Премини към съдържание

26800

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 26800 е написал

  1. Бате Венци(DRIVE MANIAC)е прав атмосверен двигател,6 болтов,разгастен,добре настроен с хубав бензин може да понесе доста повече от 0.6 бара.Аз моят колт(1.8gti 16v 4g67)го карам от 30 000км с gerrett T3 на 1 бар и досега колата не е имала никакви проблеми в никакво отношение.По оношение на скоростната кутия-окакто е турбинирана колата е със кутия от колт 1.6gti 16v(4g61-125bhp)и също няма никакъв проблем.Със един добре подбран сетъп и добри настройки няма да имаш никави грижи.
  2. Какво му е слабото на маховика,да не е направен от халва или от дървен матерял.
  3. Съединителя на колт3 1.6 турбо няма нищо общо с колт3 1.6 без турбо(единия феродоф диск е 225мм а другия е 215мм),има и разлика в маховиците.Феродовия диск на лантра 1.6 комби е 225мм,но трябва да видиш дали ще ти пасне маховика-спрямо стартера. .
  4. 26800

    Клапани или повдигачи?

    Според мен щом като загрее спира да трака са повдигачите.Ако имаше проблем във водачите на клапаните или в леглата на повдигачите щеше да трака постоянно.Пък и по принцип не съм виждал мицубиши със заминали водачи или легла-ако е карано само на бензин.Аз имах същия проблем и си купих нови повдигачи,само че си ги поръчах от щатите.Тука в България преди 2 години ми искаха от 420 до 480лв. за 16-те повдигача.
  5. 26800

    Colt Cyborg Vs Colt 1.8 Gti

    magasquirt му е майката
  6. По металното колче което се допира във фланеца на волана ти върви масата(минуса).По самия стержен на волана(кормилния прът)ти върви плюса.От там си прави сметка какво не ти енаред и какво трябва да направш за да ти тръгне клаксона.
  7. На колт 4 може да сложиш в коша всички 4-цилиндрови двигаели на мицубиши без много голямо преправяне/зависи и каква ти е представата за голямо преправяне/.Но ако искаш колата ти да стане самолет и възможностите/с парите/ти са ограничени няма да направиш ништо.И колкото и да въртиш и да сучеш и да правиш,аз мога да ти кажа само едно-ТУРБО МУ Е МАЙКАТА всичко друго е та...ак работа.Който от колегите от форума кара и е карал ТУРБО БЕНЗИНОВА кола много добре занае за каво става въпрос,а който не е карал му пожелавам от сърце да кара за да разбере къде е истината.
  8. Е как няма да знаеш ве брат/в коша на колчето/което цяла България знае да го е...а.
  9. Най добре е да вземеш сигнал от ECU-то,защото ще ти дава бърз и верен сигнал към оборотомера/особенно ако е със шифт лампа/.Но друг въпрос е дали ти ще можеш да го свържеш.
  10. 26800

    Горивна помпа?

    Помпата ти е във резервоара,обаче за да я смениш се вади резервоара.
  11. 2.0 16v 150к.с от еклипс 1 генерация пасва перфектно на колт 88-92г. и 92-96г.
  12. Абе и моя колт прекъсва на 8000-8100 оборота :rolleyes: сигурно и моя оборотомер се е счупил нещо
  13. 26800

    Масло за Колт?

    Ако колата ти е с хидравлични повдигачи/соморегулиращи/ е желателно да и сипеш 10/40 полусинтетика,ако е с парички което е по-възможно 15/40 минерално :rolleyes:.
  14. 26800

    Чип тунинг

    По принцип истинските чипове,ако този който ги монтира си разбира от работата в наи добрия случай,с най агресивната настройка може да даде 10% отгоре на мощността която има двигателя.Казвам който си разбира от работата защото се навъдиха много хора дето много разбират на думи и освен да лъжат хората,да ти развалят еку-то и да вземат парите друго нищо не могат да направят.Има модели на митсубиши на които не може да се чипоса.При тях помага само мегаскуирт,ама там филма е голям-трябва моторкрафтска бубина,магнитен датчик/моторкрафтски/,температурен датчик за водата/моторкрафтски/,други дюзи/с по голям дебит/,хубав спортен филтър и най важното-човек който да направи хубава настройка.В този случай само за частите отиват грубо към 800лв.За бензин и насройка вече зависи от майстора.Иван Здравков е много прав-много ментета,малко хубава електроника,много мошенници/дето ти вадят по един тир с конски сили само на думи/,малко добри майстори които могат да ти настроят колата да върви. :mitsurally:
  15. 26800

    Спортно окачване

    По принцип аз не продавам пружини и амортисьри,просто ти казвам ориентировъчна цена за тях.Ако имаш интерес за повече информация 0899941984 Сашо/той е човека/.Кзваш му каква марка е колата,какъв модел е,коя година е и той ще ти каже за какво става въпрос.
  16. 26800

    Спортно окачване

    И пружини има,но се продават отделно само пари да имаш :rolleyes:.
  17. 26800

    Спортно окачване

    Можеш.Преди 6 месеца си купих за моя колт 4 амортисьора кони спорт/с настройка/-900лв.
  18. Последно си поръчах части/декември 2007/,които тежаха 9.5кг.Моя човек е в Балтимор и ми ги праща от там.Аз ползвам експресна доставка.fedex/доставят до 2 дни/искаха-830 долара със застраховката.dhl/доставят до 5 дни/искаха 710 долара със засраховката.txt/доставят до 6 дни/искаха 680 долара със застраховката.usps/доставят до 6 дни/искаха 400 долара със застраховката и аз ползвах техните услуги.На 5-тия ден след като моя човек ми ги пусна ми пратиха писмо от митницата да отида да получа частите.usps вземат най евтино за експресна поръчка от всички фирми във щатите.Повечето фирми със нормална поръчка/за един месец/не правят застраховка до България.Поръчвал съм един път със нормална поръчка без застраховка и пих една студена вода.Затова ти давам приятелски съвет да ползваш експресна поръчка за да не ти изчезнат частите/не е задължително/,като на мен,което не е никак приятно.Между другото не знам дали знаеш че се плаща и мито освен всичко.Аз до два месеца,ще си поръчвам турбо кит и още малко части,ако ти ще си поръчваш още нещо по нататък звънни може да си разделим доставката,тел:0889711844-Делян. :mitsurally:.
  19. Датата и мястото са ясни, остана само часа :mitsu-smiley:.
×
×
  • Създаване...