Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dell

Потребител
  • От него общо

    415
  • Регистрация

  • Беше тук

За Dell

  • Рожден ден 05/13/1983

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • AIM
    DellSl
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    115581553

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma GDI... какво друго ?

Посетили профила

4,649 посетили

Dell's Постижения

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (9/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Поне 90 % стъпково моторче. Или поне симптомите съвпадат на 100% с тръгнало да си заминава такова
  2. Dell

    Пластмаси за номерата

    Dell - 1 комплект - Варна
  3. Dell

    Ламбда сонда?

    0 258 005 110 е оригиналната ти /Bosch/. Това горе е Denso, и също става за твоята кола. А това 08.99г. го забрави и спокойно гледай по каталозите за 98г. Ще ти е по-лесно.
  4. Ами... договора ти е като хората, имаш документи за вноските, не ти се плащат данъци за 5 г. назад и ти се занимава с адвокати и съдебно разтакаване - иск по чл. 19 ЗЗД. Много общо, но с наличната информация - толкова Ако не - друго не можеш да направиш.
  5. А какво значи лизингов договор? Вероятно предварителен. Ако е това, решението е само в собственика на автомобила - т.е. "продавачът" ти. Казус за отписване от данъчното на стария собственик няма, защото реално няма прехвърляне на собственост и отписването не е възможно. Както беше писано по-горе, намери си собственика (в този договор който имаш не може да няма негови данни). Без съдебна блъсканица само и единствено това можеш да направиш.
  6. Dell

    Пушек от ауспуха

    Ако сложиш една тръба на мястото на катализатора променяш почти цялото газоразпределение. Тя ламбдата ще си работи, само, че налягането с което ще преминават газовете през нея вече ще е различно. Но пък щом си решил... На дроселовата клапа има датчик за положението и, т.е. букса е нормално да има, но и като гледам твоята е 2000г. т.е. след фейслифта, така, че може и да нямаш жило. Дебитомерът просто се сваля, развиват се четирите болта от едната страна и гривната от другата, вътре има един малък елемент, който се почиства внимателно с...примерно контактен спрей, а след това се и избърсва добре и все така внимателно, защото спреят е леко мазен. Това е.
  7. Dell

    Пушек от ауспуха

    Странно, моята има.... Това не е от катализатора, не се притеснявай. Още не знаем от какво е, но не е от катализатора :icon_thumbup: И да го махнеш, в случай, че не е бил чак толкова запушен освен някакво много евентуално отпушване, друго няма да стане.
  8. Dell

    Търговия с E-bay

    Не, трябва сам да си ги прехвърлиш. С withdraw - to your card. И за целта трябва да имаш конктертно VISA, с MasterCard не става.
  9. Мхм...гореспоменатото израилско царство, с територия която няма нищо общо с тази която владеят сега, но прав си, няма да спорим. Нищо против нямам, но ти какво точно очакваш, да ти кажат, че просто са населявали тези земи и..абе по някое време са имали някакво смесено царство, ноо..... Аз лично не си направих труда да слушам, просто разглеждах. Те и македонците доста земи са владели ако ги слуша човек Колкото до ООН и създаването на Изрелската държава, няма нужда да коментирам. Ако човек си направи труда да разгледа планът за разпределението на територията през 1948г. и това което е сега, няма и да има нужда от коментари. P.S. А ако вземем трите морета, но държавите, на които принадлежат териториите в момента се разбунтуват, дали ще сме в правото си ? Всъщност, ако се замисли човек, и технически и исторически погледнато имаме повече право на тези три морета, отколкото Израел на територията, която в момента владее
  10. Собствена земя не е чак толкова пресилено, но във всеки случай им принадлежи повече, отколкото на евреите. Те просто са я обитавали, при това никога като държава и като управление. Това, че преди хиляди години за малък период от време били обединени с палестинците от Давид не е голям довод, поради простият факт, че малко преди това те си били пленници в Египет. И оттам нататък почти няма някой в близкият регион, който да не е владял територията - от асирийци, през македонски, там чак до римляните. Евреите просто са били известно малцинство населявало територията. А поне според мен масираното заселване на евреи в областта в началото на 20 в. не е точната дефиниция на създаване на държава. И като изключим историята, правилно остават личните симпатии. Аз пък не мога да симпатизирам на изключително нагли, нахални, алчни и точно толкова фанатизирани екземпляри, които само и единствено благодарение на подкрепата на една друга държава, си правят каквото си искат. И точно като нея, оцеляват благодарение на военно-промишленият си комплекс. Все така можете да се сетите за кого говоря, дали ще ме обвините в антисемитизъм ми е все тая Това е изключително невярно. Първо местонахождението на гробът му не е особено релевантно към въпросът. Второ, Давид е бил цар и на евреите и на юдеите. Той ги обединява, но в типичен еврейски стил наименова царството само "еврейско". А названието палестинци, както и името Палестина идва от филистимците, които са си и обитателите на тези земи и са били там доооста преди евреите да изпълзят от Египет.
  11. За противопоставяне и заяждане надали, и то само ако на органите много им стиска А и те самите обикновено се държат доста арогантно и никой не би обвинил гражданин, че им отвръща със същото. Но едното няма нищо общо с другото, просто никой не казва "отвори багажника да видя какво има", а "пожарогасител и триъгълник имаш ли?". И отваряш за да покажеш, двете неща нямат нищо общо. Както прекрасно е посочено по-горе, това не е претърсване.
  12. Dell

    "Уморени" пружини?

    Никаква - не е омекнала, просто явно така си стои По спомени за 20 лв. ми ги смениха, но съм приятел с майстора и не знам доколко е реална цената. Просто ти предлагам вариант и ти казвам при мен какво се оказа, явно този 1 см от летните гуми влияе. Виж вече ако опира на празна кола, тогава не е нормално.
  13. Dell

    "Уморени" пружини?

    Колега, преди време и на мен ми се струваше омекнала задницата, щом отзад седнат двама и между гумата и калника остават два-три пръста разстояние. Купих нови, но положението си е същото, та, ако увисването не е толкова фрапантно не е от пружините. Е, вярно колкото и да е увиснала, трябва доста залюляване при висока скорост за да опрат. Но щом си се отказал, моите старите още си стоят ако искаш ще ти ги дам поне да пробваш, щом си се отказал. Както казах оказа се, че нищо им няма. Поне не са по-зле от всички останали втора ръка.
  14. Защо не се използва не знам, предполагам защото е малко по-взискателна към бензина от MPI, или защото са оставили разработките и са прехвърлили усилията другаде. Но примерно Хюндай, които купуват лиценз и Фолксваген, при това в повечето си марки, продължават да използват технологията. Но това, че не продължават с внедряването и въобще не означава, че е лоша или капризна, както бях срешнал някъде тук наскоро.
  15. Няма смисъл да го обжалваш. Виж, когато излезе постановлението, обикновено в него са записани куп глупости и там вече, ако държиш толкова, можеш да обжалваш.
×
×
  • Създаване...