Admin Светльо Ангелов Публикувано 16 март 2005 Admin Сподели Публикувано 16 март 2005 http://mitsubishi-mo.../pages/Dealers/и тук:http://service.mitsubishi-motors.bg/ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
D.M. Публикувано 16 март 2005 Сподели Публикувано 16 март 2005 0899914795 Пича се казва ЗахариПознавам го от много време,само той ми е правил колите и никога не е имало проблеми.Винаги може да ви предложи и алтернативни варианти.Той ми прави и скоростната кутия.Цените за труд са много добри-за сравнение 1/2 от цените предлагани навсякъде другаде. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Makaveli Публикувано 16 март 2005 Сподели Публикувано 16 март 2005 Пичове аз всичките си коли досега съм си ги подържал при един маистор в Горубляне Мишо!!! Много разбира момчето и не взима скапо А S8-цата ми я беше тунинговал до към 420 к.с. и нямах никакви проблеми с нея!!!! Сега и с Митсуто ходя при него за съвети.Не му правя реклама просто ми е помагал за неща които изглеждаха непоправими и трябваше да се изръся сумати пари!!!!!Тела му е 0887787949- Мишо Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HrSt Публикувано 8 март 2006 Сподели Публикувано 8 март 2006 Колеги, а някой може ли да даде инфо за Пловдив или негови преки впечатления? /За компютърна диагностика на двигателя/ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 8 март 2006 Сподели Публикувано 8 март 2006 Ратола имат сервиз там - питай ги... Личното ми впечатление е че са много отзивчиви - помогнаха ми една неделя :icon_clap: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 13 април 2006 Сподели Публикувано 13 април 2006 :mitsu-smiley: Инвест Моторс: Гр. Варна- Централен офисАдрес: ул." Хаджи Стамат" 10, ет.1, оф.2Тел/факс: +359 52 654 700e-mail: office@investmotors.comГр. Варна- СервизАдрес: Южна Промишлена ЗонаТел: +359 52 615 132Станислав Юшенлийски- Управител Сервизна базаservice@investmotors.com Гр. София- Централен офисТел: +359 2 8510855e-mail: ntomov@investmotors.comГр. Бургас – Сервизна базаАдрес: КаменоТел: +359 55153048 :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vevas Публикувано 4 юни 2006 Сподели Публикувано 4 юни 2006 Майстор за рециклиране на шарнири : Софияж.к. Дружба 1бл. 61 до вх. Е - външно мазетел. 088 860 26 45 :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Нико Карелата Публикувано 10 ноември 2006 Сподели Публикувано 10 ноември 2006 Здравейте маняци! От скоро имам Мицубиши Колт и искам да попитам къде мога да сменя ангренажния ремък в Младост (София), но да е от официален сервиз, не ми се занимава с пишман-майстори! Извинете ме ако слагам Офф-топик, но съм на зор!! Благодаря предварително! :rulez: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yasho Публикувано 10 ноември 2006 Сподели Публикувано 10 ноември 2006 Здрасти,Принципно доколкото знам темата е за сервизи дето ще разбират от наште животинчета така, че избирай един и отивай. Аз лично ходя в Рубин, но на теб явно не ти се излиза с Колта извън махалата, като гледам можеш да избираш Дървеница и Младост . Успех и пусни нейде снимка на звяра :plane: да го видим. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Т. Минтов Публикувано 3 януари 2007 Сподели Публикувано 3 януари 2007 Дребни шлосерски автоуслуги. Човекът ремонтира на golev чистачките. София, ул."Цветна градина" 40898 22 36 91 Любо Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 3 януари 2007 Сподели Публикувано 3 януари 2007 Младост или Лозенец? Че има два такива адреса... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golev Публикувано 3 януари 2007 Сподели Публикувано 3 януари 2007 Младост или Лозенец? Че има два такива адреса... В Лозенец.Човека ми свърши доста добра работа. Мястото е един гараж, като се спускаш откъм Американското посолство отляво се пада, към края на улицата точно преди пресечката с ул. Бреза. Гаража е точно след един светещ червен кръст, аз поне по това се ориентирах. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorov Публикувано 20 Май 2007 Сподели Публикувано 20 Май 2007 Пичове аз всичките си коли досега съм си ги подържал при един маистор в Горубляне Мишо!!! Много разбира момчето и не взима скапо А S8-цата ми я беше тунинговал до към 420 к.