Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

S.Iliev

Потребител
  • От него общо

    1,369
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

S.Iliev беше най-активен на 11 Май 2013

S.Iliev има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    BAPHA

Интернет контакт

  • AIM
    svetliomu

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.8 GDI

S.Iliev's Постижения

Ментор

Ментор (12/14)

  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Първа Публикация

Спечелени Значки

4

Репутация

  1. Няма да отмине тази еуфория :D. Аз лично само от Марешки зареждам, винаги до горе. Никога не са ми препълвали резорвоара :D (ОМВ успяха да съберат 42 литра в 40 литра резервоар).Качеството на Марешки е добро. В предвид това, че сигурно най-много проверки има от всички останали бензиностанции взети заедно, може да сте спокойни, че качество и количество ще са ок.
  2. S.Iliev

    Джанти

    Аз съм слагал и то с кръгли гуми. :D Кажи все пак за каква кола става въпрос, защото на Аутлендъра ми 18-ки не ги усещаше, но Колта с 16-ки спира да върви.
  3. S.Iliev

    Тунинг на Кризма

    http://lmgtfy.com/?q=mitsubishi+carisma+tunning
  4. S.Iliev

    Комфорт модул

    Xaaaхаааааа, как 400 лв. ?!?! :D Модула за две стъкла 20 лв. Първия срещнат сайт от гугъл. Виж и тази тема --> http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=25751
  5. Да изтупам малко темата. Evolution
  6. S.Iliev

    Осветление на номера

    Колкото и диода да сложиш, щом не могат да понеса 14 - 14.4 волта когато е запален двигателя ще изгорят рано или късно. Купи си по-качествени китайки, това е решението.
  7. Продават се такива модули за контрол на стъклата. Един читав еладжия може да ти го свърже към централното. На стария ми Колт си сложих такъв. За две стъкла модулчето струваше към двайсетина лева. Питай някой, който се занимава с аларми да те насочи или да ти го направи, не е кой знае каква философия.
  8. S.Iliev

    Кабели и бобини за MSX

    Този двигател не го ли слагав аи в Colt GTI, 1.8, 140hp? Ама и те тези колтове са голяма рядкост, ако съвпадат ECU-тата като номера пак си е опция.
  9. S.Iliev

    Електромобили

    Сигурно има някакви условия и успяват да ги карат, а на мен също ми е чудно. Тук във Варна, една от голмите банки разполагат с iMiev служебни и си ги карат редовно из града. А във Стара Загора до универсалния магазин съм виждал станция за зареждане на електромобили, но за жалост не сме Холандия.
  10. То ще си е обир, ако е над 500.
  11. Сменяйте си и хидравличните оптегачи с ремъците. Особенно на новозакупена кола, да не каже "Фъсс" и после нов мотор.
  12. S.Iliev

    +1 Space Star във форума

    Уж с най-високото ниво на оборудване. Отпред 14-ка джанта опираше в апарата на диска, че трябваше да си купувам 15-ки зимни гуми за летите джанти. Може и да е била пипана преди това, няма идея. PS.Няма спомен на лепенката на врата какво пишеше за размера на гумите, но мисля, че и там бяха посочили като цолаж 15. Ако някой е с Каризма от 2002 г. ,2003 г. с дискове отзад да провери какво пише, че моята я продадох. :D
  13. S.Iliev

    +1 Space Star във форума

    Аз защо си мисля, че 14-ка може и да не влезне заради дисковете отзад? Може и да греша, но на Каризмата ми по-малко от 15 не влизаше заради спирачките.
  14. Колеги, един приятел си продава фаровете от Колта. Фаровете са с лупи, светещ пръстен около лупата и габарит. Фаровете са здрави и напълно функциониращи. Намират се в София, за повече инфо търсете Ангел на телефон 0896581541. Цена: 300 лв. Снимки от интернет, на които се вижда как свети габарита и пръстена. http://findmycarparts.com/wp-content/uploads/2011/07/97-02-Mitsubishi-Mirage-2-Door-LED-Halo-Projector-Headlights-Black.jpg http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/ycIAAOxycmBSsS0O/$_3.JPG?set_id=2 Линк към обявата с реални снимки ---> http://olx.bg/ad/tuning-farove-za-kolt-peta-generatsiya-96-2001-ID5R5c6.html#851cbcd8b6 ПС. Моля, някой модератор да добави в заглавието, че става въпрос за афтърмаркет фарове, а не оригинални. По-известни като тунинг фарове.
×
×
  • Създаване...