Премини към съдържание

Balin

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

За Balin

  • Рожден ден 08/22/1987

Интернет контакт

  • AIM
    balin_1987

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt GTi 16V

Balin's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей,

    Това ти ли си:

    Моят сайт

    Ако си ти, искам да те питам продаваш ли си мотора?

  2. Balin

    Табло

    Незнам колега, но аз си сложих плазмен километраж и се съмнявам че боядисян тякъв би изглеждал по-добре!!!
  3. Когато си купих моята 1.6 93 год. и аз реших да ми е чист двигателя и отидох да ми го измият... Едвам запали след това!!! Аз я паля тя гасне, аз пак паля тя пак ми гасне и накрая е оставих 2 часа да поизсъхне и си запали!!! По-късно разбрах че на тези Колтове моторите им не е хубаво да се мият!!!
  4. Ti ot koi kvartal si???

  5. [Цитат име = "Емил Димитров" датата "29 април 2010 = - 15:09" клеймото = '1272539342 '= след '175793'] Той и да ги регулира, нали ще трябва и повече въздух, него как ще го осигури? [/ Цитат] Въздуха и регулирането ще ги измисля по-нататък, но благодаря за отговора ви колеги!
  6. Balin

    Colt 5

    Колега какви чипове са те подгонили??? :icon_doh: Ти да не караш дизелов мотор че ще го чипосваш??? :icon_n_bash: Искаш да дадеш маса пари за да вдигнеш 5-6 коня ли (защото горе-долу толкова ще постигнеш с пренастройка на компютъра ти)??? :icon_n_headache: Вместо това нека да ти дам по-евтина и по-ефикасна идея!!! Има едни спортни въздушни филтри наречени "K&N"- вземи си един за модела на колата ти тип панелен както ти препоръча колегата по-горе!!! Иди до най-близкия ауспушджия и му кажи - "Слушай ся брато! Виждаш ли я тая машинка? Искам да я вкараш на канала и да и отрежеш цялата изпускателна система от колекторните тръби назад- барабар с катализатора и прочие - и да ми сложиш тръби с по-голямо фи и крайно спортно гърне!!! Разбра ли ме???" И ето ти 10-тина кончета отгоре но машинката, ето го и звука който искаш да постигнеш!!! :icon_n_gora: Това е моето мнение по въпроса!!! Ти сам решавай!!! Дано съм ти помогнал колега!!! :mitsu-smiley:
  7. Е добре де никой ли си няма ни най-малка идея!!! Моля ви помогнете!!!
  8. Колеги някой да има представа (понеже пак ми се върти в главата една химия :icon_hmm: ) дали е възможно на малкия звяр да му се сложат инжектори от Еклипс 95-99 година??? Дали е възможна тая спойка? Мотора ми е 4г93! Благодаря предварително!!! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  9. Balin

    Клапани или повдигачи?

    Благодаря ви много за съветите колеги!!! Смятам първо да се уверя че са повдигачите и после да реша дали да сложа по-редичко масло за да не стане някой по-голям фал!!! Само че за съжаление тук където живея не се намират много български-майстори , а ако е закарам на друг ще ми одере кужуха макар и само за да ми каже какъв е проблема без да пипа нищо!!! Та въпроса ми е как мога да разбера дали са повдигачите или не? Имали някакъв начин или нещо такова? Благодаря много!!!
  10. Balin

    Клапани или повдигачи?

    Колеги , днес говорих с майстора дето ми е слагал маслото и този който ще ми сменя сега в Неделя маслото, и двамата обаче казаха, че колата ми била на много километри (217000)за да и се слага по-рядко масло от това с което съм сега (10в40)! И сега немога да взема решение, моля ви дайте ми съвет какво да правя??? :icon_crying:
  11. Balin

    Клапани или повдигачи?

    Добре, смятам да пробвам със смяната ня маслото първо, макар че моето е на 5000км , но ще го сменя още в неделя с по рядко!!! Дано да е от това , че ми писна да трака като трактор вече!!! Благодаря ти много за съвета колега!!!
  12. Balin

    Клапани или повдигачи?

    Благодаря ти много за съвета колега!!! Аз не живея в БГ така че и при мен цените на повдигачите са по сносни!!! А когато те се сменят какво трябва да се смени по двигателя още или само тях да купувам и да я водя при чичо доктор!!! А само едно въпросче ако може!!! Сега с турбото колко коня ти е колата и при кой направи тази интервенция и доволен ли си??? Благодаря предварително!!!
  13. Здравейте колеги!!! Доста се поразрових из търсачката на форума и знам , че някой преди беше споменал за подобен проблем с Колтчето си , но така и не открих тази тема и затова реших да се допитам директно, чрез тази тема, до вас!!! Значи проблема ми е следния: от известно време насам , някъде от порядъка на 3-4 месеца като запала колата сутрин да ходя на работа и започва едно тропане под капака на колата , направо трака нещо като трактор!!! :D После след като загрее и си качи нормалната температура тракането изчезва!!! И има нещо друго много странно , когато е студено времето навън трака по-силно , а колкото е по-топло тракането сутрин като запаля е по-слабо , но все пак го има!!! Когато пък спра на светофар или където и да било другаде ми държи на много ниски обороти на около 700 , но това е само на загрял двигател естествено преди това автоматичния смукач си върши работата!!! Та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем и ако е имал да ми каже как да излекувам малкото си зверче!!! Повдигачи ли са , клапани ли са или какво точно е??? Колата е на 218000 км!!! Благодаря предварително!!! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  14. Добре де , но с какво да ги почистя и с какво да ги смажа??? Някаква идея да ми дадете, защото едва ли ще стане с всякакви смазки и почистващи препарати!!!
  15. Колеги, имам малък и незначителен проблем със Колтчето си , но все пак реших да се допитам до по вещите в това или до тези които са се сблъсквали с този проблем и са го преодоляли!!! Проблема ми е следния - когато си отворя което и да е от двете стъкла и после реша да го затворя , затварянето става доста трудно!!! Имам в предвид че като натисна копчето за вдигани и усещам как моторчето започва да се мъчи,стъклото започва да скърца и се вдига много бавно,даже понякога му помагам с ръка защото предната му част спира и се вдига само задната и трябва да натискам отзадната за да тръгне пак цялото нагоре!!! Мисълта ми е дали нещо трябва да смажа или какво трябва да се направи!!! Благодаря предварително!!!
×
×
  • Създаване...