с. и нямах никакви проблеми с нея!!!! Сега и с Митсуто ходя при него за съвети.Не му правя реклама просто ми е помагал за неща които изглеждаха непоправими и трябваше да се изръся сумати пари!!!!!Тела му е 0887787949- Мишо Здравейте всички, Свързах се с човека и той ме информира, че вече няма оборудване за диагностика и ремонт на Mitsubishi (също и за други японски марки). Помоли ме да направя това уточнение тук, за да не звъним излишно. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shades Публикувано 21 Май 2007 Сподели Публикувано 21 Май 2007 Колеги, а някой може ли да даде инфо за Пловдив или негови преки впечатления? /За компютърна диагностика на двигателя/Здрасти, за компютърна диагностика е най-добре да се обърнеш към Ратола. Сервизът им се намира тук:http://bgmaps.com/services/maps/redir.asp?...13c08a310d19aeb]тел.: 032/63 55 55; 0888/005 008. Иначе можеш да ползваш сервизът на Авел (Bosch) за диагностика, отпушване на дюзи, ремонт на ABS и т.н. За общи авто услуги ползвам автосервиз Реал Ковачев, намират се малко след Технополис в посока ВСИ. Пред тях има автосалон и магазин за тунинг на автомобили 4х4. Tел.: 032/ 681-564. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mali Публикувано 5 юни 2007 Сподели Публикувано 5 юни 2007 За тези които са от Бургас или наоколо - фирмата която продава авточасти НИПАРТС за предимно японски автомобили, от известно време разполагат с техен собствен автосервиз. Ето и саита им. http://interauto.bg/ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bate_pleven Публикувано 12 август 2007 Сподели Публикувано 12 август 2007 Здрасти, за компютърна диагностика е най-добре да се обърнеш към Ратола. Сервизът им се намира тук:http://bgmaps.com/services/maps/redir.asp?...13c08a310d19aeb]тел.: 032/63 55 55; 0888/005 008. Иначе можеш да ползваш сервизът на Авел (Bosch) за диагностика, отпушване на дюзи, ремонт на ABS и т.н. За общи авто услуги ползвам автосервиз Реал Ковачев, намират се малко след Технополис в посока ВСИ. Пред тях има автосалон и магазин за тунинг на автомобили 4х4. Tел.: 032/ 681-564.искам да изкажа най искрените си възхищения към персонала в РАТОЛА ПЛОВДИВ че ми помогнаха при намирането на гарнитура на главата в СЪБОТА единствене те си направиха труда да разровят из тяхната програма и да извадят часта от СОФИЙСКИЯ СИ СКЛАД :thx: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dead man Публикувано 19 октомври 2007 Сподели Публикувано 19 октомври 2007 ОТОРИЗИРАНИ ДИЛЪРИ В СТРАНАТА: София:Балкан Стар АутомотивАвтосалонул."Резбарска" 5, 1510 СофияТел.:02/9198717, 02/9198735, 02/9198736,02/9198854Факс:02/9454455 Пловдив: Балкан Стар Аутомотив - ПловдивАдрес:4202 с. Радиново, обл. Пловдив, община МарицаКомплекс Балкан СтарТелефон: (032) 654 613, 654 614Факс: (032) 654 628, 654 629 Варна: Балкан Стар АутомотивАдрес:9009 Варна,бул. "Владислав Варненчик" 279АТелефон/ факс: (052) 502 282 Бургас: Дарс Ауто ЕООДЦентър за продажба и сервизАдрес:8010 Бургас,пощенска кутия 25Автоцентър Тел.:(056) 84 05 02Сервиз Тел.:(056) 88 74 46 Русе: Евростарс ООДАдрес:7000 Русе,ул. "България" 310Телефон:(082) 813 338Факс: (082) 813 333СервизАдрес:7000 Русе,бул. "България" 310Телефон: (082) 813 320Факс: (082) 813 314 Сливен: Дарс Ауто ЕООД СливенАдрес:8800 Сливен,ул. Раковски 87Тел/Факс: (044) 662609 Стара Загора: Ита сервиз АДАдрес:6003 Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики 200 Телефон: 042 /648484Факс 042/648484 Ямбол: Дарс Ауто ЕООД ЯмболАдрес:8600 Ямбол,ул. Хан Тервел 47АТел/факс: (046) 664464 Ратола София ООДАдрес:1233 София,бул. "Мария Луиза" 116Телефон: (02) 93 111 90Факс: (02) 988 7676 Благоевград: Кар Стар ООДАдрес:2700 Благоевград,ул. "Димитър Солунски" 12Телефон: (073) 804 66Факс: (073) 803 66 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valio_ Публикувано 9 февруари 2008 Сподели Публикувано 9 февруари 2008 Здравейте, виждам че има доста добри сервизи в София, Варна, Пловдив но са ми малко дълече може ли някой да ми предложи сервиз който се намира по близо до Свищов. Виждам че има фенове от Плевен могат ли да ми предложат някакъв сървиз, в Русе съм чувал че има фирмен сервиз но незнам. Къде да ида, понеже тук в града ми гледат колата малко странно, а и неискам да разсипят колата.