Премини към съдържание

Dr.J

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Dr.J е написал

  1. аз имам ангажименти тая събота и неделя (правя ремонти - ангажирал съм и други хора), но ще направя всичко възможно да се видим в неделя ....
  2. Dr.J

    Търся си Mitsubishi Colt

    ти сигурен ли си, че има такъв Колт 1.6 90 к.с - 1998. Аз знам че с този двигател конете са над 100, моя е 1.3 и е 75 коня. Виж да не те послъгват нещо. За части и сервизи, наистина по-добре да се разровиш из форума - има доста материали.
  3. Dr.J

    Филтъра на климатика?

    аз като ходих да ми сменят филтър и да ми заредят климатик, не можаха да ми намерят филтъра за климатика- проверих в сайта с VIN кода (http://www.detali.ru/cat/mi/mi.dll) се оказа че има, намира се точно там където търсеха - зад жабката. Тъй като според мен не разбраха как да отворят кутията ми казаха, че този модел няма филтър, когато ми остане време, ще го погледна пак ( лошото е че на компа в работата си имах техническо ръководство за Мицу в електронен вид, а сега съм отпуска, заминавам на море и не ми се разкарва до там)
  4. Dr.J

    Colt на газ

    Чека ти свети от това че си на газ - включва се малко след преминаване от бензин на газ - ако те притеснява покарай малко на бензин и след това включи на, газ за да го видиш и ти ( при мен преминаването от газ на бензин става автоматично при повишаване на оборотите). При мен също е така.
  5. и аз бях там, така беше .... ПС. Всъщност доколко си спомням, докато членовете на Мицубиши фен клуб подложиха на безмилостен обстрел цялата поляна (в неделя) и всичко което се движеше в радиус от 100 -150 м под претекст, че целят закачена на колец тенекия, се случи следния природен феномен - камък падна от дърво върху един от автомобилите и не остави никакви поражения ...
  6. Много ми хареса това за групата "големи" ентусиасти ... Парти без "ентусиазъм " е за никъде. Аз лично смятам че времето след 14.00 ( така нареченото настаняване) д0 01.00 може да се изкара по един възможен начин ... с чаша в ръка и разисквайки НЕ въпроса ".... това до двигателя какво е.." , а защо Митсу е по-добрия автомобил, и добре че не си купих Опел (VW, Ford, FIAT или ...) , защото ..."
  7. Който иска и му е приятно ( или иска да им е приятно) да си води тъщите - за мен това е висша проява на мазохизъм - това в кръга на шегата - сигурно има и готини тъщи - дето чистят, перат и най-важното правят салати и учат дъщерите си на същото :icon_clap: PS. Бъзик да става
  8. И аз ще присъствам - с тази разлика, че ще съм в х-л "Извор" срещу х-л "Марица-Изток 2 :icon_thumbup: - дано всичко е наред и колоната :mitsu-smiley: цяла :icon_rock:
  9. Много ми се вижда 12 л /100 км бензин ( в ръководството го даваха около 9 л/100 км градско за 1.3 двигател) - аз съм с Колт 99' над 130 000 км и ми харчи градско в зимни условия 10-11 лв/100 км ГАЗ + бензин ( газовата ми е обикновена). С едно зареждане на газовата 15 литра и 1-2 литра бензин минавам 170 км спокойно. И аз подгрявам колата преди тръгване, а също и профилактично я запалвам, ако не съм я карал ден - два.
  10. Dr.J

