Премини към съдържание

Моята малка мечта!


Какво ще кажете за срещата?  

38 гласа

  1. 1. ???????? ?????? ? ? ??. ?????

    • ?????? ? ?????????, ? ??????????? ?? ?????!
      34
    • ?????????, ???? ?? ?????!
      4
    • ?? ???? ?? ??????? ???????????, ????????? ??? ??? !
      0


Препоръчано мнение

Колеги, реших съвсем спонтанно да направя тази тема. Идеята на нея е да направим една среща на всички притежатели на любимата ни марка Мицубиши в моя роден град Троян ! Аз ще се заема с организацията. Ще нахвърлям на бързо някой от идеите си за гостите. Нека първо дам малка информация за гр.Троян:

 

Това е официалният сайт на гр. Троян, тук може да видите всичко около историята на града ни!

Сайта на гр. Троян

 

На този пък адрес, можете да видите колко км. ще ви бъде до Троян. Просто въвеждате вашето населено място и крайната цел, в нашия случай гр. Троян ! Така всеки ще може да си направи равносметка по разходите за пътя.

 

Електронна пътна карта на България !

 

Това пък са сайтове на хотелите но не в самия град, а горе в планината, където по късно ще обясна и самата ми идея.

- Хотел Виа Траяна- Беклемето

- Хотел Сима - Беклемето

- Хотел Фландрия- Беклемето

- Хотел Беклемето

 

Това са хотелите който са на самия така наречен курортен връх Беклемето. Нямам поглед над хотелите отвътре, защото от доста време не съм ползвал техните услуги.

Сега нека дам малко от идейте си. Може да го направим за 1 ден или 2 дена, логично след Нова Година, датата държи на дойзясняване. Първи фактор да искам да е след нова година е, че трябва да има сняг, да се надяваме ,че до тогава, ще имаме един хубав зимен сезон. На Беклемето има модернизиран чинийков лифт, една голяма писта, и една по- малка но с голяма сложност, както и една доста по малка писта, на която може начинаещите да се учат и да си даваме ски уроци. Има ски гардероби, който отдавам под наем ски и сноубордове. Пистите не са кой знае колко големи, но са приятни и се поддържат. Има и много добра писта за ски бягане, който желае можем да се разходим със ски и по нея. 10 год. съм тренирал ски бягане, и имам понятие колкото да се управим с пистите на Беклемето, мога да помагам при ученето и да си направим разходки. Аз малко отзад- напред почнах, но все пак вие колеги ще дойдете първо в гр. Троян преди да се качим на Беклемето. Аз ще организирам посещение в Музей на народните художествени занаяти

и приложните изкуства - Троян . Там работи моя позната и дори ще ни разведе из музея и ще ни обяснява подробно.

Това пък е сайта на музея : Музея в гр. Троян .

Както всички знаете освен с Троянската сливова ние се славим и с третия по големина манастир в България. А именно Троянския Манастир в с. Орешак. Той се намира на около 6-8км от гр. Троян и се стига сравнително бързо, със нормално каране за около 15 минути. Ще ви заведа ако желаете в художествена галерия, живея в семейство на художници и затова предлагам и това като атракция. Града ни е скромен и не особенно пищен, но обещавам да остави траен спомен в сърцата ви. Може ако не искате да спим в хотелите на беклемето да преспим в хотели в Троян, който са на много по добро ниво на обслужване, материална база и прочие. В града цените със сигурност ще бъдат много по приемливи. Но това след дискусий тук в темата вие ще изберете и аз ще организирам. Има много хубави механи в с. Орешак и в самия град Троян.

