Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

quiksilver

Потребител
  • От него общо

    249
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което quiksilver е написал

  1. Мале, чак сега виждам темата :icon_doh: Няма я вече...сигурно са я продали. :icon_crying: Можех поне да я заърна на живо тая кола...
  2. Знете ли дали българските пилоти на ФТО влизат във форума? Воубще имате ли представа как мога да се свържа с тях? До седмица, две ще пътувам за UK, за да си избера една кола с GPX надпис отзад, но никога не съм я виждал на живо :icon_blush: Мого ще съм благодарен на някой, и разбирасе ще го почерпя, ако направи едно показно на тази уникална кола! :mitsu-smiley:
  3. Причината да продавам Галанта си е точно това FTO. Изчетох всичко, което може да се намери в нета за нея. Тест драйва който са правили различни журналисти и състеатели е красноречив! Перфектна динамика и сигурно поведение на пътя(не колкото на EVO предполагам). Като недостатък е посочено само това, че двигателя не може да се ъпгрейдва много. Изпитателите, също в началото се опасяваха, че колата е само с предно и е 200 коня, но след кратко пилотиране, опясенията им изчезнаха напълно :rulez:
  4. Онзи ден, както си карах из Младост, покрай мен мина един Fiat Punto, а на номера му пишеше "Mitsubishi фен клуб България". :icon_thumbup:. Ей на това му викам фен! :icon_rock: Направих снимка, но благодаерние на 2-та мегапиксела, нищо не се вижда :icon_blush:
  5. quiksilver

    Mitsubishi

    Последния Галант може да продължи да се произвежда в Русия.....Завода в Урал изявил желание да закупи правото да произвежда Галант :icon_hmm: Незнам дали това е добра или лоша новина, но Галант произведен в Русия :rolleyes: Ето цялата новина в аутомедиа: http://news.automedia.bg/read/5122.html
  6. quiksilver

    Mitsubishi

    Както беше възпял един малоумен рапър - това е моята тиория: Колта до 2000г. е правен, като малък градски автомобил. След това изглежда са решили да го правят изцяло женска кола. Може би за това на мъжката аудитория не ни допада....нека се изкажат дамите :icon_dance:
  7. quiksilver

    Mitsubishi

    Предположението ми се оказа вярно :D . В Париж ще видим новият Colt с предница тип акула :icon_thumbup: плюс Lancer Sportback и Racing Lancer. Ето я статията в аутомедия http://news.automedia.bg/read/5075.html
  8. quiksilver

    Galant 2.0 Se

    Галантите в UK са по-различни от тези с ляв волан. Има модели от 2001-2003 година с шогун броня, но с два еър бега, климатик, вместо климатроник и само две ел. стъкла. Това са екстрите за 2.0 двигателите в UK.
  9. Бях убеден, че няма начин да се сложи газ. Мислех че Mivec е нещо като по-ново GDI :icon_blush:. Мерси за инфото, въпреки че съм назд с няколко бири от баса :D .
  10. quiksilver

    Mitsubishi

    Според мен е новият Colt. Защо им е да крият Лансер MR? От друга страна, вече имаше снимки на колтчето...Дано е нещо ново, което пак да разбие представите за превозно средство. Някой нов :plane:. В Европа пристига и електромобил на :mitsu-smiley:, който не е с толкова впечатляващ вид, но за него бензина не е фактор :icon_dance: http://news.automedia.bg/read/5069.html
  11. Имам един френд, който бачка в UK и сега си е тук. Та го разпитвах за :mitsu-smiley: в UK и по-специално за FTO. Той ми твърди, че негов колега кара FTO 200 коня, т.е. GPX Mivec на газ :rolleyes: . Нали този тип двигатели не могат да работят на газ? За това предполагам, че неговото е GR - 170 коня...Дайте експертно мнение , че бас сме хвали :icon_dance:
  12. quiksilver

    Нов състезателен Lancer !

