Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

quiksilver

Потребител
  • От него общо

    249
  • Регистрация

  • Беше тук

За quiksilver

  • Рожден ден 03/24/1983

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Караше Galant ЕА2А
  • Интереси
    Коли, Кино, ТВ, Музика, Surf, Snowboard....

quiksilver's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мале, чак сега виждам темата :icon_doh: Няма я вече...сигурно са я продали. :icon_crying: Можех поне да я заърна на живо тая кола...
  2. Знете ли дали българските пилоти на ФТО влизат във форума? Воубще имате ли представа как мога да се свържа с тях? До седмица, две ще пътувам за UK, за да си избера една кола с GPX надпис отзад, но никога не съм я виждал на живо :icon_blush: Мого ще съм благодарен на някой, и разбирасе ще го почерпя, ако направи едно показно на тази уникална кола! :mitsu-smiley:
  3. Причината да продавам Галанта си е точно това FTO. Изчетох всичко, което може да се намери в нета за нея. Тест драйва който са правили различни журналисти и състеатели е красноречив! Перфектна динамика и сигурно поведение на пътя(не колкото на EVO предполагам). Като недостатък е посочено само това, че двигателя не може да се ъпгрейдва много. Изпитателите, също в началото се опасяваха, че колата е само с предно и е 200 коня, но след кратко пилотиране, опясенията им изчезнаха напълно :rulez:
  4. Онзи ден, както си карах из Младост, покрай мен мина един Fiat Punto, а на номера му пишеше "Mitsubishi фен клуб България". :icon_thumbup:. Ей на това му викам фен! :icon_rock: Направих снимка, но благодаерние на 2-та мегапиксела, нищо не се вижда :icon_blush:
  5. quiksilver

    Mitsubishi

    Последния Галант може да продължи да се произвежда в Русия.....Завода в Урал изявил желание да закупи правото да произвежда Галант :icon_hmm: Незнам дали това е добра или лоша новина, но Галант произведен в Русия :rolleyes: Ето цялата новина в аутомедиа: http://news.automedia.bg/read/5122.html
  6. quiksilver

    Mitsubishi

    Както беше възпял един малоумен рапър - това е моята тиория: Колта до 2000г. е правен, като малък градски автомобил. След това изглежда са решили да го правят изцяло женска кола. Може би за това на мъжката аудитория не ни допада....нека се изкажат дамите :icon_dance:
  7. quiksilver

    Mitsubishi

    Предположението ми се оказа вярно :D . В Париж ще видим новият Colt с предница тип акула :icon_thumbup: плюс Lancer Sportback и Racing Lancer. Ето я статията в аутомедия http://news.automedia.bg/read/5075.html
  8. quiksilver

    Galant 2.0 Se

    Галантите в UK са по-различни от тези с ляв волан. Има модели от 2001-2003 година с шогун броня, но с два еър бега, климатик, вместо климатроник и само две ел. стъкла. Това са екстрите за 2.0 двигателите в UK.
  9. Бях убеден, че няма начин да се сложи газ. Мислех че Mivec е нещо като по-ново GDI :icon_blush:. Мерси за инфото, въпреки че съм назд с няколко бири от баса :D .
  10. quiksilver

    Mitsubishi

    Според мен е новият Colt. Защо им е да крият Лансер MR? От друга страна, вече имаше снимки на колтчето...Дано е нещо ново, което пак да разбие представите за превозно средство. Някой нов :plane:. В Европа пристига и електромобил на :mitsu-smiley:, който не е с толкова впечатляващ вид, но за него бензина не е фактор :icon_dance: http://news.automedia.bg/read/5069.html
  11. Имам един френд, който бачка в UK и сега си е тук. Та го разпитвах за :mitsu-smiley: в UK и по-специално за FTO. Той ми твърди, че негов колега кара FTO 200 коня, т.е. GPX Mivec на газ :rolleyes: . Нали този тип двигатели не могат да работят на газ? За това предполагам, че неговото е GR - 170 коня...Дайте експертно мнение , че бас сме хвали :icon_dance:
  12. quiksilver

    Нов състезателен Lancer !

    Мисля че двигателят е същия, V6 3.0 турбо дизел :mitsu-smiley: Ето още инфо: http://news.automedia.bg/read/4853.html
  13. quiksilver

    Един въпрос

    Не че не е възможно, но би трябвало да усещаш проблем в соростите, за да се съмняваш в тях. Ако се останови със сигурност, че проблема е в лагера и го смениш веднага, то можеш да спасиш присикателният и феродовият диск. Но те са части, които се сменят на веднъж и щом лагера е тръгнал, значи и на дисковете скоро ще им дойде времето. Препоръчвам ти да смениш комплекта(лагер и два диска), за да не се налага скоро пак да се сваля скоростната кутия, понеже не е евтина манипулация! Успех! :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...