Мерси предварително. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hary Публикувано 16 Май 2008 Сподели Публикувано 16 Май 2008 Здравейте :mitsu-smiley: Преди два дни ми монтираха ГИ на Каризмата. Имах известни дребни забележки, но в общи линии останах доволен от монтажа. Не мога да бъда съвсем категоричен, но като че ли няма особена разлика в динамиката на колата при различните режими (газ/бензин). Все още не съм излизал от София и нямам впечатления от извънградско каране.Проблема, за който искам да споделя е следния:Прибирайки се вчера от работа забелязах, че температурата на охлаждащата течност започна да се покачва. За около 200м. стрелката на уреда достигна до червения сектор. Веднага спрях и отваряйки капака забелязах, че маркуча подаващ вода към изпарителя е скъсан. Естествено целия двигател, всички куплунзи и връзки бяха мокри.Скъсването беше причинено от факта, че скобата затягаща маркуча беше поставена неправилно (на ръба на тръбата) и явно при затягането беше прегънала и скъсала маркуча.За около два часа успях да се справя с проблема. Не ми се мисли, какво можеше да стане, ако случайно не се бях загледал в температурата на охлаждащата течност.Няма да споменавам името на сервиза, защото не искам да правя лоша реклама. Никой не е застрахован от подобни грешки. Друг е въпроса, защо е трябвало да удължават въпросния маркуч, а не да го заменят с нов.Съветвам Ви, като взимате колите си от сервиз да оглеждате връзките и възлите, по които е работено. При мен проблема възникна чак на втория ден, след като бях изминал около 40-50 км. Извинявайте стана малко дълго и досадно, но Ви пожелавам да не се сблъсквате с подобни проблеми! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosko Публикувано 16 Май 2008 Сподели Публикувано 16 Май 2008 Майчицеее, и аз съм "кипвал чайника" (но на друга кола) и като знам до какво води това и каква разправия и хамалогия е.... Добре, че си се усетил, но не забравяй да я следиш поне известно време, щото.... Ужас Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hary Публикувано 17 Май 2008 Сподели Публикувано 17 Май 2008 Здравейте :mitsu-smiley: Познайте дали не ми се случи същото и с другия маркуч (този, който е на изхода от изпарителя).Този път се справих доста по-бързо.Ето и една снимка: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Т. Минтов Публикувано 18 Май 2008 Сподели Публикувано 18 Май 2008 Здравейте :mitsu-smiley: Познайте дали не ми се случи същото и с другия маркуч (този, който е на изхода от изпарителя).Колега, смятам, че вече е време да споменеш името на сервиза... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
quiksilver Публикувано 20 Май 2008 Сподели Публикувано 20 Май 2008 АВТОКЛИМАТИЦИ –зареждане и ремонт Диагостициране работата на цялата климатична система. Откриване на течове с детектор за газове и UV лампа. Подмяна на радиатори и изпарители. Направа на нови маркучи. Заваряване на тръби за високо и ниско налягане. Сваляне на ТАБЛА за отстраняване на проблеми свързани със счупени клапи , стъпкови моторчета или радиатори на парното. За контакти : 0898 525205 Сервиза се намира на ъгала ул.Тинтява и ул.Дървенишко Шосе (В сервиза с бариерата) Човека работи много внимателно и чисто! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pocketrocket Публикувано 6 август 2008 Сподели Публикувано 6 август 2008 Колеги защо не виждам никъде сервизът на DJ_tymbi ?Ще се нуждая скоро от неговите услуги та ако може някой да напише координатите тук, ще бъде полезно и за други. Мерси Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmizov Публикувано 7 август 2008 Сподели Публикувано 7 август 2008 Пиши едно ЛС на Пламен. Засега няма сервиз и работи пред дома си в кв.Лозенец, но скоро време ще си имаме сервизче, нали Пламка?! :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.