Премини към съдържание

Коментари за срещата в Стара Загора


Препоръчано мнение

А защо не си признаещ, как го вкара "насилствено" в колоната........ :icon_rock: :rofl:

Направих му предложение на което той нямаше как да откаже :guns: :icon_smoke:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 170
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Публикувани изображения

Направих му предложение на което той нямаше как да откаже :guns: :icon_smoke:

Даааа. Той човечеца като те видя как се засили към него почти беше готов да избяга с писъци към гората.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да изразя благодарности за направената организация :icon_clap: , изкарахме си чудесно и ако не беше завалял дъжда сигурно щях да остана до края.

 

Единственото лошо нещо бе, че колата цялата беше мърлява на сутринта.

Миналата година градушка, тази година фойерверки.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Специално за Емо Димитров............Това зад Дани, е човекът от Холандският фен клуб......

post-3405-1214773947_thumb.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че спрях дъжда! Колоната беше много добра, можеше да сме малко по бързички, ама...! :icon_clap:

 

Ето го и болида, разочарован съм- не върви!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ето и от мен. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258970

Умишлено съм наблегнал на хората. Вижте, колко много искрени усмивки.

:rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ей много хубаво сте си изкарали. Браво :icon_clap: Като гледам снимките и ме хваща яд, че не съм бил там, но нямаше как, имах ангажименти. Но наистина това, което виждам от снимките, ми се струва, че срещата е била направо невероятна. Радвам се, за което разбира се. :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Срещата бе невероятна! Щеше да е още по-добре, ако дъжда не бе попречил. Тъкмо започнаха хората... ! Но - на следващите срещи ! :icon_clap: Много добра организация !!! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Mario64, благодаря ти....Наистина много ми е мъчно, че толкова много очаквах този момент, а накрая го пропуснах поради такава причина...Радвам се много, че сте се събрали толкова много коли, и че е имало такава емоция...Силно се надявам това да предизвика още повече хора за напред и Мицубиши семейството да става все по-голямо...Това наистина е най-хубавата марка коли, най-хубавия авто-форум, с най-хубавите фенове!

 

П.С. Ванка, сликове ли си му сложил на галантчето? :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че спрях дъжда! Колоната беше много добра, можеше да сме малко по бързички, ама...! :icon_clap:

 

Ето го и болида, разочарован съм- не върви!

 

Абе върви си :plane: ,ама харчи като змей :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колегите с камерите !!! Не се притеснявайте........Качвайте и кУипчетата, за да се изкефят всички максимално.......Нека качването започне СЕГА :

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Срещата надмина моите очаквания! На полянката се чуваше глъч на около 100 човека, а мъркащите двигателчета на към 50 :mitsu-smiley: напомнящи за истинската причина на събора, беше невероятна. Накрая като ги нареди бате Дани в редички и колонки, такъв автопарк се събра, че и Балкан Стар можеше да ни завиди! Благодаря на всички организатори и присъстващи на мероприятието, беше невероятно! :icon_thumbup: Радвам се, че се запознах с много хора, с които само съм се срещал тук във форума!

Кога ще е следващият тиймбилдинг? :icon_dance:

 

п.с. Радвам се,че макар и късно можах да вкарам и моето мицу в автопарка, че голям резил щях да бера с този Фиат! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна среща си стана! Отдавна не бях присъстбвал на такава организация :) Мерси, колеги!!! Бих добавил и Боян към благодарностите, за висенето му над скарите цяла вечер! За съжаление в момента имам снимки само от нощното къпане. Другите са при Ванката - качвай ги, Ванкаа :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Срещата беще страхотна. Това ми е първата национална среща и просто нямам думи да изкажа възхищението си от хората, колите, BBQ-то, абе изобщо от всичко. Радвам се, че се запознах, вече не само виртуално, с много от вас. Емоцията още ме държи и не мога(честно казано и не ми се иска) да се съсредоточа в служебните си задължения. Усещам, че вече чакам с нетърпение следващата среща.

ПП. Имам и една забележка, следващия път да има и микрофон, хем някои да не си губят гласа от викане, може да има и "Микрофона е ваш" :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Я сега и аз да се включа, както винаги и както mario64 много добре знае - ще бъда максимално кратък...

