Премини към съдържание

SHIN

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което SHIN е написал

  1. Аз определено имам интерес, най-вече за фаровете и дневни светлини ... :rolleyes: Предлагам да напишеш направо в темата, защото ще е полезно за всички собственици на Грандис.
  2. За модула лесна работата, аз се чудя къде да му поставя дневните светлини. Ако може да дадеш снимка къде са сложени при теб?
  3. Към колегите с Грандис, има ли някой с ксенон или лупи? И дайте идея къде може да се поставят дневни светлини, така като гледам само това му липсва на Грандиса :icon_thumbup:
  4. SHIN

    Компютъра

    Кажи поне каква е колата, двигателя! Аз като тръгвам редовно ми изписва 30/100 :D
  5. Само дето, на този, му е доста висока цената! Иначе изглежда добре :icon_thumbup:
  6. SHIN

    Покупка на Mitsubishi Grandis

    Да ви се похваля, от днес съм горд собственик на Mitsubishi Grandis 2.4L с газов инжекцион. Колата е изключително запазена и уж на реални километри, имам документи с пълна сервизна история, двигателя мърка, оттук насетне само много и безаварийни километри си пожелавам! Тези дни като ми остане време ще постна и снимки :icon_thumbup: Остана само да попитам къде в Пловдив да отида да я обслужат, трябва ми сервиз или майстор, който наистина разбира от Mitsubishi. Благодаря още веднъж за съветите!
  7. SHIN

    Покупка на Mitsubishi Grandis

    Дизел в никакъв случай няма да взема! Не успях да разбера, скоростите са проблемни при дизеловите мотори ли, или и при бензиновите? А как стоят нещата при бензинов мотор, автоматик? Че видях две-три в София автоматик и почвам да се чудя дали пък да не взема такава в краен случай. Примерно ако взема автоматик и се батарляса кутията след някой друг месец, колко горе долу е ремонта, дали избщо може да се ремонтира или се сменя цялата и т.н.
  8. SHIN

    Покупка на Mitsubishi Grandis

    Такаааа..... Тези дни проверих по автосалоните около Пловдив, имаше само една и то дизел :icon_doh: В четвъртък отивам да видя тези двете - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11410964335300606&slink=7tr0p7 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413725012617259&slink=7tr0p7 и ако не са някакви тотални гробници ще се прибера с една от тях :icon_thumbup: Лошото е, че и двете са без номера и няма как да ги закарам до сервиз да ги закачат на компютър, така че всеки hint за това какво да гледам ще е повече от добре дошъл, пък все ще успея да почерпя на някоя форумна сбирка :D
  9. Здравейте колеги! Първо поздравления за хубавия форум и приятната обстановка, която сте създали! Та, да премина на въпроса, след доста чудене и залитане от една марка към друга, категорично се спрях на Mitsubishi Grandis 2.4l бензин. Проблема е, че не съм запознат с въпросното возило и незнам какво да гледам при покупката, а и изборът е доста ограничен. Във форума също не открих много информация. В сайтовете има 3-4 автомобила, които отговарят на моите критерии, а те не са високи, бензинов двигател, ръчни скорости. От там нататък ми е пълна мъгла. Моля собствениците на такива модели да споделят дали имат някакви фабрични дефекти, слаби зони, за които да се оглеждам при огледа.Как са като двигатели, скорости, гният ли и къде най-често, дефекти по електрониката, които са по-лесни за прикриване и т.н. Също така по-запознатати могат да кажат дали си струва избщо да ходя да гледам следните коли : 1. http://www.cars.bg/c894313 Тази изглежда добре, има газов инжекцион, от частно лице е, но цената ми се вижда ниска в сравнение с втората. 2. http://www.cars.bg/c882397 Изглежда ми много добре, но леко съм наплашен от автоджамбазите в Горубляне. 3. http://www.cars.bg/c883444 Съща на външен вид ми изглежда добре, но е с 1 година по-стара, а е по-скъпа. Общо взето това е и избора, който имам във интернет, тези дни ще ходя по автосалоните в Пловдив и околията да видя дали има някое хубаво Грандисче :D Поздрави на всички и благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...