Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Evgeni K

Потребител
  • От него общо

    67
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Evgeni K е написал

  1. Evgeni K

    Среща в Русе

    Е, малко , малко, до и 30 чакахме. После бяхме на Приятели. Ето и малко снимки: http://picasaweb.google.com/joce.ps/Ruse31012010#
  2. Evgeni K

    Среща в Русе

    Щом е в неделя и аз ще дойда, че в събота има мероприятие.
  3. Аз съм с такива, но едва от 10000 км. Засега всичко е наред.
  4. Абе мъчих се да го прикача ама нещо не позволява, въпреки че е доста малък.Ако искаш дай E-mail да ти го пратя.
  5. Колата е произведена 02.1997, така че няма как да е била в гаранция през 1996. Нека оставим тези изчисления на хората, които цял живот са се занимавали с това, а не кой какво чул, как мисли и т.н. Колегата иска джанти 16" и размера, при който няма да има никакви проблеми (опирания , стържене) е 205/45/16. От личен опит споделям че с 7.5J вече 10 години не е имало проблем, а и ако реши да мине на 215/40/16 няма да има нужда да купува нови джанти. Нека пишат колеги, които са се сблъсквали с подобен проблем, защото иначе колегата Jim Crow още повече ще се обърка. Една таблица за размерите(препоръчителни) icon_dance.gif Супер е, само че в нашият случай е напълно безполезна - 205/45/16.
  6. Задължително 7.5J за 205/45/16, ET40 - помпят се на 2.5 bar-а. Кривят се бързо благодарение на "прекрасните" ни пътища.А за по-точно, отвора е 67.1. Още веднъж уточнявам - не стържат и не опират никъде, но се усеща всяка една неравност по пътя. Държа да подчертая, че това са лични наблюдения. Не разбирам от коли и наистина е възможно да е с някакво специално окачване, защото вози много твърдо. Данните за размерите са от сертификат издаден от BORBET GmbH за Netherlands Car B.V.(MITSUBISHI) на 30.01.1996. Затова си мисля , че колата е излязла с такива джанти от завода производител. Другият размер, който се препоръчва за тия джанти е 215/40/16. Ако желаеш мога да ти пратя и снимки.
  7. 4x114.3 Отвора мисля че е 67мм 7.5J. Гума - 205/45/16, това е което ти трябва. Няма да имаш никакви проблеми, нито с товарене, нито при преминаване през неравности. Единственият проблем е, че всеки сезон ще изправяш джанти.
  8. Eееееее изпревари ме, като гледам май ще бъдем пак редовните. Хайде фенове от Русе нека тоя път се съберем повече, че да не бъдем най-малобройната японска групичка.
  9. Evgeni K

    Среща в Русе

    Последните месеци май изпаднахме в зимен сън. Бързоорганизирана среща в чест на гостите от Свищов. Неделя 25.01.2009 10:30 OMV посока Варна. След това около 11:00 пицария Рома. Който има възможност, да заповяда.
  10. Evgeni K

    Разход на гориво

    Наистина на Лукойл стана много зле. С тия отстъпки ,които направиха развалиха бензина. Препоръчвам ти да пробваш на ЕКО, ще усетиш разлика.
  11. Evgeni K

    Total Bv 75w80?

    И аз сложих същото, като теб. За съжаление не съм го отварял предварително, така че не мога да ти кажа какво е било на външен вид и вкус. Иначе цената беше 53.30 лв за 3 х 1 л. Като сложиш отстъпката (не знам колко %) излиза колкото твоето, така че на цена са долу горе еднакви. Да допълня само, че моята скоростната кутия събира 3.2 л.
  12. Качи някоя снимка на колата да я видим, пък да не се окаже, че сме комшии.
  13. Наистина доста станаха :mitsu-smiley: по русенските улици. За съжаление почти никой не откликва на визитките, които оставяме и затова на срещите сме все обичайните хора. Доста малко за толкова голям град с толкова много мицубишита.
  14. Супер идея!!! Плевен примерно е идеално,а и Търново не е лошо поне е по-централно. Ама където и да решите ще се постарая да дойда само времето да не ни изиграе лоша шега.Североизточна България също да се чувстват поканени, а и всички желаещи.
  15. Всичко мина перфектно, нямаше никакви проблеми. За 30 мин. бях готов и при това безплатен монтаж, и баланс. Ще видим, като покарам как ще е положението. И все пак да уточня , че става въпрос за Диана- Русе.
  16. Ужас :argue: ! Днес и на мен ми предстои същата процедура, но в Диана. Дано не се получи същата ситуация ,че сигурно няма да имам толкова нерви. То вече навсякъде малоумници работят , а да не говорим колко ги мързи. Добре че въпреки главоболията ти, смяната на гуми е приключила благополучно и сега всичко е наред.
  17. 185/65/14 - 124лв/бр. , но това е 3-ката - за Русе.
  18. Намерих го :sorry: Било е в темата за Пампорово, а и в Петък не бях в Русе за да го прочета. Жалко, иначе събота вечер можеше да стане доста интересна. Нищо, на дипломирането пак да минеш.
  19. Все още не е. Дано скоро го заинтригува.А ти защо не се обаждаш, като идваш ?
  20. И моята от една седмица е така :icon_crying: , но с тая разлика, че като подам газ се качва,а на свободна пада надолу. Все още не намирам време да отскоча до някой майстор , но ако успея преди теб ще пиша какъв е бил проблема.
  21. Evgeni K

    Маншон на полуоска

    100 % е такова. Не се притеснявай .
  22. Evgeni K

    Разход на гориво

    Благородно ти завиждам.Как ги правите тия фокуси не знам. Аз както и да карам под 7.5/100 извънградско не мога да я смъкна :icon_crying: .
  23. Evgeni K

    Среща в Русе

    Засега няма нищо планирано, но ако знаеш точно кога ще идваш може да организираме нещо набързо.
  24. Evgeni K

    Ниски обороти,багажник

    Май набарах, а на всичкото отгоре ми е познат, просто незнаех , че има такива апаратури. Ето и резултатите от теста, на който присъствах тоя път лично. След закачането на буксата, уточняване на годината и вида на двигателя започна да си човърка нещо. Не след дълго ми каза, че го притеснява - IDLE Pos. - OFF. Ходи прочете малко литература и като се върна ме накара да натисна педала на газта, при което би трябвало да да стане ON. За съжаление при мен си остана на OFF. След това ходи гледа някакви схеми, върна се откачи нещо отпред около дросела свърза го и уреда отчете ON. По тия показания направи извода , че не работи контакта от TPS-а, който определял дали педала на газта е натиснат или не,а самият TPS работи. Никога не е разглобявал на Мицубиши и затова не можа да ми даде по-подробна информация. Сега моля някои от нашите специалисти да се изкажат по въпроса дали е правилно горенаписаното и ако да, какви мерки да предприема за разрешаване на проблема.
×
×
  • Създаване...