 

Ще започна с извинение за забавянето със снимките, но за съжаление са над два гигабайта и трябва да ги обработя преди да ги кача... Всички, които бяха, знаят как снимах като досаден папарак - днес вечерта сигурно ще кача първите 300 снимки и около 10 клипчета.

 

Всичко започна със събирането на бензиностанцията ЛукОйл след караулката по пътя за Пловдив. Събрахме се около 18 автомобила, ако не броим едно италианско и едно немско недоразумения, причинени от nmizov и lubenti. Но хайде - простено им е... След около 30 минути организиране, редене за снимки и приказки, колоната се заниза по пътя за Пловдив, като на чело тръгнаха няколко каризми. Интересното беше, че по същото време имаше и огромна колона (над 100 автомобила) с холандски и немски регистрации, които си бяха живи турци и ни нарушиха кефа в първите 10км. За щастие те с под 180 не карат и бързо ги изгубихме. Колоната беше доста стабилна през по-голямата част от пътя. Движихме се с непоносимата за Иван скорост от 120км/ч и ние, заедно с еклипса, направихме няколко клипчета с изпреварване на колоната. На едно от моите се вижда и GT3000, което прави нисък старт от 120км/ч и излита напред - невероятна гледка! Ние с Дани се правихме на камикадзета на няколко пъти, като намалявахме в аварийната, за да ни изпревари цялата колона а после с мръсна газ издухвахме всички, за да ги снимаме в обратна посока. Пострадали за щастие нямаше, с изключение на 5-6 мухи, които оставиха жълти петна по лицето на Дани - така е, като си показва главата през люка при 180км/ч!

 

Малко преди Пловдив понастъпихме, защото имахме да товарим багаж. Няма да ви казвам колко псувах едно фиатче, което ме засече, колега nmizov :) Добре, че Дани ме светна, че си ти - тамън бях започнал да спрягам :) Та така... направихме си малка пауза преди Майна Таун и оттам - газ към Ст. Загора. Може би малка грешка беше, че минахме през центъра на града и по светофарите и кръстовищата бая колеги се изгубиха - но, както и да е! :) За следващия път ще знаем. Общото събиране беше на паркинга на Била. За разлика от сравнително мекото време, докато пътувахме, тук вече ни гонеха температурни рекорди откъм 30-32 градуса и продължаваше да се затопля. След кратък мо'абет малка групичка от 4 коли се качихме до дечицата, за да ги видим, да занесем дрехи, сладки работи и малко усмивки... Беше невероятно! Всички хлапета наскачаха по колите. В моята по едно време имаше поне десет хлапета! Така се радваха... скачаха, гониха се, играеха си вътре! Кеф, чак душата да ти се разтопи. Останахме там около половин час и заминахме към поляните, като взехме с нас едно от по-големите момичета, което по-късно прибрахме.

 

В хотела пристигнахме към 13:30. Беше забавно, когато на рецепцията засякохме DJ-я, който тръгна 3 часа и половина след нас, а стигна преди нас :) Или ние сме големи шматки, или той пак е карал неприлично :) Оттам тайфата се разпокъса малко. Две-три групички отидоха в ресторанта на съседния хотел Извора, някои отидоха на басейн, а пък водещите ни организатори по поляната echik и rosko се насочиха към изграждане на стабилната инфраструктура. Важното е, че всички бяха настанени в хотела и в това отношение нямаше проблеми. Стаите и хотелът бяха прилични, с изключение на фаталната липса на климатици в стаите, което правеше престоят в тях невъзможен, както и фактът, че много от стаите бяха с източно изложение и като напече слънце си ставаше жива сауна. Здраве да е - ние затова бяхме готови за барбекю!

 

Аз лично направих неуспешен опит да посетя басейна... който беше препълнен... опитах се в ресторната на Извор, където 20 минути никой не ни обслужи - ясно беше! Поляните ни зовяха. Теглихме по един душ и беж ежко натам. Благополучно към 15:00 се настанихме. С всеки следващ час ставаше все по-голяма олелия. DJ bate_pleven се погрижи за музикалното оформление, бате echik електроснабди, Дани донесе големи прожектори и всичко беше на 6. rosko запали вълшебната скара, която само в моите ръце не проработи, но той каза, че е лично... месо имаше на корем, както и ракия, както и Куба Либре, наздрави Тишо :) Би станало прекалено дълго, ако започна да разказвам детайли...

