Премини към съдържание

nmizov

Потребител
  • От него общо

    719
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nmizov е написал

  1. Рангеле аз не се ядосвам за себе си, аз съм разбрал , че в този форум нищо не мога да променя и съм оставил хората да се опитат да направят това. За жалост Биг Боса не им дава тази възможност. Има едни ритуали наречени ''цуйфуку'' и ''джунши'', дано Светльо ги знае, защото в япоснкият морал е чест да си направиш сепуку(харакири) и да признаеш грешката си, а не да ''клъцкаш'' главите на всички модератори, които са помагали с години, и така да си мислиш че си променил нещо
  2. Здравей Светльо ! Въпреки че не съм член от доста време, влизам и пак си чета из форума дори без да се намесвам по темите, но тук ще взема дуплика! Не ти прави чест като лидер на този форума, да нападаш определена група от хора, които са били малко по-проницателни от теб и са забелязали ‘’язвите ’’ само 1-2 години по-рано, докато ти, трябваше да се ‘’ изгориш ’’ и чак тогава да започнеш радикални промени в стил Сталин: ’’ Има човек, има проблем”. Рангел е прав, че доста от нещата в този форум бяха забелязани от така наречената групичка, но уви техните мнения и постове се триеха поголовно и без предупреждение, защото не бяха в нечий интерес. Сега ти правиш същото, само че няма кой да ти наложи цензура нали или просто ти е станало скучно и си решил да повдигнеш тонуса на форума, като търсиш интриги?! Вместо да ни даваш за назидание пред другите колеги, се замисли дали не сме прави в доста отношения. В крайна сметка, нито Радо поправя коли(като ‘’Ди Джея’), нито Мизов продава части и коли(като Слави), нито Кума Лиска събира членски внос(като Биг Боса), та да имаме изгода от този форум?! Лично мое мнение е, че има доста проблеми във форума, но не това е начина да бъдат разрешени, ‘’екзекуцията’’ може да стане и без публично достояние. Сега вече изглеждаш колосален ,пред смаляващият се образ на определени хора!
  3. Васе срещата мина супер, само дето от 60 човека за три дни видях само Веско и Вальо?! п.с. Не е лошо Азис да ти пее под ушенце :icon_clap:, а ти да си пийваш двойно преварена плевенска парцуца....мерси Валка :icon_thumbup:
  4. Васе нас не ни смятай за яденето на Блок-маса! Не съм сигурен, колко от тях ще искат да хапват там и колко по кръчмите !!!
  5. Кала не с митсубиши, но и с Лада 7-ца, пак ще издрапам до горе!
  6. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3472051
  7. Ти сякаш не познаваш Ванката?! Нали знаеш, че него радарите не го ловят! :plane: Всички останали май сме примерни шофьори и спазваме правилта за движение по пътищата.....или поне така си мислим де ?! п.с. Провери си банковата сметка!
  8. nmizov

    Това ли е колата за мене?

    Абе не съм много съгласен с тебе Роска Особено ако Е39 е с V-образен мотор
  9. Списък: 01.IVAN VR4x4 - двойна стая 02.lancer j - апартамент /дете 11г/ 03.valboss - двойна стая 04.dragnipur - апартамент /деца 2г и 9г/ за 3 нощувки - платено 05.Ivo Vartanian - единична /дете 11г/ 06.veskobsl - двойна стая 07.krasch - апартамент 08.krasch - двойна стая 09.krasch - двойна стая 10.lybo1 - двойна стая 11.nmizov - апартамент /деца 3г и 7г/ 12.nmizov - апартамент 13.nmizov - двойна стая 14.nmizov - двойна стая 15.nmizov - двойна стая 16.nmizov - двойна стая 17.nmizov - двойна стая 18.nmizov - двойна стая
  10. nmizov

    Това ли е колата за мене?

    Колега, ако направиш компромис със следните точки, може и да си вземеш Галант: ''1.Безаварийност, да е надеждна, стабилна, да се чупи по-малко и така нататък и ако може подръжката да не е прекалено скъпа……… 2. Разход на гориво(някакъв баланс между това и горното)……… 4. Височина заради дупките по пътищата....'' Имай предвид, че излиза по-скъпо от такси :icon_thumbup: или по-точно Галанта е, като такси тип "Копърка" - за всеки километър минимум левче :plane:
  11. Евентуално още 6 двойни стаи за мен, но ще ти кажа утре! Лошо е да си полигамен! Имаш ли нещо в мазето за Шерпа, че не ми се набутва и за него?! :icon_hmm:
  12. Супер, ще открием ски сезона, тъкмо ще си пробвам ски сака на колицата.....но дали ще има сняг?!
  13. 1.IVAN VR4x4 - двойна стая 2.lancer j - апартамент /дете 11г/ 3.valboss - двойна стая 4.dragnipur - апартамент /деца 2г и 9г/ 5.Ivo Vartanian - единична /дете 11г/ 6.nmizov - апартамент за двама човека и две деца :icon_thumbup: 7.nmizov - апартамент 8.veskobsl - ?
  14. Васе, за мене два апартамента ако може! :icon_thumbup:
  15. Васе защо си ме писал с двойна стая, аз може да искам президентския апартамент?!
  16. nmizov

    Прекалено висок разход

    Разхода Ви е нормален.........ако карате с над 180!
  17. Така повече ми харесва, само тази дата ми е свободна за декември !
  18. Пак не случих на дата! Аз ще пропусна този път, че на тези дати ми се очертават тежки вечери в Стара Загора!
  19. nmizov

    ЧРД на GT PoWeR

    Честит рожден ден Ганди! Да си жив, здрав и много щастлив! :happybirth:
  20. Ами който няма L, какво правим Не съм много съгласен с вас. В моето семейство има няколко коли с автоматични кутии и всичките теглят перманентно - проблеми не сме имали! Всичките са с фабрични тегличи и никъде не пише, че е забранено тегленето. Едната е над 500 хиляди километра, другата над 150 хиляди, третата е над 200 хиляди и нямат никакви признаци за проблем със скоростите. Явно на Галанта му е болно място този автомат, щом толкова лесно му кипва масалцето!
  21. Да те теглят не е препоръчително, но защо да не може автоматика да тегли друга кола, това имах предвид аз ?! Иначе Алианц си имат Автоасистанс и се включва в Каското на колата, не мислиш за репатриране нито за дърпане!
  22. Спокойно можеш да си теглиш с автоматика, не знам защо всички твърдят, че не може?!
  23. И аз ще мина към 13:00, че в 15:00 е Формулата
  24. Васе, нека да го направим преди ремонта, иначе след ремонта - пак ще правите ремонт !!!
×
×
  • Създаване...