Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

joreto

Потребител
  • От него общо

    315
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което joreto е написал

  1. joreto

    газова уредба

    "Демек " както се казва като примерно за моята Лансер 2008 1,5 мисля , че ще трябва да имам нещо такова ако реша да слагам газова нали ?
  2. Привет Колеги , От известно време се замислям да сложа Газов Инжекцион на Митсито Лансер 2008 1,5 V 109 коня . Минах да я погледнат на няколко наистина добри и проверени Газсервизи но след кратка консултация от тяхна страна отказват да ми монтират тъй като смятат , че ще си дам парите "на вятъра" както се казва. Обосновават се , че щяло след няколко хиляди километра да имам проблеми с Клапаните понеже там се получавали някакви несъответствия. Незнам дали не ме лъжат но пък от друга страна кой не би взел едни 1000 и няколко лева а от друга страна според тях почти не е слагано на точно този модел газов инжекцион . Та въпроса ми е как мислите , ако сте чували може би и DJ Tumby ще има компетентно мнение и ще ме посъветва :mitsu-smiley:
  3. М да Колега на там съм се запътил .. Обаждах се и ще ида там защото ми споменаха , че не са слагали на Лансер 2008 модела ама това не значи , че не могат :icon_thumbup: Та ще видим какво ще стане
  4. Привет на всички Колеги виждам , че във темата от много време не е писано . Мисля да слагам газов инжекцион на Митсито проблема е , че незнам тук във София къде и на кого мога да се доверя , че ще се справят добре.Там където съм се обаждал ми казват , че не са слагали такъв на Лансер 2008 . Ако някой има Инфо ще се радвам да сподели :mitsu-smiley:
  5. Здравейте Колеги , От съпричастност към приятелите ми и всички Колеги който карат на газ /не , че за нас тези които сме на бензин не се отнася но..../ искам да пусна една инциатива която Колегите от много автомобилни клубове подемат.А разбира се всеки си преценява дали да се включи или не :rolleyes: Ето и извадка от Колегите и от другите автомобилни марки : " Здравейте колеги, Напоследък боклуците от Лукойл направо се оляха с изкуственото надуване на цената на газта. В момента съотношението поне при мен, а предполагам и при повечето от вас излиза 2 максимум 3лв по-евтино на 100км. Ето защо изобщо не си струва да се кара в момента на газ особено градско и особено ако сте с газов инжекцион и всяка сутрин палите на бензин. Нека да не им пълним гушите на тия боклуци. То пак при тях отиват парите но поне няма да плащаме за тази нереално скъпа газ... Да си я продават на който искат. Аз вече плътно градското си карам на бензин. Засега извънградско като си ходя за Пловдив карам на газ но още 7-8 стотинки да се стопи разликата м/у двете цени минавам и на извънградско на бензин. Според мен за 2-3лв на 100км просто не си струва особено градско. Мислех си даже да го направим и като инициатива по различните форуми...В момента в който рязко им паднат продажбите ще стане като януари 2009 за един ден я намалиха с 12% щото никой не им я купуваше а газ не се съхранява толкова лесно като бензина. Също така призовавам всички без значение на бензин газ или дизел карат. НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ бензиностанциите! То и от другите отива пак при тях ама не чак толкова много. http://www.facebook....group.php?gid=3 ... 890&v=wall това е групата във facebook моля присъединете се Клуб мазда и клуб форд както и Фолсваген също за запознати. "
  6. Браво Веско супер снимки , абе екстра сте си както казва Янко добре сте ни отсрамили нас дето неможахме да присъстваме:icon_dance: А на теб Васко както винаги адмирации , че така се отзоваваш и ни събираш.Персонално много съжалявам , че не можах и аз да присъствам и се надявам на следваща среща да мога да дойда. Поздрави :mitsu-smiley::icon_clap:
  7. Това е новия Аутлендер 2010 а не този който е на снимките на първа страница.Очаква се да се появи 2011 година Мой приятел който живее в Германия вече е дал заявка за Аутлендара но наистина е супер :icon_dance::mitsu-smiley::icon_thumbup:
  8. joreto

    Честит Имен Ден!

