Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bate_pleven

Потребител
  • От него общо

    1,124
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което bate_pleven е написал

  1. Здравей, а въпроса да "уеднаквяват" социалните придобивки защо не го зададеш на собственика на транспортната фирма за която работиш. Той получава достатъчно че да си позволи да осигурява социалните придобивки като в ЕС.
  2. bate_pleven

    Mасло за Галант 2.5 V6

    Здравейте, едговора е само един.... По скъпо и то безмислено по скъпо.
  3. bate_pleven

    ЧРД на valboss!

    Чести Рожден Ден и от мен, да си жив, здрав, прав и корав. Все така всеотдаян за каузата :mitsu-smiley:
  4. bate_pleven

    ЧРД на Бате Плевен

    Еееее, много съм Ви много благодарен за пожеланията. Да Ви се връща тъпкано. Още един път ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.
  5. Да сте живи и здрави да си го карате този Японец..... А за другата ми кола няма да говоря тука, ще си говорим като сложим Реното до другите коли........
  6. Да ти е честито, много безаварийни километри и да почерпиш някой път. Да знаеш че на жена ми е много мъчно за колата и най вече за автоматика.
  7. bate_pleven

    ЧРД на echik-а!

    Да си ми жив и здрав и все така весел и готин. Честит Рожден Ден
  8. Здравейте, и ние се прибрахме по живо и здраво. Срещата мина уникално добре, много добра организация( благодаря ти адаш за това събиране) Децата се налудуваха а ние се поприказвахме на дълго и широко. С нетерпение очакваме следващата среща. П.П.Аз може и да съм с друга марка автомобил но продължавам да съм фен на "Клуб Мицубиши България" П.П.П. Горкото агънце..........
  9. И аз имам желание, разбирасе че има много време до тогава и всичко може да се случи. Живот и здраве там сме с една тройна стая или апартамент. Поздрави
  10. Това съобщение е за Пламен, той обича този проход ))))
  11. bate_pleven

    Галант 98г,2.0 ТДИ 90к.с.

    Много си прав Емо, да не започваме с темата "газ"
  12. bate_pleven

    Галант 98г,2.0 ТДИ 90к.с.

    При положение че си карал бензин и се качиш на дизел, няма да е много комфортно за теб и ще усетиш доста разлики. Галанта добре се справя с дизеловия мотор, не очаквай чудеса в динамиката но семеен или по скоро "пенсионерска" кола бива. В днешни времена когато разликите между горивата са почти никъкви, не виждам голям смисъл от дизелов Галант. Решението си е както и парите, но според мен посмятай малко преди да купиш каквото и да е било. Поздрави
  13. bate_pleven

    Още един Диамант!

    Няма да намериш. Азсъщо търсих преди няколко месецаи ударих на камък, принудихса да го правя с диодно осветление и станамного яко. Ако искаш някойпът ще ти покажа, направо невероятно осветлениесе получи.
  14. Всичко що е свързано с смазването , масла, греси , антифризи и т.н. е при мен. Викат ми "Специалиста при смазването"
  15. Адаш, и аз ще участвам с една тройна стая. Надявам се че ще ме приемете ако не съм с любимия Японец?
  16. Марио! Не се ли усещаш че прекаляваш с твоя СПАМ. Няма тема в която да нямаш поне по 1/едно/ безмислено мнение. Ни в клин ни в ръкав сега се намесваш в тема за събиране на фенове/ а ти не си такъв/ и обсъждаш колите ми дали е добра или не. Ще попитам с какво право го правиш? Поправи моето мнени, но ти си виждал моята кола 2/два/ пъти през живота си и то от разстояние а на колегата вообще не си и чувал за колата, как прецени че колата ми е кофти? Това че хората тук в този прекрасен клуб и форум те мислят за големия майстор(може и да си такъв, но аз лично се съмнявам в това-личното ми мнение е такова) и са ти гласували доверие не означава че можеш да определяш от разстояние коя кола каква е, а ако го можеш наистина, лично ще препоръчм да изтрият това мое мнение. Към Глобалните Модератори имам един въпрос, как е възможно един от големите спамери да го направите модератор? Извинявам се за острия тон, но разберете ме правилно все някой трябваше да каже на колегата Марио64 за каво иде реч. Поздрави. П.П. По темата за събирането ни в Плевен, дали да не помислим за друг ресторант. Караджейката(ресторанта) през Януари не отваря често и персонала дават само дежурства, не съм много сигорен дали ще е сполучливо. Към организаторите бих се обърнал с един съвет/предложение за "ДВЕТЕ СЪРНЕТА" паркинга също е много голям и не далеч от "КАРАДЖЕЙКАТА". П.П.1 Извинявам се за правописните грешки.
  17. Не лошо да проверим дали ще работи караджейката, защото не съм много сигурен дали ще работи..........
  18. bate_pleven

    2 литра масло за 3000км

    Изведнъж ли почна да гори или си е така постоянно, според моето скромно мнение преди да отваряш мотора пробвай да смениш маслото с друг вид, че това ОМВ хич не ми се нрави (като знам какво е ............)
×
×
  • Създаване...