todor Публикувано 29 октомври 2009 Сподели Публикувано 29 октомври 2009 Извинявам се, но не успях да открия работещ и по-детайлен Вин-декодер...Трябва ми да разчета един номер на рама, а не успявам... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 29 октомври 2009 Сподели Публикувано 29 октомври 2009 (редакция) Дай рамата.. Или виж ТУК........А тези ги имам от едно време:Mercedes-Benz:www.benzworld.org/modelguide.htmlwww.mbclubs.ru/vin.php3 Audi: www.s2central.net/vindecoder.htmlBMW:golgofa.ru/page8.htm?PHPSESSID=3b4de3ecf503155fb2974b1c6d279ecawww.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgiFord: fordclub.euro.ru/vin.htm www.clubford.org/portal/content/view/105/95/Opel: www.opel-club.ru/vin.htm Volkswagen, Audi, Seat, Skoda:www.vw-club.ru/vw/vin/Ето и някой универсални:www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode<a href="http://www.autobaza.pl/ab/en/web/productaa0100" target="_blank">http://www.autobaza.pl/ab/en/web/productaa0100</a> www.is-it-a-lemon.com/free.html Редактирано 29 октомври 2009 от valboss Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 29 октомври 2009 Сподели Публикувано 29 октомври 2009 Дай насам, detali.ru не работи ли? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 29 октомври 2009 Сподели Публикувано 29 октомври 2009 При мен работи. Пратих резултатите.. :icon_n_king: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MultiPointECI Публикувано 1 ноември 2009 Сподели Публикувано 1 ноември 2009 Колега можеш ли да провериш този:C52A0006790 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 1 ноември 2009 Сподели Публикувано 1 ноември 2009 Това е Колт или Лансер 1.5. Толкова от непълен номер Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MultiPointECI Публикувано 1 ноември 2009 Сподели Публикувано 1 ноември 2009 Как така непълен колега?От талона съм го преписал :icon_angel: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 1 ноември 2009 Сподели Публикувано 1 ноември 2009 Номера е комбинация от 17 цифри и букви.Ако ги нямаш в талона, значи документите са ти непълни.Отвори предният капак и препиши дословно номера, който е щампован на стената в коша пред предното стъкло. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 2 ноември 2009 Сподели Публикувано 2 ноември 2009 :icon_doh: Майстора си е майстор Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 2 ноември 2009 Сподели Публикувано 2 ноември 2009 Рамите за Япония са точно такива, започват с кода на модела, а след това са 6 или 7 цифри. В случая C52A-*******.Човек се учи, докато е жив.. :icon_crying: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MultiPointECI Публикувано 5 ноември 2009 Сподели Публикувано 5 ноември 2009 (редакция) Благадаря ви много колеги.Тази ограничена информация на далечната година на производство (1988) ли се дължи,или на 11-цифрения код ? :mitsu-smiley: Редактирано 5 ноември 2009 от MultiPointECI Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 5 ноември 2009 Сподели Публикувано 5 ноември 2009 Какво още ти трябва като информация? Погледни поста на Мирослав - там има основните данни. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semerjiev Публикувано 5 ноември 2009 Сподели Публикувано 5 ноември 2009 Ще помогнете ли за този ВИН номер JMBXTCW5W9F003869Не мога да намеря нито един работещ ВИН кодер. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 5 ноември 2009 Сподели Публикувано 5 ноември 2009 Убеден ли си че е верен? Каква е колата и от къде? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semerjiev Публикувано 5 ноември 2009 Сподели Публикувано 5 ноември 2009 Убеден ли си че е верен? Каква е колата и от къде?Верен е от талона е преписан. Колата е Аутлендър Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todor Публикувано 5 ноември 2009 Автор Сподели Публикувано 5 ноември 2009 Убеден ли си че е верен? Каква е колата и от къде?Базата данни е стара и за това не излиза... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgyass Публикувано 14 януари 2010 Сподели Публикувано 14 януари 2010 Колеги , немога да намеря инфо за този ВИН , някои ако може да помогне ... 4mbmnd22ape006839 ... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 14 януари 2010 Сподели Публикувано 14 януари 2010 Колеги , немога да намеря инфо за този ВИН , някои ако може да помогне ... 4mbmnd22ape006839 ... http://www.detali.ru/cat/mi/mi.dll?SelVIN&...bmnd22ape006839 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanjo Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 Колеги, пусках тази рама във декодерите, дадени в темата /универсалните/, но не маже да я разчете напълно. VF1JA0K0514981454. Моля да дадете по възможност линк към някой декодер, който е що-годе универсален и НЕ ИЗИСКВА пароли. Ако ми разчетете рамата, също ще е добре. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 (редакция) Колеги, пусках тази рама във декодерите, дадени в темата /универсалните/, но не маже да я разчете напълно. VF1JA0K0514981454. Моля да дадете по възможност линк към някой декодер, който е що-годе универсален и НЕ ИЗИСКВА пароли. Ако ми разчетете рамата, също ще е добре.Кажи какъв е автомобила, де!Явно не е Мицубиши.ТУК има доста инфо...Излиза, че е Renault. ................Но за Рено, в нета няма почти никаква информация... Редактирано 19 януари 2010 от valboss Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 Рено Меган 1.8 F8Q :icon_doh: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 Рено Меган 1.8 F8Q :icon_doh:Сигурно ти си прав... :good: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanjo Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 ......Ето и някой универсални:www....www.is-i....Ето тези имах в предвид.....но не става. Всичките сте прави, че е Рено /аз си го знаех/, но ме интересува определено годината....Вальо, дай някой универсален, но безплатен - то с пари навсякъде става... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 (редакция) Ами помъчи се и си поиграй ТУК и ТУК...От първият линк избери "Vin декодер за Всеки производител на автомобил" , после "Внос Автомобили" - "Renault"... Редактирано 19 януари 2010 от valboss Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mario64 Публикувано 19 януари 2010 Сподели Публикувано 19 януари 2010 Ето тези имах в предвид.....но не става. Всичките сте прави, че е Рено /аз си го знаех/, но ме интересува определено годината....Вальо, дай някой универсален, но безплатен - то с пари навсякъде става... Рено Меган F8Q 1870 к.см. турбо дизел - 2004-07-16 ... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.