 

Сега да кажа защо реших да предложа подобна среща в гр. Троян! На първо място, защото доста съгреших пред много от колегите си в този форум! Най- вече с остри изказвания, и това малко ми тежи на съвестта, защото по природа съм добър и мил човек, но понякога не здържам емоцийте си и те нараняват останалите събеседници. Втората причина за да искам да направя подобна среща на Мицубиши в моя град е, че досега в Троян, аз незнам някой да е правел подобни срещи на автомобилна марка! Особенно пък на японска фирма дума да не става. Гарантирам, че бързо ще се разчуе без да казваме на когото и да е , че в Троян се прави подобна среща. И едва ли ще останете не забелязани, това си е част от атмосферата в града ни :icon_blush: Трети фактор поради който искам да ви поканя е, че искам да ви запозная с моят град. Или по точно с атмосферата през зимата тук. През деня ще разглеждаме забележителностите му, ще ви разведа навсякъде където пожелаете, вечерта ще се съберем всички заедно в някоя Механа или ресторант, ще се забавляваме, почерпим и опознем. Ако е за два дни посещението, и ако решите да позлвате хотелите в града,на другия ден задължително се качваме на Беклемето за да си спомним славните детски игри със снега. Ако пък ли е само за 1 ден, тогава ще съкратя програмата, но пак ще има от всичко. Надявам се да помислите хубаво над предложението ми. Имате много време, защото това е само предложение без фиксирана дата, може да я средата на Януари, или Февруари. Само да сме живи и здрави, другото ще го оправим. Е това е засега от мен колеги, дано поне този път бъда разбран и да няма сърдити :) С много почит и уважение от вашия верен колега :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 89
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Еее , чакай да мине едното събитие и после да предлагаш нещо...............предполагам че ще бъде чак към Февруари..........

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро, март-април.

Прохода Троян-Кърнаре, не се почиства през зимата и остава затворен.

Не напразно, пистата и лифта, пресичат на две места пътя.

Иначе одобрявам идеята. :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз, просто предлагам, някак си като , че ли ме хокате. В края на крайщата това е просто една идея, която за да види реализация я очаква много труд. А прохода, че не се почиства на мен ми е пределно ясно, все пак живея и в Пловдив, но когато човек има желание нищо не го спира. Пътувам до Пловдив и зимата, че дори понякога по- на често отколкото когато е отворен прохода. Засега приемам, че не харесвате идеята ми. Няма лошо, аз помислих, че ще е интересно да осъществим тази идея, но явно съм сбъркал. Извинявам се тогава ! :icon_crying: :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма място за притеснения! :) Ние обичаме да ходим насам натам! :)

Просто сега народа е обзет от предстоящата среща на Пампорово и за това не са активни, необходимо е да се даде повече информация и конкретно предложение с цени! :)

Съвета ми е да дадеш предложение 10-ина дни след срещата на Пампорово, да пообсъдим... после ще дойдат Коледните празници и после към февруари, хората ще са освирепяли за среща и мноооого ще се зарадват на предложението ти! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Plam,колега!!!!!!

Както се казва в любимата ми реклама "Не се вкарвай в некви филми ,бе братле!!!!"

Идеята е добра.Просто сега не е момента.Има други срещи на преден план.Малко търпение и в Троян ще има среща.А града е стархотен,баба ми е от Троян и го познавам много добре и съм сигурен ,че на колегите ще им хареса много.Особенно на тези които заз първи път ще го посетят!!!

 

А за сега CHILL OUT MAN!!!!

 

RESPECT :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега Плам, среща ще има в троянско ако ще Руснака да ми не викат.В мое лице ще получиш 100% подкрепа.Аз отдавна говоря за с.Чифлика, а там е невероятно за една :mitsu-smiley: сбирка.

Нека минат празниците и ще ги напънем яко, ще им направим едно предложение на което няма как да ни откажат. :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека минат празниците и ще ги напънем яко, ще им направим едно предложение на което няма как да ни откажат. :icon_thumbup:
Троянска сливова, със Руска салата..... :icon_drunk: :lol:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Троянска сливова, със Руска салата..... :icon_drunk: :lol:

Класика в жанра :icon_angel:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега Плам, среща ще има в троянско ако ще Руснака да ми не викат.В мое лице ще получиш 100% подкрепа.Аз отдавна говоря за с.Чифлика, а там е невероятно за една :mitsu-smiley: сбирка.

Нека минат празниците и ще ги напънем яко, ще им направим едно предложение на което няма как да ни откажат. :icon_thumbup:

 

 

 

Аз както винаги съм 100% за идеята и съм там.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз очаквах тазгодишната ни зимна среща да е в Троян (с. Чифлик, както Бате Плевен писа и беше предложил!). Дори миналата година колегите се събраха в Априлци, така че дестинацията никак не ни е чужда!

