Премини към съдържание

PYMEH

Потребител
  • От него общо

    77
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което PYMEH е написал

  1. Това, което си счупил не са винтове, а нещо като дюбел със щифт(пластмасов) напъхан в него за да го разтвори в задния край. Трябва да се извади щтифта, а после „дюбела”(тялото) излиза много лесно. Аз ги вадих щтифтовете с помоща на часовникарска плоска отверка. Трябва само да се намери границата между щтифта и тялото. Напъхва се отверката и се дърпа нагоре. Много лесно тръгва щтифта, тъй че не е необходимо кой знае каква сила. За мен най-трудния момент беше намирането на границата между щтифта и тялото, защото и двете са черни, а и мръсотиятя помага да се сливат(визуално). Понеже нямам снимки, ориентировачно – радиуса на щтифта е колкото периферията на тялото, т.е. от видимата част на съединението(щтифт + тяло) по средата на радиуса му се опитваш да пъхнеш нещо тънко и остро за да издърпаш щтифта. Не знам дали става ясно нещо от обясненията ми, но ако има проблем питай. Освен пласмасовите има и 2 отзад 1 или 2 отпред метални.
  2. PYMEH

    ЧРД,бат'Лазо!

    Честит Рожден Ден! Да си жив, здрав и корав Лазаре, поне още толкова години! Желая ти и много късмет!
  3. Мисля, че е добре да си изтеглите това ръководство LINK. На стр. 4-23 има за часовника. Има и други интересни неща уверявам ви. Успех!
  4. Честит Рожден Ден! И на Тошко и на Пламен желая много здраве и много късмет!
  5. Следи тази тема LINK
  6. От личен опит мога да потвърдя думите на Марин(mario64).
  7. Мисля, че вече и аз мога да се включа в мероприятието. Ще съм семейно и за това искам 2(две) двойни стаи.
  8. И аз съм на линия. Ще се радвам да се видим!
  9. PYMEH

    Заявка за суичъри

    Включвам се и аз с един XL, но за всеки случай искам да уточня размера, когато го меря.
  10. И мен ме познаваш, но аз ще закъснея малко. ще дойда към 18.30 Ще се радвам да се видим!
  11. И аз съм за повече срещи и за това подкрепям юли, а по-нататък ще подкрепя и септември.
  12. Часовника ти е в режим CT сверява се по RDS-а на радиостанцията на която работи в момента. Този режим може да се изключи : 1. Изключваш радиото като натискаш кръглото копче (VOLUME). 2. Натискаш бутон 4 и докато го държиш включваш отново от VOLUME-то. 3. CT-то изгасва, сега си сверяваш часовника. Понякога не става от първия път и е неходимо да се повтаря процедурата докато не изгасне CT-то. Ето я и темата от Спейс Стар клик. Часовника и Кар-аудиото на Спейс Стар и Каризма са еднакви.
  13. Вклучвам се във веселбата. Какъв по-голям кеф от това да празнуваме 3 празника в един ден. Даже ще си доведа и подкрепление. Едно за св.Валентин и едно за срещата на Митсубиши фен клуба, а аз ще отговарям за Трифон зарезан. И аз призовавам за повече активност. Това си е направо 3 в 1, а такава слаба подкрепа.
  14. Чета, чета, .... и осъзнавам, че аз не мога да напиша нещо ново, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря на всички, защото всеки един беше част от този незабравим за мен празник. Имам и персонални благодарности, nmizov- без него не бих бил част от този приказен уйкенд, Васко- за професионалната организация и накрая, но не на последно място на Емо- за това, че ми показа, че и най-малкия член на семейството на Митсубиши е голям диамант, и ме прибра при семейството ми. Освен това се включвам и аз към обратното броене за следващата среща.
  15. Здравйте, Искам да ви питам, понеже гледам, че доста насам-натам. От 16.11 до 21.11 ще съм на едно обучение в София. От Бургас до София си имам осигурен транспорт, но за наобратно нямам. Та се чудех, като гледам колко отзивчиви момчета и момичета сте, дали няма някой да иска да ме повози? Мисля си , че това ще ми помогне да започна и аз да харесвам вашата любима марка :mitsu-smiley: . Предпочитам маршрута да е София-Бургас, като за по-напряко и за избягване на трафика минем през Пампорово. На Пампорово ще спрем да си починем малко и да пием по сокче. Сокчето ще е от мен, но само ако ми е харесала возията :D .
  16. PYMEH

