DJ Tymbi Публикувано 19 януари 2013 Сподели Публикувано 19 януари 2013 http://autonia.net/wp-content/uploads/2012/03/2012-Mitsubishi-Grandis.jpg Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 19 януари 2013 Сподели Публикувано 19 януари 2013 http://autonia.net/wp-content/uploads/2012/03/2012-Mitsubishi-Grandis.jpgВероятно това че е новия Грандис, който само по себе си с нищо не се различава от предшественика си, но е много труднпо да се подобри съвършенството.........Има нов екстериор или по скоро е фейслифт ....... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 19 януари 2013 Сподели Публикувано 19 януари 2013 http://muabanoto.com.vn/images/ImgPro/7731.jpgМоже би и аз ще му сложа такава предница, много ме кефи........ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sunnyboy115 Публикувано 3 юли 2013 Сподели Публикувано 3 юли 2013 :icon_n_king: Гледам, гледам и не мога да се нагледам. И така като си гледам се навивам още повече за едно "грандис"че :icon_n_king: И така с времето си изникват въпроси на които се търси отговор. Интерсно ми е каква е разликата между Грандисите с цяла задна(средна) седалка и тези които са отделни. Разликата само в броя на местата ли е или има и още нещо ? Моля не ме обвинявайте в повдигане на поредната тема за спора между бензина и дизела, но ме интересуват капризите на бензиновия МИВЕК и Дизеловия на VW. :icon_hmm: :icon_bye: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sunnyboy115 Публикувано 8 август 2013 Сподели Публикувано 8 август 2013 Искам да попитам, от към гледна точка на обезшумяването, до каква степен е обезшумен Грандиса ? :icon_blush: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 24 септември 2013 Сподели Публикувано 24 септември 2013 Искам да попитам, от към гледна точка на обезшумяването, до каква степен е обезшумен Грандиса ? :icon_blush:Ела да се повозиш на моя и да си прецениш....... 2 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHIN Публикувано 23 декември 2014 Сподели Публикувано 23 декември 2014 Към колегите с Грандис, има ли някой с ксенон или лупи? И дайте идея къде може да се поставят дневни светлини, така като гледам само това му липсва на Грандиса :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marin8888 Публикувано 27 декември 2014 Сподели Публикувано 27 декември 2014 Към колегите с Грандис, има ли някой с ксенон или лупи? И дайте идея къде може да се поставят дневни светлини, така като гледам само това му липсва на Грандиса :icon_thumbup: Аз реших този въпрос с поставяне на МОДУЛ вече втора година работи без проблеми,монтираха ми го за около час. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHIN Публикувано 28 декември 2014 Сподели Публикувано 28 декември 2014 За модула лесна работата, аз се чудя къде да му поставя дневните светлини. Ако може да дадеш снимка къде са сложени при теб? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marin8888 Публикувано 29 декември 2014 Сподели Публикувано 29 декември 2014 За модула лесна работата, аз се чудя къде да му поставя дневните светлини. Ако може да дадеш снимка къде са сложени при теб? При мен дългите светят на 20 процента,за идея от други форуми имам Моят сайт Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angel7733 Публикувано 29 януари 2016 Сподели Публикувано 29 януари 2016 Здравейте,нов съм в форума карам ГРАНДИС на газ 2.4 автомат от известно време имам проблем с паленето,обоколих всички сервизи в Пловдив и никой не може да ми каже от къде идва проблема.Когато иска пали лесно когато иска пали трудно,няма значение топла или студена.Ако някой е имал такъв проблем моля помогнете. Благодаря педварително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
policaja Публикувано 19 февруари 2017 Сподели Публикувано 19 февруари 2017 не се спомена,дали GRANDISa e Японец или с този дизел на Фолксваген е сглобяван някъде из Европа,като Спейс Стар /Холандия/ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v.kostov Публикувано 21 април 2017 Сподели Публикувано 21 април 2017 Само за дизеловия двигател, ако има някой колега впечатления, нека сподели разбрах, че е на фолксваген което не е чак толкова лошо ама дали е помпа дюза или комънрейл какъв разход дава и други особености... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