 

Големият майтап беше подреждането на автомобилите, организирано от Дани. Да ги подреди така, както искаше - не успя, но за сметка на това всички се посмяхме искрено и от сърце! Имаше голяма битка да бъде открит собственикът на един Колт, който нарушаваше редиците, но уви - така и не го намерихме. После дойде и заветният миг, когато, минути преди да започнем да снимаме, на хоризонта изникна един Галант. bate_pleven с оттрениран скок а'ла Стефка Костадинова му се метна на предния капак и го привика за общата снимка...

 

Към 19:30, за мое голямо съжаление, започна да припръсква. Аз и още двама колеги набързо разпънахме тента, която ни пази до края на вечерта. Наместихме два-три маси под нея и продължихме барбекюто. Жалко беше само, че 70% от присъстващите си тръгнаха. Всъщност и ние бяхме на път, но точно половин час по-късно дъждът спря и останахме. И така до към 2:30 през нощта, тежко пиене, ядене и дори едно добро разиграване на карти.

 

На следващия ден аз лично се събудих към 11:30, когато повече от половината колеги си бяха тръгнали. Малка групичка от оцелелите организирахме Поляните отвръщат на удара и се завърнахме, за да доядем каквото има и да си допием останалото. Бяхме малко, но качествени ;) Изкарахме още 3 часа на меко слънчице, като echik извади огнестрелното оръжие и започнахме да целим преминаващи БМВ-та и Пежа. Всъщност крайна цел беше една тенекия на около 100м, която само Тишо уби... от упор :)

 

И те така то! Мога да кажа, че това е най-приятното ми изкарване от месеци насам... радвам се, че видях толкова много хора и очаквам скоро да си подобрим таз годишния рекорд от 50 автомобила... пък може и още в края на август, на рождения ден!

 

Какво ми направи впечатление, докато гледах снимките на колегите - явно, за разлика от моя Галант, аз съм абсолютен стелт! Колата ми я има на всяка втора снимка, а мен никой не ме е снимал. В лице май проблясвам само на два кадъра и то съвсем бегло, а в гръб или наведен влизам на заден план на не повече от 5 снимки ;) Класика...

 

Очаквайте скоро включване с моите снимкови материали.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз все още си чакам поздрава БУБУЛЕЧКА КЮЧЕК от бате Плевен :hysterical:

А на Дани съм му сърдит за изолацията която ми направи :icon_crying: :hysterical:

 

П.С. Колеги всичко беше супер. Направо умрях от кеф от първата до последната минута. С нетърпение чакам следващата среща. Колегите Папараци...качвайте снимки и клипчета, че ми се гледа още :icon_thumbup: :specool:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Колеги всичко беше супер. Направо умрях от кеф от първата до последната минута. С нетърпение чакам следващата среща. Колегите Папараци...качвайте снимки и клипчета, че ми се гледа още :icon_thumbup: :specool:

Ние теб умишлено не те снимахме... а там, където се вижда бавареца, ще спретнем малко монтаж и ще минеш за тунингован Галант :icon_rock:

 

P.S> А за песента - не си питал правилния човек :) Аз я имах на лаптопа, трябваше само да го вържем към усилвателя...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на Estilian за живописното и кратко описание на :mitsu-smiley: срещата.

 

Като казвам "кратко" имам предвид, че е успял да опише в една страничка по-важните неща, както и да улови атмосферата, която цареше през цялото време. Да не забравяме, че само барбекюто на поляната продължи почти 12 часа :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

и аз бях там, така беше ....

 

ПС. Всъщност доколко си спомням, докато членовете на Мицубиши фен клуб подложиха на безмилостен обстрел цялата поляна (в неделя) и всичко което се движеше в радиус от 100 -150 м под претекст, че целят закачена на колец тенекия, се случи следния природен феномен - камък падна от дърво върху един от автомобилите и не остави никакви поражения ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

.Няма да ви казвам колко псувах едно фиатче, което ме засече, колега nmizov :) Добре, че Дани ме светна, че си ти - тамън бях започнал да спрягам :)

 

 

Сори колега, но аз 19 километра набирам, за да достигна тази светлинна скоротст от 195км/час. Та след като пуснах всички спомагателелни средства/турбо, битурбо,нитро и ксенони/, карам и се кръстя. Та и бързах да си взема :mitsu-smiley: , исках като се появите на баните вече да съм с него!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...