fili Публикувано 17 април 2006 Публикувано 17 април 2006 Аз до сега съм имал три Митсубишита - 2 японски и сега карам едно правено в Европа. Направи ми впечатление че сякаш някак си тези, дето са произведени в Япония са по-здрави, бях много доволен от тоя Лансер, дето го имах. Нищо не му се чупеше, имаше много малко ръжда, а беше на 18 год. За тези американските варианти незнам, там цените са много по-тънки, могат да спестяват и от желязо, инженерите са си американци (може би). Цитат
HrSt Публикувано 17 април 2006 Публикувано 17 април 2006 :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: - това всичко е за Big Boss-а, страхотна статия, дано повече хора да я прочетат. Браво "Босе" продължавай да ни радваш все така. Цитат
followed Публикувано 27 януари 2009 Публикувано 27 януари 2009 За мое голямо съжаление се включвам късно... :icon_crying: Убеден съм, че всички колеги от форума са широко скроени, готини и любознателни хора :icon_thumbup: , на които им е било интересно да прочетат за "гафовете" и проблемите, съпътствували развитието на "трите диаманта", със сигурност способствували за превръщането на фирмата в един от водещите автомобилни производители в света. Няма фирма, и още по-малко автомобилосроителна фирма, която да не познава крахове - големи и малки - в историята си. По-важно, според мен е дали фирмата е съумяла да се възползва от тях и да усъвършенствува продукцията си, или ги е подценила, или "проспала". А повече от ясно е, че Mitsubishi Motors е от първата група . Дори и сайтът да е правен с пропагандна цел, все ще можем да намерим нещо интересно за себе си в цялото това инфо, или пък просто да се посмеем на опита фактите да бъдат пречупени през призмата на субективизма. Цитат
Николай Николов Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Темата е за корените на Японското качество, а не за автомобилите конкретно. Винаги може да се намери някой притежаващ някаква вещ произведена може би в Япония, който е недоволен. Това е съвсем друга тема.Според мен в съвременния глобализиран свят всяка фирма има достъп до най-високи технологии. С други думи във всяка една точка на света може да се построят 5, 10 или 20 абсолютно еднакви заводи с едно и също оборудване и начин на управление. Невъзможно е обаче да вкараш в тези заводи еднакви хора. Това е невъзможно и ето тук е тайната на Японското качество. Подбора на кадрите и отношението на работодателя към тях. От много отдавна големите фирми в тази страна се вглеждат в изявите на студентите и още от ІІ курс си избират хора на които дават стипендии и подсигуряват работа след завършването им.От другата страна е традицията и отношението им към работата. Обикновенно в една фирма работят - дядото, бащата и сина и ако някой направи грешка той много добре осъзнава, че излага семейната чест. Тук е и мястото да спомена думи като чест, достойнство, лоялност, откровеност и т.н. Все думи, които в някой части на света нямат никаква стойност. В Япония например не се гледа с добро око на човек, който за 10 години е сменил 7-8 пъти работата си. Такъв човек много бързо остава зад борда и по този начин не намира място в фирмите с дългогодишни традиции.Япония има един съществен недостатък, който японците са превърнали в предимство. Това е липсата на природни ресурси. Всички суровини се внасят от други държави. Поради тази причина, всичко което се произвежда се прави така, че да служи възможно най-дълго време. Японците са направили може би най-качествената ситема за оползотворяване на отпадъците или както му казваме - рециклиране. И така, тайната за качеството е в хората и тяхното отношение към това, което правят, а не в технологии, ноухау, патенти и открития. Без качествени хора това са само думи без съдържание. Цитат
joreto Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 :specool: много добре казано от колегата Николай Николов Цитат
vladimirov Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Ето малко за японския модел на управление и американския: http://bgjapanology.blog.bg/viewpost.php?id=225014 После се чудите що на американския галант падала боята, а на японския не.. Цитат
