Премини към съдържание

delev

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

За delev

  • Рожден ден 10/01/1981

Интернет контакт

  • AIM
    ralliart_

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    colt 1.6 16v glx ???h.p. '97

delev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. delev

    Чип за колт

    Ако наистина измислиш нещо за Колт обезателно съм при теб.... :icon_thumbup:
  2. Проблема ти е като моя. Преди една седмица колата ми правеше същите номера като твоите. Като ти чета редовете все едно аз ги казвам за моето колтче........Та на въпроса: при мен се оказа един тъп датчик на разпределителния вал. Позачистих го малко и сега не ми прави номера, но да видим докога. Майстора ми каза, че не е фатално и може да си карам колата така, но ще гледам да си го сменя, само да намеря от къде да го купя.... :bg: Модераторски контрол: Поста е редактиран! Моля, започвайте изреченията си с главни букви!
  3. Ами аз, имах същия проблем и се оказа датчика на разпределителния вал. Като я оставиш да работи на празен ход на място светва ли тази лампичка? :mitsu-smiley:
  4. delev

    Чип за колт

    Колеги,някои да е наясно с темата за слагане на чип на мицубиши колт 1.6 16 97г.моля ако някои знае нещо по въпроса нека пише или да ме насочи на някъде :mitsu-smiley:
  5. delev

    Запитване за пружини

    ами преди бях се ровил из магазините и намерих амортесъори Koni за 340лв предни и 280 задни.Пружини нямаше,но с поръчка от Германия идваха към 450-480лв.
  6. delev

    Запитване за пружини

    ухаааа кви са тия пружини с амортесъори бре??????да не са златни??????ми те на магазина или от ebay ще доидат по-евтино бе.......ама човека си знае.дано да ги продаде на тая цена :tooth: :mitsu-smiley:
  7. delev

    Запитване за пружини

    охоооооо бате емо мерси за бързия отговор.а каква е цената че е"бау"????да не е :icon_n_giljotiini:
  8. колеги,някои да знае дали пружините на колт до 96г. и на колт след 96г. са еднакви??????или ако някои си има представа дали са същите нека отговори.а ако някои има или знае как могат да се намерят спортни пружини още по-добре. :mitsu-smiley:
  9. ами лесно да вкара6 17-ки на колта.само трябва да преправиш малко веждичките.зависи и с какви гуми караш.аз се разминах само с тампончета между намотките на пружините :mitsu-smiley: иначе за най-малък разход ми даде с 13-ките на магистралата за софия-5.2-5.5л/100км на яка ръчка.иначе сигурно може и 5/100 да даде при спокойно каране
  10. аз имам колт '97 и съм очарован и от вървене и от разход.скоро пътуваь за пловдив и по магистралата карах със 170-180 км.ч.разхода които ми даде бе6е 7л/100км.а карам със 17ц.л.джанти.така че не му мисли.взимаи един колт и се радвай на живота :mitsu-smiley:
  11. айде само 2 дена,нямамтърпение да се съберем на една яка морска среща...................... :mitsu-smiley:
  12. абе много е яка тая ханска шатра колеги.като гледам снимките се убеждавам,4е там ще е наи-доброто място за срещата ни..................дано да се съберем повече мицита на едно място :specool:
  13. значи 13.30-13.40ч.ще чакам на лукоил и от там вече ще се организираме към каблешково.идеално става. :worthy: :mitsu-smiley:.слави аз май ще тръгна по-раничко за бургас че имам малко работа да свърша.ако искаш или ако ти се разкарва до метро можем да тръгнем заедно по-рано и после да се съберем с колегите. :icon_n_gathering:
  14. ееееееееееее еми супер значи.в 14.00ч. сам там.дано да се съберем повече народ и да направим едно шествие до слънчев бряг повече мицита................ :icon_n_gathering: :icon_n_gora:
  15. и аз карам със 17-колега и няма какво да ги правя твоите ако направим размяна.нещо ми е трудно и на мен да кача малко снимки.ако искаш дай mail и ще ти ги пратя там.цената е 400 лв,но за колеги от форума цената е 350лв
×
×
  • Създаване...