    Нов Галант 2008

    все пак това е само концептуален модел- едва ли отвътре ще бъде толкова "футуристичен" - та дори да се появи 2009г. А и наистина изглежда като лимузина висок клас. Няма да ме учуди, ако този концепт послужи за основа, както на новия Галант така и на лимузина от по-висок "бизнес клас". Формите и са доста елегантни и съвременни и в пъти по-добри от така наречения "щатски галант", дето има линкове към него по-горе (изобщо не ми хареса).
  11. и аз ударих едно рамо - колкото до вота, то все още по мое мнение на Мицубиши в България се гледа като на екзотична кола със скъпи части за ремонт, все неща които българина по традиция се стреми да избяга. Колкото и достойнства да има тази марка - то само човек който е карал повече от една кола и нещо различно от VW и OPEL може да даде коректно мнение. Всеки който кара въпросните две марки казвва: части се намират лесно и не са скъпи, което не споря също е важно. Както спомена един колега от фен клуба - просто не се прави достатъчно реклама на :mitsu-smiley: . ПС. Иначе в класацията са попаднали доста яки модели на други марки- също не споря.
  12. така и при мен - положението малко под средата е положението в което трябва да се намира стрелката, когато всико е нормално - не са повредени датчиците. Дано винаги стрелките ви сочат в това положение :icon_thumbup: . Колкото до парното - много е яко.
  13. Dr.J

    Mitsubishi Colt 1.3 Glx

    В добавка на това, което е написал DJ - я искам да ти кажа да си видиш примерно пръчката с която проверяваш нивото на маслото - дали има нагар по нея ( т.е жълтеникава петънца).
  14. Dr.J

    Клуб 'Ударени Мицута'

    Незнам да ли заслужавам да съм в този клуб, защото не ме удариха, а сам се нацепих в метална скоба (дето ограждат тревни площи с тях ) докато паркирам межу две коли успорено на пътя (тясна уличка в Студентски град) . Закачих бронята долу при фарчето за мъгла и в първия момент реших че таса ми опрял в бордюр и дадох малко газ и десен и .... Щетата не е голяма за разлика от глупоста ми! Бях тръгнал за срещата на колегите от следването ( никога не се ходи с кола на такава среща !!!), след това беще нощ и отвратилено време и не видях изобщо скобите. :icon_crying:
  15. Dr.J

    Среща на клуба

    Aз вече гласувах за двудневна среща - но като гледам нещата отиват на промяна на място и евентуално дата - лично за мен изборите не ме бъркат - не само че не мисля ами и не искам да гласувам - колкото до алкохола - колта колкото и да не е голям - в багажника винаги ще се намери място за още една бутилка (освен малката газова) :icon_drunk: :bg:
  16. Може вече да е късно - но ще ти дам съвет, като не става със съответния предпазител (бушон) - не се опитвай да слагаш по-голям ампераж. Щом бушончето гори - явно имаш проблем и дори да сложиш по-голям ампераж и да се "оправят" нещата, то проблема ще си остане и което е по-лошо ще се "увеличи". Чисто ел.технически ( не само при колите) - предпазителите пазят инсталацията (т.е кабелите) от изгаряне и според нея се избират и предпазителите.
  17. Dr.J

    Как стои на пътя Колт

    За кола от тоя клас доста добре - аз карах курсове на ситроен ксантия ('1995 г. ) аз сега съм с Колт 99' (от три седмици я има я няма) и мога да ти кажа че съм доста доволен от возенето - не усетих разлика по отношение на комфота на возията и поведение на пътя. Имай предвид че Ксантията е като кораб и беше поддържана. Не съм пробвал Колта още на дъжд - но като гледам какво е времето и това ще стане.
  18. и за мен 3 броя :icon_thumbup:
  19. колеги да знаете дали има голям паркинг пред заведението (колебая се дали да идвам с кола)-аз горе долу знам къде се намира заведението (там в един от блоковете ми беше Военното окръжие - като гледам картата), но нямам спомен за паркинга.
  20. Аз също смятам да дойда, от две седмици имам Мицу Колт (Колтчето от Стефан ( Silveria)) и имам желание да се запозная на живо с колегите.
  21. Dr.J

    Ресурс на мотора

    не те съветвам да си търсиш кола от италия ... запознати са ми казвали че италианците юркат яко колите си - най -добре било от швейцария да си вземеш кола.
×
×
  • Създаване...