    Още един V6 в Бургас

    Честито и от мен колега! Хиляди безавариини клометри и само радост да ти носи диаманта! И да дойдеш на 28.11.2008( мисля, че това е последния петък за месеца) пред зала Изгрев, хем да се запознаем, хем да се порадваме на живо на красавеца.
  17. Аз съм "за". Нека се видим в петък в кафето на залата. Хем ще си поприказваме, хем ще се разберем за съботата.
  18. PYMEH

    Спейс Рънър -

    Другото наименование е номер на рама
  19. PYMEH

    Въпрос за Space Wagon

    И при мен си работи ето по-конкретен LINK
  20. Най-накрая и аз седнах пред компютър в мрежата. Колегите преди мен са казали всичко, но не мога да не кажа и аз едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички участници в прекрасния празник, който се получи както за децата, така и за нас. Не съм много по писането, но не мога да не кажа, че децата с които се запознах, говорих и играх(да подчертая, че аз бях един от най-пасивните) и най-вече детските погледи ме накараха да се почувствам и аз едно щастливо дете. Имам усещането, че и аз очаквам с нетърпение, да се стопли и да дойде времето за следващия пикник. За продължението на Минералните бани нямам какво да кажа. Само си мисля, че вече не трябва да казвам колегите от форума, а просто ПРИЯТЕЛИТЕ ми - фенове на Митсубиши.
  21. Аз и Велико(mali) смятаме да пътуваме в събота сутринта. Ще ти звънна в петък вечер да се уточним. Ще можеш да избираш между 2 Каризми, в коя да се возиш.
  22. Надявам се и аз да мога да се включа с присъствие. Ето и списъка до момента: 1. Йордан Александров - 1 дв. стая 2. Боряна Байкова - 1 двойна 3. Светлана Кръстева и k1k1_ -1 дв.стая 4. Mая Попова - 1 дв. стая 5. Велико Великов - 1 дв. стая 6. Цецо Георгиев - 1 дв. стая 7. Емил Димитров - 1 дв. стая 8. Валентин Шопов - 1дв. стая 9. Йордан Йорданов - 1 дв. стая 10. Румен Христов - 1 дв. стая
  23. PYMEH

    Предложение

    И на мен ми допада идеята. На бързо търсене открих силуета върху тортата от РД на клуба. Знам, че не е най-добрия вариант, но поне ще добиеш представа за какво става въпрос.
  24. Честита придобивка! Виж тази тема LINK. Има и други теми потърси. Най- добре е да отвориш кората и да погледнеш, докато не са спрели съвсем. Успех!
  25. Здравейте, колеги и колежки! Имам удоволствието да ви съобщя, че моето пътуване отпада. Най-после(понеже го очаквах) шефовете ми ме информираха, че ще имам удоволствието да съм ангажиран в събота, а ако съм много настоятелен може и в неделя. Малко ми е кофти, че аз ще се кефя в една много приятна обстановка с още по-приятни задължения, а вие ще трябва да се подлагате на тормоза, да се трудите и опушвате с разни BBQ-та, а после и да консумирате разни вредни за здравето храни и напитки. Ами вечерта, направо ви съжалявам, на тези тежки маси с тези тежки мезета и сокчета. Не стига това ами се очертава и нощна програма с карти и… др. натоварващи задължения. След този тежък маратон и безсънна нощ ще трябва да слезете до София, където вместо да се отпуснете и да си починете ще ви чакат нови ангажименти. Сериозни разговори, плата(разнообразни, че и солени) и сокчета отново. Накрая за капак и Торта. По време на изпълнението на всички тези задължения ще има явни и тайни фотографи, които ще документират, кой как се справя. Естествено след преглеждане на снимковия материал от компетентните лица, кръшкачите ще бъдат сурово наказани. Сега, след като ви разясних ситуацията, разбираемо ще е да ми завиждате. Така е, просто някои сме късметлии. Сега вече сериозно. Искам да ви пожелая да си изкарате много весло, както пред-рождения ден, така и Рождения Ден на клуба! P.S. Надявам се да не ми се разсърдите за горе написаното. Просто ми е малко криво, че не мога да съм с вас и за това се опитвам да се шегувам.
×
×
  • Създаване...