Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Hary

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Hary е написал

  1. Преди около 3 месеца си купих Каризма 1.8 с автоматична скоростна кутия. Разбрах, че никога до сега не и е сменяно маслото и смятам в най-скоро време да го сменя. Колата е на 100 000 км., ако може да се вярва на километража и сервизната книжка. :mitsu-smiley:
  2. Здравейте :mitsu-smiley: Познайте дали не ми се случи същото и с другия маркуч (този, който е на изхода от изпарителя). Този път се справих доста по-бързо. Ето и една снимка:
  3. Здравейте :mitsu-smiley: Преди два дни ми монтираха ГИ на Каризмата. Имах известни дребни забележки, но в общи линии останах доволен от монтажа. Не мога да бъда съвсем категоричен, но като че ли няма особена разлика в динамиката на колата при различните режими (газ/бензин). Все още не съм излизал от София и нямам впечатления от извънградско каране. Проблема, за който искам да споделя е следния: Прибирайки се вчера от работа забелязах, че температурата на охлаждащата течност започна да се покачва. За около 200м. стрелката на уреда достигна до червения сектор. Веднага спрях и отваряйки капака забелязах, че маркуча подаващ вода към изпарителя е скъсан. Естествено целия двигател, всички куплунзи и връзки бяха мокри. Скъсването беше причинено от факта, че скобата затягаща маркуча беше поставена неправилно (на ръба на тръбата) и явно при затягането беше прегънала и скъсала маркуча. За около два часа успях да се справя с проблема. Не ми се мисли, какво можеше да стане, ако случайно не се бях загледал в температурата на охлаждащата течност. Няма да споменавам името на сервиза, защото не искам да правя лоша реклама. Никой не е застрахован от подобни грешки. Друг е въпроса, защо е трябвало да удължават въпросния маркуч, а не да го заменят с нов. Съветвам Ви, като взимате колите си от сервиз да оглеждате връзките и възлите, по които е работено. При мен проблема възникна чак на втория ден, след като бях изминал около 40-50 км. Извинявайте стана малко дълго и досадно, но Ви пожелавам да не се сблъсквате с подобни проблеми!
  4. :icon_clap: И аз съм ЗА!!!!! Последно...... Кога и къде?
  5. Здравейте, От скоро съм собственик на Каризма 97' година 1.8 бензин (115 к.с). След като прегледах мненията във форума разбрах, че за този модел :mitsu-smiley: няма проблем да се монтира АГУ. След известни колебания се спрях на газов инжекцион "Stefanelli". Записах си и ден за монтаж в един сервиз в Павлово. Може ли някой да сподели впечатления от въпросния модел ГИ? Предвалително благодаря! :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...