    Честит имен ден и от мен на всички именници и именнички. Да ви е живо и здраво името и много много здраве и :icon_n_clover: пък останалото както казваме ще се нареди някак си . Наздраве :drinks:
  9. joreto

    Честита Коледа

    Честито Рождество Христово! Весели празници! :newyear:
  10. joreto

    Вече съм Татко

    Васе честито и от мен , много радост и щастие , здраве и късмет и нека Св.Георги го закриля и дарява с много много сила а на вас много хубави моменти да ви донесе малкото ви
  11. joreto

    Честит Никулден!

    Честито и от мен на всички именници а бих добавил и на всички Бургазлии и Варненци защото е Св.Никола е покровител и на морето.Честито и на всички работещи в банковата сфера. Наздраве и много добро настроение :icon_drunk:
  12. joreto

    Календар 2010

    Разбира се , че всеки има право на мнение.А това кои колко е фен не може да се съди от това дали ще си вземе календара. И на мен календара от миналата година ми харесва в пъти повече,но има хора на които сегашния супер ги кефи.И както казах всеки си има мнение така , че не нападайте някой само заради това , че не е харесал дадено нещо. Апропо не можах да се сдържа да не си изкажа мнението.И аз също няма да си взема календар защото наистина не ми допада много макар в началото да заявих че ще си поръчам но в крайна сметка не ми допада.Това си е мое мнение .... Айде със здраве и повече усмивки и както каза Цено празници идват.
  13. М да страхотен е на визия и за мен , е всеки си има мнение . Нека да излезне серийно пък ще видим тогава.
  14. O даааа Петрол е доста добре , вече трети път зареждам там и съм повече от доволен.И както казва Васко 95 normal никакви добавки и тем подобни.Колата е в пъти по- добре и просто е доста пъргава а съм с базовия 1,5 за който се твърди , че е по мудничък.Така , че Васко има право :icon_dance:
  15. Е и аз дадох своя глас B) На мен всякак ми харесва календара в крайна сметка нали си е митсу , а и Ники толкова труд вложи , следя темата и виждам как постоянно се дават мнения ама време няма.Така , че Ники да казва и това е кои каквото.В крайна сметка няма за всички угодия .Поздрави
  16. joreto

    Lancer Io ......

    М даа Васко тук си абсолютно прав :icon_rock:
  17. joreto

    Lancer Io ......

    Тодоре , че защо да не се радваме бре , ще се радвам колкото си искам B)
  18. joreto

    Lancer Io ......

    Aбе Василе като се замисля имаш право с излъчването и аз като повечето Колеги с всеки изминал ден си се кефя все повече и повече на :mitsu-smiley: бижуто което притежаваме :icon_thumbup:
  19. joreto

    Боядисване в БС ?

    Мира не си ме разбрала , имах щета и разбира се трябваше да бъде пръснато местото.И за това казах , че ми допада това което са свършили а не , че цялата са я пръснали.Другото което е , че лаковото покритие не е толкова добро и от камъчета дето са хвърчали и "други добри хора " е вече колата с разни драскотини.Та затова мисля на пролет да ида да заведа всички тези щети и тогава ще я пръснат.Това имах предвид. :icon_thumbup: А за пастирване няма да има нужда ако ми я пръснат.
  20. joreto

    Lancer Io ......

    E то това горе на снимките е тунингована версия :D иначе почти няма разлика с другия Лансер
  21. joreto

    Lancer Io ......

    Ами за мен е жесток като форми , все пак е :mitsu-smiley:
  22. да бе нещо не си направихме така , че както казва Иво трябва да поправим грешката B) :D
  23. Здравейте Колеги и от мен .И ние се пребрахме безпроблемно в София , доста се позабавихме ама напред назад а и времето беше сухичко надолу не като в Петък когато валеше като из ведро :D Васе благодаря за хубавия уикенд който си направихме.Да се надяваме , че скоро след някой друг месец ще се сберем отново. Радвам се , че се видяхме и бяхме заедно.Лека от мен B)
  24. Добро утро и от мен.М даа в София е дъжд и е едно кално и мрачно ако бях на работа нормално нямаше да му обърна толкова внимание , но сега .... е друго За тези който ще пътуват Лек път и живи и здрави ще се видим на Пампорово. И колеги внимателно по пътя.До скоро : B) :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...