих желал да ви попитам следното нещо: Понеже предния ляв амортисьор на колта ми (96-та година) е изпуснал и много свирепо трака когато мина през дупките във Варна, реших да го сменям и да закупя нов, тоест два, защо нали по 1бр. не се сменя и не се спазват гаранциите на амортисьорите. След огромната сума която ми споделиха във няколко магазина във Варна реших че ще купя на първо време 1бр. ляв втора ръка само и само да не доразбия предницата а след това ща не ща ще купя нови, но тук идва въпроса ми от къде да знам този който ще го купя дали няма да е като моя заминал, въпреки убежденията на продавача? И още нещо, преди малко разговарях с някакъв продавач на части втора употреба и ми предложи за около 50 лева амортисьор с макферсона или нещо такова измънка... какво е това макферсон? Благодаря на всички които вежливо се включиха в темата и проблема ми!
  7. Здравейте колеги, имам колт 5 и отскоро, второ лято подред ми се случва нещо интересно което имах и с предишния ми колт 3. Проблема се изразява в следното: През по-мрачните и влажни месеци скръцване не чувам, но дойде ли лятото и да започне да напича здраво колата започва да скърца здраво както стар викингски кораб. Звуците мисля че са от гумените съединения в ходовата част, защото дори и когато е запалена на място и започна да завивам пак се чуват, а като тръгне и минавам през дупките е една симфония ви казвам.... Какво мислите по-въпроса, какво трябва да направя?
  8. Доста е лъснат, така като го гледам се едно моя е там, същия както когато го купих, а сега се налагат малко козметични поправки, че откакто съм във Варна мн "добри" съседи, думи нямам. НЕ им стига акъла че пребоядисване на част от колата няма под 100 лева, ко да им пука дерат ли с ключа дерат..... да го хвана аз да го дера ама а да не оспамвам темата.. Притеснява ме че е мит двигатела с цел да се крият течове.
  9. :mitsu-smiley: А кой кара бяло колтче cj0 с черна лента отдясно от край до край ?! ПП: Аз съм с черното колтче, на което издирвания колега пресветна малко след кауфланд днес Който и да е да ми драсне едно лично да го питам за лентата да направя и аз една да контрастираме той с черна аз с бяла лента, той с бяло зверче аз с черно :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  10. За газовото ли става дума ? Мн ме радва окраската последната :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  11. Ще се ходи при майстор то се е видяло ! Тея дни нямам време да се огледам даже..... дано да е за добре в тази криза! Колегата който каза, че е намерил някакви си калници предни, може ли да каже в кой сайт и за колко ?
  12. Здравейте, колеги от около 3 месеца ме гложди един проблем, а гложди и моята принцеска !!! Става дума за следното преди около споменатите 3 месеца заредих до горе и малоумника който наливаше преля резервоара и то потече по-цялата долна страна под капачката и след месец забелязах наченки на ръжда или тъй познатите "бомбички", веднага го обработих с препарат против ръжда с грундова основа, но това не помогна и два месеца по късно резултата е много ужасен и се чудя как и с какво да го оправя, смятам а и хиляди пъти съм доказвал, че нещо като си го свърша сам става по-добре отколокото да ми го свърши някой друг! Та питането ми е следното с каква шкурка да го обработя каква основа да положа и след това какъв вид кит да използвам пръскането ще е в сервиз защото няма да мога да тонирам цвета! Благодаря предварително и прилагам снимков материал !!! http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc01483.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc01484.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc01485n.jpg
  13. Mitsubishi`Boy

    Запитване

    Те цените, че ще са по-малки добре ама дали качеството ще е добро се питам ! Бях чул няколко добри работи за майстор извън добрич в някакво село беше май ще взема да проверя
  14. Mitsubishi`Boy

    Малко помощ !

    Аз имах същия проблем и се оказа измъкната букса на запалката, но за целта извадих СD-то да мога да бръкна добре и под CD-то има също и жабка за документи или просто за нещо извадех и нея държи се на две видийки и тогава виждаш колко очевадно буксата не ти е закачена Успех и дано да е това като проблем !
×
×
  • Създаване...