aga Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Темата е за корените на Японското качество, а не за автомобилите конкретно. Винаги може да се намери някой притежаващ някаква вещ произведена може би в Япония, който е недоволен. Това е съвсем друга тема.Според мен в съвременния глобализиран свят всяка фирма има достъп до най-високи технологии. С други думи във всяка една точка на света може да се построят 5, 10 или 20 абсолютно еднакви заводи с едно и също оборудване и начин на управление. Невъзможно е обаче да вкараш в тези заводи еднакви хора. Това е невъзможно и ето тук е тайната на Японското качество. Подбора на кадрите и отношението на работодателя към тях. От много отдавна големите фирми в тази страна се вглеждат в изявите на студентите и още от ІІ курс си избират хора на които дават стипендии и подсигуряват работа след завършването им.От другата страна е традицията и отношението им към работата. Обикновенно в една фирма работят - дядото, бащата и сина и ако някой направи грешка той много добре осъзнава, че излага семейната чест. Тук е и мястото да спомена думи като чест, достойнство, лоялност, откровеност и т.н. Все думи, които в някой части на света нямат никаква стойност. В Япония например не се гледа с добро око на човек, който за 10 години е сменил 7-8 пъти работата си. Такъв човек много бързо остава зад борда и по този начин не намира място в фирмите с дългогодишни традиции.Япония има един съществен недостатък, който японците са превърнали в предимство. Това е липсата на природни ресурси. Всички суровини се внасят от други държави. Поради тази причина, всичко което се произвежда се прави така, че да служи възможно най-дълго време. Японците са направили може би най-качествената ситема за оползотворяване на отпадъците или както му казваме - рециклиране. И така, тайната за качеството е в хората и тяхното отношение към това, което правят, а не в технологии, ноухау, патенти и открития. Без качествени хора това са само думи без съдържание. Аз имам двама колеги прекарали 2-3 години в Япония, и двамата наричат това черен етап от живота си. Не говоря за ентусиасти, екскурзианти и туристи каквито са някои от вещите по японските въпроси тук, а говоря за хора работили в Япония редом с японци. Според тях има нещо тотално сбъркано в ценностната система на японеца. За тях работата е всичко, цял живот се гради едната гола чест, има голяма доза фалш във всичко това. Например като работиш с 42 градуса температура и ти тече пот от челото и припадаш през 10 минути, го правиш не защото си дал обещание или ти пука за качеството и клиента, а най-вече го правиш за да не сринеш имиджа си. Колкото повече се жертваш, толкова повече "точки" си трупаш. И не 7, а дори 1 смяна на работа била голям минус. Не е ли това идеалният начин да се експлоатират хората, като им се промие главата на тема чест и имидж? Това че живеят на 20 квадрата е отделна тема, но защо им са повече? Те живеят и без това главно на работа. Кучешки живот, по думите на завърналите се. :D Цитат
Николай Николов Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Е то и в САЩ може да се каже, че е кучешки живот, защото там социалните контакти са сведени до минимум.Ако някой е ходил скоро в Китай и е влизал в някаква фабрика може да разкаже за техния живот.Понеже всички ползваме компютри ще ви осведомя, че в Китай една кутия е под 20 цента.Сега си представете два краварника (повечето са виждали такова нещо поне от далеч) и един бризент опънат между тях да не става кално като вали. В едното хале (така да го наречем) е пълно с машини, а в другото с легла. В едно легло на практика спят 3-ма души. Как става това?Просто се работи на 3 смени. Едната смяна работи, втората спи, а третата е в близката кръчма. Те на това му викам кучешки живот. После се чудим защо Китай правят боклуци. Преди 15 години, когато пазара се наводни с всякакви боклуци от телефони-слушалка и уокмени по 15лв. и след ден два неработеха вече, та моя приятел, който ги ремонтираше казваше, че докато седят в джонгите и с едната ръка държат въдица, ловейки риба, а с другата запояват частите, ако не ядат ориз през това време. Цитат
Къната Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 ...Например като работиш с 42 градуса температура и ти тече пот от челото и припадаш през 10 минути, го правиш не защото си дал обещание или ти пука за качеството и клиента, а най-вече го правиш за да не сринеш имиджа си...Колкото и цинично да звучи - има ли значение защо го правиш, ако резултатът е задоволителен за клиента. Цитат
charislav Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Здравейте! Изключително интересна тема!!! Живеем в шарен свят с различни култури и специфика на народите.Факт е, че нито ние Балканците можем да станем като Японците, нито те да станат "темпараментни и манталитетни" като нас! Ние се радваме да неповторимите и качествени японски изделия (автомобили в частност) , а те оценяват по достойнство гостоприемния и веселяшки характер, редом с уникалното кисело мляко, вино и ракия !!! Мисля, че много изчерпателен отговор на всички въпроси относно японското качество и мотивация има в "ШОГУН" Приятно четене ! (на тези, които още не са я чели. Другите ще се съгласят с мен, сигурен съм!) Поздрави! Цитат
