Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

GeorgieV

Потребител
  • От него общо

    410
  • Регистрация

  • Беше тук

За GeorgieV

  • Рожден ден 06/04/1985

Местоживеене

  • Град
    София/Ловеч

Интернет контакт

  • AIM
    Realinux
  • Уебсайт адрес
    http://www.deltareverse.com
  • ICQ
    218031966

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    като пенсионер...
  • Интереси
    Тенис

Посетили профила

2,597 посетили
  • Thel

GeorgieV's Постижения

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (9/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Здрасти Алекс, Ляво огледало за Галант'98 (ел., не е с авт. сгъване, с подгрев) имаш ли? Също така може ли да се смени само стъклото с нагревателя и съответно - продаваш ли само стъклото...? Благодаря предварително!
  2. Супер си изкарахме! Много благодаря на всички за прекрасните моменти и най-вече на Пепи за организацията!
  3. GeorgieV

    Коледата идва

    Честита Коледа и весела Нова Година и от мен!
  4. 195/65/15 - Winter 205/60/15 - Summer
  5. Здравейте, колеги! Да се включа и аз с мнение в интересната тема. Карах около 1500 км един от първите Хувъри, които вкараха Литекс. Колата дойде при мен на 28 км Не бях карал до момента чисто нова във всеки смисъл кола. Двигателя, ако не се лъжа и скоростите са на Мицубиши 2.4 беше мотора, ако не се лъжа. Двипката я карах миналата година, точно около нова година и меко казано останах впечатлен. За парите си (~30 000 лв), 5 г. гаранция и всичко което беше наблъскано като екстри мисля, че всички коментари от типа "Ай мерси..." са малко неуместни. Колата беше с пълен ел. пакет + седалката на водача, шибедах и т.н., подгряване на седалки, огледала...., мултимедиа 7" с USB, навигация...., сензор на чистачките, мулти-волан и още и още...Стабилността на колата съще беше впечатляваща и на 4WD и на 2WD. Пластмасите по интериора леко поскръцваха, петата врата се затрваряше с лека засилка, скоростния лост ми идваше малко висок и като на автобус, но до там....друго лошо за марката от впечатленията, които имам - не мога да кажа. Колите, които се движат по пътищата ни от тази марка НЕ са произведени тук, а са внесени от Китай за да се рекламира марката....скоро ще започне и родното производство. Момчетата, които ще работят в завода са мои познати и приятели повечето и бяха месеци наред на обучения в Китай. Повечето от тях са инженери, които са завършили преди университета Механо-техникума в Ловеч. Относно заварките, които коментирахте....това се прави от машина - какво значи "нашите да си вършат работата както трябва, а да не е претупана работа"? Колите не таргетират главно БГ пазара, а европейският. Позиционират се в класа на Дачия и според мен определно имат много повече плюсове, но трябва време да се докажат на пазара. Има варианти, в които може да се избира между допълнителната гаранция и фабрична газова уредба. Волекса за тези пари, които колегата е споменал, ако не се лъжа е с най-високия клас на оборудване...
  6. GeorgieV

    Климатроник

    Към колегите с проблема с парното: Аз също имах този проблем миналата година - счупен зъб на едното колелце в механизма, но при мен при опит за да обърне клапата се чуваше едно мнооого силно щтракане от прескачането на зъба. При вас нямаше ли го? П.П. Даже имаше тема тук, но така и не я открих....имаше и снимки на моторчето.
  7. GeorgieV

    Климатроник

    Пробвай също да не включваш радиото/CD. Датчика за вътрешната температура доколкото знам е в централната конзола около управлението на климатроника и се лъже от температурата на касетофона. :icon_hmm:
  8. Цък! Сайтчето е много полезно за всички марки/модели и типове осветления по автомобила. Дано ти хареса.
  9. Боянски.....с три ръце! :icon_thumbup:
  10. Честит Рожден Ден, Емо, макар и на патерица! Да си жив и здрав и много щастлив! :drinks:
  11. Чисто и просто по-стария ти телефон не поддържа 900MHz на UMTS :icon_bye: На Виваком цялото им 3G покритие е с 900MHz, защото е по-евтино и имат по-голям обхват клетките. При Мобилтел положението е по различно - всички градове с население над 50 000 души 3G клетките са на 2100MHz, останалите области, региони около тях и по-малките градове са на 900MHz, като в повечето малки градове (не регионите) има и двата типа клетки - 900/2100. Извод - ако живееш в порайнините на града или на село - нямаш 3G на 2100 мендахерца. :icon_thumbup:
  12. Много благодаря, бай Марине! Всички да сме живи и здрави и още дълги ...

  13. ЧРД Цецкоооо ..

    Жив и здрав да си ..

  14. Честит Рожден Ден и от мен, Вальо, макар и на патерица!!! :drinks: Да си жив и здрав, все такъв веселяк и много да те слушат! :icon_thumbup:
  15. GeorgieV

    Темпомат

    Здравейте! Аз също се бях засилил да си късам нервите със същото нещо, но се отказах май за момента. На Пламен съм го виждал и е хубав темпомата, но аз си падам леко педант май и ми се щеше да е заводския. Говорих с колега, който продава Галанти на части и ми даде страхотна оферта за всичко, което трябва да сваля и да монтирам на моя. Но аз до колкото знам, Веско (Bluffer)беше изместил всичко, за което се сетите и пак не успя да подкара темпомата. Имах и друго предложение - смесица между решението на Пламен и заводския, като трябваше да ми направят една платка допълнително, която да управлява дросела (от Галант с темпомат) в комбинация естествено с всички други датчици по педалите и т.н. и всичко това да го вържем към оригиналния джойстик на волана. Но и от това се отказах... Та като цяло филма не е малък с темпомата! Най - удачния вариант ми се струва като на Пламен. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...