Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Благодаря за съвета, така и направих. В КАТ ми казаха да занеса наново документите да оправят грешката, надявам се...

И.... " Ама как не сте видели разминаването тогава...? Сега какво ще правим...?!? " - Е да не съм аз служителя, даващ готовите документи...

За Първи път си регистрирам кола на мое име...

Иначе до вчера не знаех че ми е грешен VIN -a и затова се чудех ...

Утре ще минавам за поправка на талоните, надявам се да няма проблеми...

http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif

• преди 2 седмици ...
Публикувано

Привет колеги, аз не можах много да се ориентирам с тези VIN декодери та се зачудих дали може вие да ми помогнете и дадете повечко инфо според номера, а VIN-а е JMBLNEA2WVZ000193 . Благодаря предварително :)

Публикувано

Привет колеги, аз не можах много да се ориентирам с тези VIN декодери та се зачудих дали може вие да ми помогнете и дадете повечко инфо според номера, а VIN-а е JMBLNEA2WVZ000193 . Благодаря предварително :)

VIN: JMBLNEA2WVZ000193 Сборка: Европа Марка: GALANT S/WAGON(58Q) Модель: 2000(4CYL)/2WD(EA2W) Классификация: GLS(MPI),5FM/T(CENTRAL-EU) LHD(LNHEQL6C) Опция: U81 Внешн цв.: T09B Внутр цв.: 32U Дата: 11/1996.2

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat?SelVIN&vin=JMBLNEA2WVZ000193

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat

Публикувано

Привет, колега!

Можеш да пробваш например с този сайт MITSUBISHI (www.gt-parts.ru)

в свободното поле си пишеш твоят VIN номер , избираш " запрос " , след показаният ред с номер , модел, и т.н. го избираш и си в играта... отваряш какъвто раздел ти трябва по колата...

Не знам дали това търсиш точно, Успех!

Публикувано

VIN: JMBLNEA2WVZ000193 Сборка: Европа Марка: GALANT S/WAGON(58Q) Модель: 2000(4CYL)/2WD(EA2W) Классификация: GLS(MPI),5FM/T(CENTRAL-EU) LHD(LNHEQL6C) Опция: U81 Внешн цв.: T09B Внутр цв.: 32U Дата: 11/1996.2

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat?SelVIN&vin=JMBLNEA2WVZ000193

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat

А аз си мислех, че Галантния ми е 97 год :)

Публикувано (редакция)

А аз си мислех, че Галантния ми е 97 год :)

Дата/година от талона на колата е от първата регистрация. За това се получава малко разминава на дати :D малко е седяла в шоурума.

Това е напълно нормално.

Редактирано от lancer4x4
  • преди 3 месеца ...
Публикувано

Колеги, здравейте, Интересно ми е с какво разполага този двигател, тъй като мненията, които имам до сега са много различни- даже последното е, че мотора е 1.8, а от вин декодерите излиза, че е 2.0. Та интересува ме каква е кубатурата и мощността на мотора. В талона пише, че е 2900 кубика и 75 киловата, но това ще го оправям като прехвърлиме колата на мое име. Ето вина JA3CH46D5PZ016769, надявам се да намерите малко по-подробна информация от мен, защото аз не съм доволен от моите резултати. Поздрави на всички!!!

Публикувано

Колеги, здравейте, Интересно ми е с какво разполага този двигател, тъй като мненията, които имам до сега са много различни- даже последното е, че мотора е 1.8, а от вин декодерите излиза, че е 2.0. Та интересува ме каква е кубатурата и мощността на мотора. В талона пише, че е 2900 кубика и 75 киловата, но това ще го оправям като прехвърлиме колата на мое име. Ето вина JA3CH46D5PZ016769, надявам се да намерите малко по-подробна информация от мен, защото аз не съм доволен от моите резултати. Поздрави на всички!!!

JA3CH46D5PZ016769 Сборка: Америка Марка: GALANT(50E) Модель: 2000DOHC-MPI/2WD(E33A) Классификация: HIGH LINE,4FA/T FED(SRHEL2M) Опция: A23 Внешн цв.: S22 Внутр цв.: 77C Дата: 12/1992.2

От тук:

http://www.auto-part...3CH46D5PZ016769

Публикувано

Те накова животно нема - ем 2900 кубика,ем 100 коня.

Принципно тези коли специално за Америка са с 2000 кубиков двигател 109, 136 или 150 коня.

Пусни снимка на двигателя и веднага ще получиш отговор.

Публикувано (редакция)

Те накова животно нема - ем 2900 кубика,ем 100 коня.

Принципно тези коли специално за Америка са с 2000 кубиков двигател 109, 136 или 150 коня.

Пусни снимка на двигателя и веднага ще получиш отговор.

След малко ще ходя да му слагам гуми и ще снимам мотора. А утре DJ Tymbi ще каже какво аджеба е това животно и дали си заслужава да давам пари за него, че предишния собственик е бил доста лош стопанин

Редактирано от Dedhen
Публикувано (редакция)

ето една снимка под кабелите за свещите пише 16 valve, от ляво на капачката за маслото

post-14089-028927200 1329822431_thumb.jpg

Редактирано от Dedhen
Публикувано (редакция)

Еми това си е 2000 кубика 136 коня.

Драсни утре на ЛС какво е казал Пламен и какво е състоянието на колата да не спамиме темата.

Редактирано от Веско
  • преди 3 години ...
Публикувано

Здравейте, от 2 дена съм собственик на лансер 4-та генерация '94-ти набор 1.5 дв., в Кипър с десен волан. Така и неможах с изброените вин-декодери да видя информация, ето вин номера : B2ASU00242 , както и номера на двигателя : 0000RM3239 Моля за ионфо, мерси предварително :)

• преди 1 година ...
  • преди 7 години ...
Публикувано

Здравейте, моя за Вашата помощ! Търся номер на скоростна кутия на MITSUBISHI OUTLANDER,  2010 . За да потърся части за ремонт или да закупя нова. Разбрах, че не се намират, но ми се иска да проверя по номерата какво ще намеря.

Благодаря предварително!

Поздрави,

Публикувано

Кутията е CVT - W1CJA-1-13XA. Няма ги втора ръка - обикновено на около 250 х км. умира.
Ако още не е скъсан ремъка и се ремонтира е много по-добре, иначе е по-скъп ремонтът и е в порядъка на 5-6 х лв.

Публикувано
преди 19 минути, BAlexandrov написа:

Кутията е CVT - W1CJA-1-13XA. Няма ги втора ръка - обикновено на около 250 х км. умира.
Ако още не е скъсан ремъка и се ремонтира е много по-добре, иначе е по-скъп ремонтът и е в порядъка на 5-6 х лв.

Благодаря! В сервиз ми казаха, че няма резервни части за ремонт и втора употреба не се намира. Благодаря Ви за информацията!Хубав ден!

Публикувано

Тази кутия e Jatco JF011e  и са произведени 1 млн броя. Части има, намерете сервиз, който да поеме ангажимента с цялостния ремонт.

Публикувано

Търся такъв сервиз в гр. Пловдив. За момента ми отказват, имали лош опит с такива повреди и частите, които поръчват.

Най-вероятно нямат необходимото техническо познание за това.

Благодаря още един път за помощта!

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...