rosko Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Въобще не мога да разбера за какво сравнение може да става дума между Япония и останалият свят, бил той и Западен, източен и не знам си какъв! За нас може да е кучешки техния живот, но нашият със сигурност е кучешки за тях! Не бива да се сравняват така нещата! Това са КУЛТУРИ! Все едно да се сравни живота тук и в някоя джамахирия..... И аз не мога да разбера млада жена да се къпе с дънките и фереджето с възглавнички на ръцете, за да не потъне, но и тя не може да разбере моята.... Аз не я съдя нея, защото така си е избрала и така си го разбира, и ако и тя не ме съди мен - светът би бил прекрасно място! Миналата година ми беше попаднала книга за управлението на човешките ресурси и мотивацията на персонала в Япония..... Там наистина има пожизнени "трудови договори", строга йерархия и пълна яснота след колко години стаж в дадена компания какво ще получиш! И като повишаване на заплатата, и като социални придобивки. И един цитат, който ми е забит в главата надълбоко: "В Япония няма уволнения. И много рядко някой напуска работа. Защото ако напусне корпорацията, за която работи, много трудно може да си намери работа в друга голяма, освен ако не е специалист от много висока класа. Ако напусне голямата корпораци ще трябва да започне работа в по-малка фирма, а оттам ще падне жизненият му стандарт - поради по-ниското заплащане и по-малкото социални придобивки"Не ме питайте дали мога да живея като тях, защото ще отговоря - не. Не ми е нужно. Но ако ме попитате каква кола карам - и ще карам занапред - ще ви отговоря категорично - японска. Може да прозвучи не дотам възпитано от моя страна, но предпочитам да си живея живота така както го разбирам, а той да бъде дори подобрен и улеснен с ползването на качествените японски автомобили (то друго Made in Japan на нашия пазар вече няма)А тайната? Тайната е в дисциплината и йерархията и отговорността на тези хора! В стремежа към съвършенство. Покажете ми друго място, където се стремят толкова към съвършенството................Което е пак въпрос на култура....... Цитат
vladimirov Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 ако резултатът е задоволителен за клиента. Не е важен клиента, а работодателя. При японския модел работодателя осигурява всичко доживот на работника си. Гогато това стане и в България и ти ще припадаш, като знаеш колко са направили за теб и колко се разчита на теб да си изпълниш задълженията... Цитат
aga Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Колкото и цинично да звучи - има ли значение защо го правиш, ако резултатът е задоволителен за клиента. Няма.Но тук се възхвалява японският начин на работа, морал. А всъщност става дума за доброволни трудови лагери. Цитат
rosko Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Не е важен клиента, а работодателя. При японския модел работодателя осигурява всичко доживот на работника си. Гогато това стане и в България и ти ще припадаш, като знаеш колко са направили за теб и колко се разчита на теб да си изпълниш задълженията...Няма да припадаш! Ние сме друго племе и дори ми е неудобно от по-горния ми пост - ние сме потребители.... И няма да припадаме.... Виж, пиян на работа - може да припадне, ама не съм чувал за много други случаи.... Не ги сравнявайте нещата и не ги съдете!Най-малкото им дължим едно уважение, че са си направили труда и припадайки са създали нашите автомобили. Иначе коли сглобяват и в Румъния, близки са до нас по манталитет, дето се вика - същите цигани - дайте да си купуваме от тях?! Цитат
Къната Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Не е важен клиента, а работодателя. При японския модел работодателя осигурява всичко доживот на работника си...Аз мисля, че клиента, в конкретния случай доволния собственик на японски автомобил, бил той японец или българин, има място в цялостната картина. Модела, който обсъждаш, може да е бил валиден преди 200 години, но сега ако няма европейски или американски пазар на автомобилите, работодателят няма как да осигури тези неща на работника. Прекалено много е глобализиран световния пазар, за да се спазват старите феодални традиции. Цитат
charislav Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 От Европа до Япония има половин земно кълбо като разстояние и няколко века разлика в начало на цивилизованост в полза на Изтока...Излишно е да сравняваме манталитет, традиции и култури, а и нека не окайваме "горките" робуващи на разбиранията си японци.Съгласен съм с Роско (#36), разширен вариант на моето мнение! Поздрави! Цитат