Е, ще стане, само спокойствие и здрава храна! А аз пак няма да дойда, но ще следя темата.... Аз от пролетта нататък ще се включвам!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ааааа, Криси, няма по-голям кеф да плуваш в басейн с олимпийски размери с топла минерална вода, а да те вали сняг и навън да е кучи студ! Това на Чифлик е уникално! А в предбалкана е винаги хубаво! От Видин - до Варна..... Предбалкана е навсякъде красив, много красив!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре, поуспокоих се малко, след кратки разяснение от вас колеги :icon_dance: А колкото до темата, направих я сега, защото всеки да си има на ум още от сега. Логично е , че на преден план са други мероприятия и прочие, но аз ей така за по сигурно да си кажа пред всички какво ми се извъртя в главата. Колкото до града, отдавна незнам какъв е Троян през лятото, или съм на Пловдив тогава, или съм извън България. Казах, че искам да си направим зимна среща в нашия край, първо защото съм роден зимата, и второ защото тя ми е в кръвта. Всичко де що е свързано със студ и сняг е мое любимо занимание. И сметнах за задължително да ви кача горе на Беклемето да попързаляме малко ски, хем за тонус, хем за здраве. В колата всеки може, но на пистата приятелството става още по здраво. Така, сега не ни остава нищо дрго освен да чакаме новата година и зимния месец в който ще дойдете да изпием тукашната Троянска сливова, между другото, аз дори съм забравил вкуса и, спрял съм да пия твърд алкохол от поне 3 години, но заради вас обещавам да се налея като троянски войвода и да бъде добър домакин :D Ако пък и имам късмета да извадя някое шише домашна ще е най- хубаво, стига да видя какво става с реколтата на потомството, дали ще има и за мойте верни колеги.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Plam, само виж резултатите от анкетата до момента и ще ти стане ясно! Чудя им се на тези два гласа дето се мъдрят "против" само......

Аз съм много ЗА защото половината ми приятели, съученици и роднини са от там. Много харесвам Троян като град и още повече като природа цялата околност. Винаги когато стане въпрос им разказвам на хората колко е хубав този целия край там, но......всеки казва "Да, да ...... добре, ще дойдем" и до там, но мисля че тук ще удариш десетката. Предлагам помощта си ако имаш нужда, тъй като Троян ми е като втри роден град...... :P Успех! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз си твърдо ЗА това мероприятие!

Както сме почнали, искате ли другата зима да се организираме и да ходим до Куба на почивка, има страшни оферти и за Ямайка, тънкана направо!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Само колите как ще вземем в куба.Те военните там ще ни ги просвоят !!!

Споко, там под наем има всичко. А като ходиш на такава екзотична дестинация, най-малкото нещо за което ще мислиш е за колата! :icon_thumbup:

Ти по-добре помисли, ако си с жена там, какво ще правиш! :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично подкрепям с две ръце това предложение и изобщо не ми се чака до другата зима. Дори бих се възползвал преждевременно от предложението на Plam.

Това с обиколките по местата, които колегата предлага ме радва много.

Никога не съм се качвал на ски а предложението за уроци звучи много добре. Все пак не искам да ставам олимпийски шампион :skiing: , а просто да се задържам върху ските. :icon_blush:

Очертават се много приятни емоции и различни от тези които биха се събралли в задимена механа. Идета ми харесва страшно много. :icon_clap:

 

Троянска сливова, със Руска салата..... :icon_drunk: :lol:

Аз бих заложил на троянската сливова само че с катък и варени яйца....

Мале-е-е-е-е-е-е. :: :icon_drunk: :essen:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Само им дай да хойкат на колегите, еееей, страшни са!

Ееееех, Троян..... Откъде, мислите, че е снимката на аватара ми? Прекрасен край! А Беклемето е един от най-красивите пътища!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че с двете хубавици сме там....Само тая анкета нещо....вчера имаше и гласове за "Не ходя по подобни мероприятия, благодаря все пак !" Днеска няма...да не сте ги вразумили тия неразумни юроди :icon_box:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...