Т. Минтов Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 Ето и от мене нещо...... :mitsu-smiley: :rulez: http://snimka.bg/album.php?album_id=38605 Много готин...направо маниашки! Със здраве да си го караш и безаварийно :first: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pilcho Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 Ето и от мене нещо...... :mitsu-smiley: :rulez: http://snimka.bg/album.php?album_id=38605Бре-бре-бре! :icon_rock: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 А нитро има ли или е само надпис? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest EvoFen Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 :12w00t: колицата е маниашка ! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vevas Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 супер е, желая ти много безаварийни километри! :good: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IASHO Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 Само този син барабан отзад на спирачките нещо не ми се нрави , но всичко останало е :first: :good:Як е Мицубяса!!! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ersho`The`COLT`CLX Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 Ами относно барабана,раждиасаха и под рака нямах друг цвят и направо с тба небесно синио :icon_rock: Като няма човек и одзад барабани така е :( няма нитро тва е само заябуда на враговете сас Опелите и Фордовете....не че ме е страх от тея коли за които си спестявам коментаарите :Д :Д Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
КОКИ-ЛАНС Публикувано 15 юни 2006 Сподели Публикувано 15 юни 2006 Ето ви малко снимчици и на моето зверче :first: Вече е на 500 км :rulez: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki_trrrial Публикувано 16 юни 2006 Сподели Публикувано 16 юни 2006 Абе уж не ги харесвам тия Лансери- новите, ама са си много готини всъщност! И е хубав цвят.Още 10 пъти по толкова километри и ти пожелавам нов! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
иво дизела Публикувано 23 юни 2006 Сподели Публикувано 23 юни 2006 :mitsu-smiley: :no2: :mitsu-smiley: Eто го и моя автомобил http://images07.snimka.bg/000820890-big.jpg Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlad Публикувано 23 юни 2006 Сподели Публикувано 23 юни 2006 :mitsu-smiley: :no2: :mitsu-smiley: Eто го и моя автомобил Този кадър е просто великолепен!! Израдвах му се страхотно още, когато го мернах сред снимките, направени по време на срещата. Истинско попадение... :good: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatko Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 Ето малко снимки на Грандис-а Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 Ммммм....добре е ..............екстра е Грандиса...... :icon_thumbup: Милиони км. безаварийни........ :icon_thumbup: :rulez: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hipokrat Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 Страхотен автомобил! Добре дошъл в клуба и от мен! Това ми е един от любимите модели, а както виждам си и къмпингар, за което още веднъж адмирации! Сигурно караваната стъпва отвреме- навреме по земятя, когато я теглиш към морето със /по мои изчисления/около 120 км/ч ? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatko Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 ето и снимка на офисната баничарка :D нали сме фенове-няма да се излагаме Страхотен автомобил! Добре дошъл в клуба и от мен! Това ми е един от любимите модели, а както виждам си и къмпингар, за което още веднъж адмирации! Сигурно караваната стъпва отвреме- навреме по земятя, когато я теглиш към морето със /по мои изчисления/около 120 км/ч ? Караваната е над 7 метра и почти 2 тона. При теглене с голяма скорост с лека кола можеш да се видиш в страхотни приключения. Виждал съм го в Германия. Затова за тегленето имам Пажеро 2.5 TD-88г. Идеален е за тази работа :good: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jason Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 mitsubishi eclipse GST http://www.dragburgas.hit.bg Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 Бреее браво! :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pilcho Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ... това ...е .. (хлъц!)... мечтата ми...! :wub: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silveria Публикувано 7 юли 2006 Сподели Публикувано 7 юли 2006 Честно казано ако за мечти ще говорим то е нова кола по възможност японска. Иначе е добро добичето .. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Т. Минтов Публикувано 9 юли 2006 Сподели Публикувано 9 юли 2006 Ето и моята Carisma. Снимката е прясна от 2 дни на Дуранкулашкото езеро: А това е ПЛАЖЪТ! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorgovd Публикувано 9 септември 2006 Сподели Публикувано 9 септември 2006 ето и моята СТРЕЛА!!! :plane: :icon_rock: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todor Публикувано 26 ноември 2006 Сподели Публикувано 26 ноември 2006 А това е моята слабост! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TITAN RACING Публикувано 13 декември 2006 Сподели Публикувано 13 декември 2006 Аз се навих да я снимам моята,и си мислех дали не е прекалено снобско?Обаче като ви гледам вас направо ви се радвам за мерака!Искам такива стикери с името на клуба.Ще съм благодарен ако ми отговорите.До няколко дена обещавам да видите Лансера още докато е с големите летни гуми,само че трябва първо да го измия,понеже не държа много на външния вид ,а на техниката т. е. на качеството! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 14 декември 2006 Сподели Публикувано 14 декември 2006 Аз се навих да я снимам моята,и си мислех дали не е прекалено снобско?Обаче като ви гледам вас направо ви се радвам за мерака!Искам такива стикери с името на клуба.Ще съм благодарен ако ми отговорите.До няколко дена обещавам да видите Лансера още докато е с големите летни гуми,само че трябва първо да го измия,понеже не държа много на външния вид ,а на техниката т. е. на качеството! :mitsu-smiley: Докарайте се с него на срещата в неделя, тъкмо ще разбереш как да се снабдиш със стикери на клуба . :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TITAN RACING Публикувано 7 януари 2007 Сподели Публикувано 7 януари 2007 Това е Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.