Премини към съдържание

PYMEH

Потребител
  • От него общо

    77
  • Регистрация

  • Беше тук

За PYMEH

  • Рожден ден 08/05/1961

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.8 GDI

PYMEH's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Това, което си счупил не са винтове, а нещо като дюбел със щифт(пластмасов) напъхан в него за да го разтвори в задния край. Трябва да се извади щтифта, а после „дюбела”(тялото) излиза много лесно. Аз ги вадих щтифтовете с помоща на часовникарска плоска отверка. Трябва само да се намери границата между щтифта и тялото. Напъхва се отверката и се дърпа нагоре. Много лесно тръгва щтифта, тъй че не е необходимо кой знае каква сила. За мен най-трудния момент беше намирането на границата между щтифта и тялото, защото и двете са черни, а и мръсотиятя помага да се сливат(визуално). Понеже нямам снимки, ориентировачно – радиуса на щтифта е колкото периферията на тялото, т.е. от видимата част на съединението(щтифт + тяло) по средата на радиуса му се опитваш да пъхнеш нещо тънко и остро за да издърпаш щтифта. Не знам дали става ясно нещо от обясненията ми, но ако има проблем питай. Освен пласмасовите има и 2 отзад 1 или 2 отпред метални.
  2. PYMEH

    ЧРД,бат'Лазо!

    Честит Рожден Ден! Да си жив, здрав и корав Лазаре, поне още толкова години! Желая ти и много късмет!
  3. Мисля, че е добре да си изтеглите това ръководство LINK. На стр. 4-23 има за часовника. Има и други интересни неща уверявам ви. Успех!
  4. Честит Рожден Ден! И на Тошко и на Пламен желая много здраве и много късмет!
  5. Следи тази тема LINK
  6. От личен опит мога да потвърдя думите на Марин(mario64).
  7. Мисля, че вече и аз мога да се включа в мероприятието. Ще съм семейно и за това искам 2(две) двойни стаи.
  8. И аз съм на линия. Ще се радвам да се видим!
  9. PYMEH

    Заявка за суичъри

    Включвам се и аз с един XL, но за всеки случай искам да уточня размера, когато го меря.
  10. И мен ме познаваш, но аз ще закъснея малко. ще дойда към 18.30 Ще се радвам да се видим!
  11. И аз съм за повече срещи и за това подкрепям юли, а по-нататък ще подкрепя и септември.
  12. Часовника ти е в режим CT сверява се по RDS-а на радиостанцията на която работи в момента. Този режим може да се изключи : 1. Изключваш радиото като натискаш кръглото копче (VOLUME). 2. Натискаш бутон 4 и докато го държиш включваш отново от VOLUME-то. 3. CT-то изгасва, сега си сверяваш часовника. Понякога не става от първия път и е неходимо да се повтаря процедурата докато не изгасне CT-то. Ето я и темата от Спейс Стар клик. Часовника и Кар-аудиото на Спейс Стар и Каризма са еднакви.
  13. Вклучвам се във веселбата. Какъв по-голям кеф от това да празнуваме 3 празника в един ден. Даже ще си доведа и подкрепление. Едно за св.Валентин и едно за срещата на Митсубиши фен клуба, а аз ще отговарям за Трифон зарезан. И аз призовавам за повече активност. Това си е направо 3 в 1, а такава слаба подкрепа.
  14. Чета, чета, .... и осъзнавам, че аз не мога да напиша нещо ново, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря на всички, защото всеки един беше част от този незабравим за мен празник. Имам и персонални благодарности, nmizov- без него не бих бил част от този приказен уйкенд, Васко- за професионалната организация и накрая, но не на последно място на Емо- за това, че ми показа, че и най-малкия член на семейството на Митсубиши е голям диамант, и ме прибра при семейството ми. Освен това се включвам и аз към обратното броене за следващата среща.
  15. Здравйте, Искам да ви питам, понеже гледам, че доста насам-натам. От 16.11 до 21.11 ще съм на едно обучение в София. От Бургас до София си имам осигурен транспорт, но за наобратно нямам. Та се чудех, като гледам колко отзивчиви момчета и момичета сте, дали няма някой да иска да ме повози? Мисля си , че това ще ми помогне да започна и аз да харесвам вашата любима марка :mitsu-smiley: . Предпочитам маршрута да е София-Бургас, като за по-напряко и за избягване на трафика минем през Пампорово. На Пампорово ще спрем да си починем малко и да пием по сокче. Сокчето ще е от мен, но само ако ми е харесала возията :D .
×
×
  • Създаване...