Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

lancer4x4

Потребител
  • От него общо

    437
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

lancer4x4 беше най-активен на 8 ноември 2011

lancer4x4 има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    По Света и у Нас

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

lancer4x4's Постижения

Опитен форумист

Опитен форумист (10/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

4

Репутация

  1. http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2534706/ :D
  2. Колко участника в интернет форум са необходими за да сменят една крушка? Отговор: 1 193 1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена. 12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога. 9 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна. 27 намират граматически грешки в предишните съобщения 53 започват да спорят за тези граматически грешки 156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума 41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки 109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт. 203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт 111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум. 306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кои крушки се сменят лесно и кои - не. 27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки. 14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове. 3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо. 33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение. 12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито форума, нито хората, които пишат в него. 4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна. 25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос. 47 заявяват, че нов форум не е необходим."
  3. lancer4x4

    Разбиха ми колата

    Какво имаш в предвид за отрицателна страна на това,че сам си монтирал алармата?
  4. http://img31.otofotki.pl/obrazki/id225_sd.JPG :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  5. lancer4x4

    Щора за ЛАНСЕР 92

    http://www.mobile.bg/11384697375395630 В тази обява има кора. И при мен няма фабрична кора а колата ми е от по-високите нива оборудване(Не е от базовите). http://img31.otofotki.pl/miniaturki/ky676_1138.jpg Ако това е фабричната кора и на колите преди 96'(Има много лек фейслифт за комбитата който се произвеждат до 2000г.) Не ти препоръчвам да си търсиш фабрична провисва, не покрива добре има прекалено големи фуги отстрани, по-добре опитай да приспособиш от друга кола, предлагането на фабричните е никакво а евентуалната цена ще е солена.
  6. http://curious.actualno.com/Istoriite-na-njakolko-avtomobila-news_14174.html
  7. Mercedes-Benz ML на промоция :D http://www.diecastfinds.com/index.php/d-n-d-d-d-n-d-d/mercedes-benz-ml-klasse.html
  8. http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/21397-v-norvegiia-kupuvash-tesla-s-i-ti-davat-pari/ :blink: http://www.teslamotors.com/models http://www.teslamotors.com/sites/default/files/blog_images/model-s-photo-gallery-12.jpg
  9. Следя темата с интерес и мислех да не изказвам "компетентното" си мнение и точно в раздел купува/продава. То се подразбира, че колегата търси предложение за :mitsu-smiley: Но според мен :mitsu-smiley: до 4хил.лв малко и автомат .......... е голяма рядкост. Личен извод според мен, че доста популярен сред дамите е Nissan Micra (доста просторен е отпред), но моя фаворит е друг и по никакъв начин не отричам, че :mitsu-smiley: Colt добър избор. Става дума за Fiat Punto MK2 CVT http://www.cars.bg/c33987 За мен много голям + е трансмисията CVT, точно този модел и двигател FIAT пред мен се доказал като боец за 2800 ако е готов да се раздели с него и наистина е в кондиция, защото трансмисията е доста скъпа. Над 80 000км. на газ за година и половина като служебен автомобил без сериозни проблеми шофирана от над 5 човека. За мен това е довод, че мотора е бетон.
×
×
  • Създаване...