венци лукаев Публикувано 11 юни 2017 Сподели Публикувано 11 юни 2017 Здравей колега.От две седмици имам Грандиса направо съм влюбен в него.Вчера за първи път излязох на по дълъг път и със спокойно каране 90-110 ми даде разход 6.7 говоря за дизелов двигател.Иначе градско за сега ми дава 8-9.За вървенето направо къса седалките много върви.Това са ми първите впечатления за колата за две седмици каране. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kd5332 Публикувано 19 август 2017 Сподели Публикувано 19 август 2017 черният излъчва характер :icon_rock: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
венци лукаев Публикувано 2 октомври 2017 Сподели Публикувано 2 октомври 2017 Добро утро колеги. Имам един въпрос.Карам Грандис дизел-сутрин ми се запотява предния прозорец от вътре причината каква може да е? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kd5332 Публикувано 2 октомври 2017 Сподели Публикувано 2 октомври 2017 Този проблем се появава при спукано радиаторче за парно.може пробива да е малък. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
венци лукаев Публикувано 2 октомври 2017 Сподели Публикувано 2 октомври 2017 Благодаря за съвета колега ще проверя как са нещата там. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vasilnb Публикувано 28 март 2018 Сподели Публикувано 28 март 2018 много добро :icon_rock: :icon_rock: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vasilnb Публикувано 28 март 2018 Сподели Публикувано 28 март 2018 навигация за този звяр на BG cd dvd,има ли? :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MuxoB Публикувано 29 март 2018 Сподели Публикувано 29 март 2018 Няма навигация за нашия регион. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван Кирилов Иванов Публикувано 3 януари 2020 Сподели Публикувано 3 януари 2020 Няма навигация за нашия регион.Моята има навигация но е само за източна европа, но ще проверя братята Руснаци дали няма да има нещо за източна европа. Между другото бутилката за газта е на мястото на резервната гума и сега съм с фитили и пяна. 300 километра с 25 литра газ как ви се струва? Смолян до бензиностанцията близо до Карнобат. Много добре се държи колата. Радвам се, че смених марката автомобил! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Ivanov Ivanov Публикувано 3 януари 2020 Сподели Публикувано 3 януари 2020 ...... 300 километра с 25 литра газ как ви се струва? Смолян до бензиностанцията близо до Карнобат. Много добре се държи колата. Радвам се, че смених марката автомобил! Автомобила е уникален. Моят разход измерен пълно-пълно на една и съща колонка при сходни температури при зареждане извънградско със цялото семейство и багаж за морето е точно 10лв на 100 км при цена ~0.90 лв. Градско нямам наблюдение защото ми е основно смесен цикъл шофирането! Поздрави! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sikito Публикувано 2 февруари 2021 Сподели Публикувано 2 февруари 2021 Здр колеги имам проблем с задната седалка /зад шофьорска не се заключава и варви напред назад как се сваля или ремонтира и другото което ме интересува моят грандис е с три двойни седалки мога ли да сложа цяла седалка на втория ред мога ли да ги сменя с цяла тройна седалка? Благодаря предварително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vladony Публикувано 3 март 2023 Сподели Публикувано 3 март 2023 На 1/3/2020 at 12:19 PM , Иван Кирилов Иванов написа: Моята има навигация но е само за източна европа, но ще проверя братята Руснаци дали няма да има нещо за източна европа. Между другото бутилката за газта е на мястото на резервната гума и сега съм с фитили и пяна. 300 километра с 25 литра газ как ви се струва? Смолян до бензиностанцията близо до Карнобат. Много добре се държи колата. Радвам се, че смених марката автомобил! Здравей колега, какви са размерите на бутилката? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.