Премини към съдържание

kd5332

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    8

Всичко което kd5332 е написал

  1. Здравейте. Искам да изкажа своята безкрайна благодарност на Милен Z,от гр Пловдив... този човек/не за първи път/по телефона,като знаеше че няма и да вземе пари,ме насочи към точният проблем на Галант 2,4 gdi/само по обстоятелства който обесних,и ми помогна да отстраня пробема с гаснещ двигател без да види колата,като ми спести ходене по гаражни и негаражни маистори който щяха да разпарчдисат всичко и да ме карат да купувам части за да се учат на колата ми!!! защото всяко едно /може да е това/на японски автомобил е минимум 100лева!!! ще намеря начи да го почерпя/защото пловдив ми е доста далеч,и му желая много здраве и късмет в живота!! този човек не е от тази планета!!! този човек за мен е корифей в областа на gdi моторите,и е абсолютен професионалист в работата си !!! адмираций и респект!! Калин Дюлгеров гр Плевен.
  2. руска/украйнска /добавка за мотор Реактив 8000,и пушенето през гумичките на клапаните приключва....от опит...има нещо което ги размеква.../пробвах с бардал не става.../но не растът нови сегменти...:/
  3. kd5332

    Faq за Галантите 97-03

    карам същият мотор,има разлика и в резервоара,144к е с 60 л ,а 150 к е с 64литров резервоар...аутодата...
  4. довери се на svetliof ,той е гуру на тема масла.. :icon_rock:
  5. kd5332

    Galant 2.5

    Като гледам сам си пишеш и сам си отговаряш,май не си на правилното място,колата не е лоша,цената не е висока,нали знаеш...няма непродаваема кола,въпрос на време и пари. Успех.
  6. имам познати гумари :rolleyes: за сега среден клас за 15 и 16 цола са най качествени дебика и саба,/казах среден клас/ :icon_thumbup:
  7. kd5332

    Конденз във фара?

    значи...фара на която и да е кола не е херметичен...колкото и добре да е затворен не е херметичен,най много проблеми идват от отворите за крушките с гумени уплътнения,но...след като кондензира значи влиза влага която после се изпарява ,дали като запалиш крушките ,дали от слънцето ,няма значение,първо разбери откъде влиза влага,второ ..спри я...трето...няма трето.. :icon_rock:
  8. Нарича се комфорт модул и ако колата го има по скъпите диагностики го ловят и може да се активира.
  9. според мен фейс лифта е изчистване /дооправяне /на серията.
  10. kd5332

    Запалване при Спейс

    мисля че колегата по горе говори за контактният ключ при бенинова кола,а ти за дизел. погледни си подгряващите свещи . свещи или гориво.. и когато /връщаш ключа назад/и после пак въртиш,ако всичко друго е изрядно различното е че свещите пак подгряват. от много неща може да е. пиши как си разрешил проблема.
  11. може да е загубил маса след автомивка...но пак сервиз..не бързайте да купувате крушки.
  12. kd5332

    Код на боя

    по принцип искат капачката на резервоара... имат и едни ветрила при който само черното има над 50 нюанса.. но си има и компютърни програми който намират точно Вашата боя плюс стареенето... спрея не е добър вариант ако е основен детайл.
  13. http://xenonland.com/bg/product/1023/ksenon-balast-za-far-mitsubishi-outlander-2-2007-2012.html На 150 лв крушки бих се обърнал към сервиз.виж и баласта.
  14. Според мен...при смяна и правилен монтаж..ремък НЕ би трябвало да свири.. Свири само касетофона в колата... Има уреди за измерване на опън на ремъци. Има аутодата където е дадено усилието на изпъване. Има и грамотни сервизи където "малко се е охлабил" е смехотворна фраза.. Ами колега АКО МАЛКО ТИ СЕ ОХЛАБИ АНГРЕНАЖНИЯТ РЕМЪК КВО ПРАВИМ. Има по знаещи от мен но за мен това е недопустимо..
  15. Да...за себе си Сте прав.аз лично компромис със това което свързва автомобила със асфалта не правя.какво означава да ги гуша гумарите...ми те ги слагат на твоя автомобил за твоето семейство..не ми се спори като си купя самолет /един мой приятел си купи проблем беше с какво свидетелство да го пилотира/няма да мисля за гуми.но за момента ще заложа на сигурност която е около двеста лева.който кварталните пияници изпиват за една вечер в кварталната кръчма.и не викат че гушат сервитьора😊. Хубава вечер.. Ps.работил съм в Белгия за около година в Антверпен.елате там и се опитайте да карате зимата с летни гуми../нищо че климата е по мек от пловдив..резултата ще е спиране от движение без коментари.😌
  16. http://caralyze.bg/articles/zimni-gumi-i-zashto-da-preobuvame-kolata-si
  17. http://www.pitstopbg.com/service/content/view/47/25/
  18. като следя познанията Ви в определени области се учудвам как може да карате с зимни гими през лятото..колата е нестабилна,сее,люшка,в следствие на мекия каучук и високите температури,и я съсипвате насила,не мога да го проумея,.. зимната гума е зимна,лятната е лятна.всезонни гуми няма... зимна гума се слага под 6/7 градуса по целзий иначе няма смисъл... лятната гума на лед и сняг е сто прцента неуправляема кола и предпоставка за птп../не съм катаджия/ :icon_hmm:
  19. да си слагал скоро аларма... релетата за аварийни и мигачи са различни,нищо че крушките са едни и същи. виж електротехник...
  20. ми кажи едно мерси на колегите де..бира разнасят и по еконт. :icon_clap:
  21. kd5332

    Запалване при Спейс

    Неточен ти е въпроса... Значи първо пали нормално сутрин или след голям престой. След 30/40мин/при този половин час ключът не е ли бил върнат... При втроро въртене/второ но кога... Моето мнение е че при първоначално палене дроселовата клапа ти е застанала "правилно"със всички останали условия.второто ми съмнение е че имаш температурен датчик който не е коректен. А това че връщаш ключа само изключва компютъра и пак го включва. Има и други варианти но като че ли по добре я закачи на диагностика и спри да гадаеш.
  22. kd5332

    Запалване при Спейс

    на това че като върнеш ключа обратно борд компютъра губи част от напреженията и се ресетва. :rolleyes:
  23. майстор на помпа...не означава диагностика... какво значи /много му е горивото/...в кой режим му е много... закачи колата на диагностика и ще излезе проблема..
×
×
  • Създаване...