    Мисля че двигателят е същия, V6 3.0 турбо дизел :mitsu-smiley: Ето още инфо: http://news.automedia.bg/read/4853.html
  13. quiksilver

    Един въпрос

    Не че не е възможно, но би трябвало да усещаш проблем в соростите, за да се съмняваш в тях. Ако се останови със сигурност, че проблема е в лагера и го смениш веднага, то можеш да спасиш присикателният и феродовият диск. Но те са части, които се сменят на веднъж и щом лагера е тръгнал, значи и на дисковете скоро ще им дойде времето. Препоръчвам ти да смениш комплекта(лагер и два диска), за да не се налага скоро пак да се сваля скоростната кутия, понеже не е евтина манипулация! Успех! :mitsu-smiley:
  14. quiksilver

    Един въпрос

    Подкепям! При мен беше същото. Мислех че си внушавам.....след няколко месеца, обаче шума се засили и със смяната на комплект съединител всичко си дойде на място :mitsu-smiley:
  15. 1.8 4G93 е същия като на Каризма, но не е GDI(май :icon_hmm: ). Т.е. търсиш части за Каризма :icon_dance: . В линка който постнах в предишният си пост има малко, но полезно инфо за колата. .......Притеснява ме само цаната на която ще закупиш колата(500лири). Тези които гледам аз са около 1500 лири и много хора ми казват, че ФТО за тези пари, няма да е в много добро състояние.
  16. Предполагам си видял тази тема: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...40&start=40 За съжаление няма много инфо за колата, но в скоро време се надявам и аз да карам такава! Пиши какви са ти впечатленията и всичко за колата, защото пряко ме интересуват тези :plane:
  17. Явно руските сайтове, от които намерих информация за разхода на"болида", този път са се изложи! "Our FTO's fuel consumption over the test equalled around 11 litres per 100 kilometres - not too bad considering the predominant driving style..." - това е цитат от ревю на колата. Явно никой по света не се е интересувал много от разход на гориво, което е разбираемо :mitsu-smiley:
  18. quiksilver

    Vr4

    .........минимален :icon_blush: . Доста манипулации трябват, за да сложиш турбо на атмосферен двигател. Пък и 286 коня на предно предаване не е особенно сполучлив вариант :mitsu-smiley:
  19. Тази на снимката е :icon_thumbup: ! Търсих инфо за ФТО и оскъдната информация, която намерих е доста противоречива! Примерно във всикчи сайтове, разхода на гориво който му дават е около 16-17/100! И това е среден разход, а не градски. Трябва да има гершка......Това да не е некав америка мъсъл!
  20. quiksilver

    Нов колега

    Бензиновия 2.0 16V е ПЕРФЕКТЕН двигател. Не само защото карам такъв. При избора държах на здрав и оптимален за купето и възможностите ми двигател. Струваше ми се слаб, докато излязох извън града......просто е песен :icon_thumbup:. Лош Галант от завода не е излязал, така че всичко зависи от екземпляра на който ще попаднеш. Моя е на 228000км. Като отвориха капака на двигателя, за да сменят повдигачите, именно в сервиза на Хюндай, майсторите се изкефиха яко на двигателя и казаха, че е като нов! Моята препоръка е 4G63! :mitsu-smiley:
  21. Сори за коментара, който не е по темата. Лансера ти автоматик ли е? Странно ми е защо влизаш/илизаш от детелина на 5-та предавка?! :icon_doh:
  22. За съжаление все още немога да си я позволя :icon_blush: За сега си карам Галанта, който също има подобна визия :icon_thumbup: . За Лансера немога да кажа нищо лошо! Пласмасите в този клас са нещо обичайно. Аз имам малко по-критично око за нещата които са ми на сърцето и може би за това подходих малко по-критично. Та аз и на Галанта постоянно откривам косури! Но плюсовете и на двете коли са в пъти повече от минусите! Няма идеална кола, поне за мен, но :mitsu-smiley: ми дава това което търся. Уникален дизай, погледите на миновачите, надежност и перфектно управление! П.С. Оставам с впечстлението, че :mitsu-smiley: не е кола за возене, а за каране. Често като возя някой, а той не ми хвали колата му я давам за кръгче и тогава започват суперлативите :icon_clap:
  23. Току що направих тест драйв на новия лансер 1.8 с типтроник. За визията нямам какво да кажа, освен че е нечовешка! Вътре е удобен и с добро обзавеждане, но пластмасите по таблото са си пласмаси :mad: . Двигателя също е шумен, но пък има добър звук. Колата беше с 18-ки джанти и въпреки това возеше меко - почти като Галанта ми, който със 17-ки. Скотосната кутия е перфектана, направи ми много добро впечатление. Все пак таблото доста дразни с евтините на пипане материали, но все пак бих карал тази кола с голямо удоволствие!
×
×
  • Създаване...