rosko Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Писали сме ги едновременно почти.... Цитат
charislav Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Вчера гледах документално филмче за Българо-Японската дружба....(който иска може да гледа повторението в сряда 4 ти февруари от 11:55 ч. по БНТ sat)...и освен всичко останало ми направи впечатление разказа на един българин работещ там. В продължение на доста време едно момиче му преподава японски език напълно безвъзмездно и на логичния му (европейси комерсиален) въпрос - защо го прави, момичето казва- Япония ми е дала толкова много, чувствам се длъжна, искам и аз да и дам нещо, това е моя начин да се отблагодаря! Поздрави! Цитат
vladimirov Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Модела, който обсъждаш, може да е бил валиден преди 200 години, но сега ако няма европейски или американски пазар на автомобилите, работодателят няма как да осигури тези неща на работника. Прекалено много е глобализиран световния пазар, за да се спазват старите феодални традиции.Това няма нищо общо с автомобилите, модела е напълно действащ и през 90-те с малки промени сигурно и днес. При тях е важна мотивацията, която получават и честта. Не толкова парите...Общо взето е доста интересно как е устроено традиционното фирмено управление в различните части на света, на който му се занимава да почете... Цитат
Николай Николов Публикувано 28 януари 2009 Публикувано 28 януари 2009 Когато в Япония работник работи с 40 градуса температура и припада, за да не изложи честта си - това го разбирам.Може би затова те имат и един от най-високите стандарти в света. Това може и да е живот.Когато в България шивачка в турска фирма някъде по Хасково работи с 40 градуса и припада на работното си място - това не го разбирам. При все това получава от 40-120 лв. на месец. Това със сигурност е ЖИЗНЬ.В смоята книга "За Япония като за Япония" през миналия век, Марко Семов бе написал нещо такова:"Тайната на Японското чудо се състои в това, че всяко малко японче със своето малко чекче, чука върхи голямата Японска наковалня."Това е истината. Те мислят за благоденствието на страната си. Цитат
ivoVartanian Публикувано 30 януари 2009 Публикувано 30 януари 2009 Те мислят за благоденствието на страната си.А ние , които си мрзим управниците / не , че има за какво да ги обичаме/ как да " строим за родината" ? На времето поне имаше "идеали" . P.S. Не ми е мъчно за едно време просто се опитвам да мисля трезво. Цитат
vesko Публикувано 30 януари 2009 Публикувано 30 януари 2009 А ние , които си мрзим управниците / не , че има за какво да ги обичаме/ как да " строим за родината" ? На времето поне имаше "идеали" . P.S. Не ми е мъчно за едно време просто се опитвам да мисля трезво. И да ти е мъчно няма за какво да се извиняваш ако ти е било добре и си живял така както ти е харесвало и си искал. Лошото не е в това ,че ние мразим управниците си, а в това че те ни мразят и се страхуват от нас макар и само около избори. През останалото време са си спокойни. Гадното е че всичко обръщаме на политика, и не може да се радваме на обикновените неща. Вече не отъждествяваме България с обикновените хора който си я харесват и обичат, и за нищо на света няма да избягат на някъде при най-малката трудност а с политици. партии, коалиции...Давайте да не задълбаваме в тези теми а да си се радваме на :icon_thumbup: :mitsu-smiley: , да си ги караме по живо и здраво и да се възхищаваме на японското технологично и икономическо чудо! Цитат
joreto Публикувано 30 януари 2009 Публикувано 30 януари 2009 Браво Веско , много добре го каза :icon_clap: :specool: Цитат
Stanislav Konstantinov Публикувано 2 септември 2019 Публикувано 2 септември 2019 Имам единственно коментар към качеството на обработката на купето отдолу. И понеже не ми се занимава да обработвам ръжди с шкурки, преобразуватели, да мажа с грундове, с боди и т.н. си купих шпрей с тефлонова смазка и с него пръскам отзад най-вече където обикновенно се появяват проблемите при японските коли. Иначе като инжинерна мисъл са доста по-напред технологично вече, особено при моделите, които не са премиум, а автомобили за средна ръка потребители на достъпни цени. Цитат
Cruiser Публикувано 3 септември 2019 Публикувано 3 септември 2019 M да, освен с качеството си японските коли са познати и с повечко корозия от другите. Една смазка, подложена на външни влияния, колко време ще отблъсква влагата? А пък тефлона съвсем ми е неизвестно с какво помага. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.