Премини към съдържание

Иван Кирилов Иванов

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Иван Кирилов Иванов е написал

  1. От Гарван си взех чистачки
  2. Дизеловите двигатели наистина може да видите във ВАГ групата, а също проверете и катализатора, по тази причина аз си разкарах дизеловото Галакси със мисля дори същия мотор на фолксваген
  3. Сменени са пружини на спирачките, сменени са и лагер тампоните, но пак има някакво притракване след като затопли. Имам съмнение да не е някой от тампоните на двигателя, но и като навивам волана също го има! Мислех, че след смяна на лагер тампона ще изчезна, но уви!
  4. Аз закупих такъв ръчка, много съм доволен! Взех я директно направена от германеца на газ. Разхода газ който ми дава градско извънградско е 12 литра газ. Автоматичните са с малко по висок разход, но колегите също са доволни. Гледаш задължително задна стабилизираща щанга и тръбата за зареждане към резервоара Успех и ти пожелавам успех с покупката!
  5. Здравей би ли пратил и на мен! Благодаря предварително! zlobar@hacker.bg
  6. Аз съм с Грандис но съм със същия проблем. Как точно реши проблема за да мога и аз да оправя този проблем при мен! Или ако си във Варна да се видим и да разясниш ;)
  7. Имах удоволствието да ми разбият задния прозорец и ми счупиха и чистачката. Т.е. рамото и красотите. Та въпроса ми е откъде мога да намеря такова чудо и има ли задно рамо от друга кола, което може да стане за Грандиса?! Благодаря предварително!
  8. Ако имате задна стабилизираща щанга погледнете биелетки или тампоните на биелетките. При мен се оказа от това, а аз мислех че ми се чува отпред!
  9. Кофти от Каварна съм и живея във Варна, но мисля, че ти казаха за майстора в Пловдив ;)
  10. Проблема е от газовото ;) И аз имам същия проблем, но ще отида до един газаджия да ми реши проблема. Имам я от година и се чудех от какво ли е но ходих и разбрах, че ми се карат двата компютъра на газта и на колата ;)
  11. Здравей при мен е Грандис. При спиране и тръгване има едно тропане и при неравности. Един майстор ми беше казал че предните ми амортисьори са заминали скоро сменях тампоните и тогава го е забелязал ;)
  12. При Грандис дали ще го има същия проблем? Защото при моя става точно това, а смених тампони на амортисьори и шарнири.
  13. Оказаха се шарнири! То от нашите хубави пътища ;)
  14. Скоро сменях маншони на предните амортисьори, но не ми казаха за повредени биелетки или накрайници?! Чудя се от какво може да е това притропване? Видях, че има тампони за стабилизираща или ротационна щанга мисля едно от двете беше! Давайте акъл, ще я карам на майстор утре или вдруги ден и искам да дам насока.
  15. Честит Рожден Ден и да си жив и здрав! Здраве, щастие и късмет и много километри с любимата кола!
  16. За газови системи препоръчайте, че на моята излиза, че бутилката ми е слагана 2009 година и трябва да се сменя ;)
  17. Джиджо вътре в купето ли ще е надуването или отвън? Защото има само опция балони с вентил, които са ти в пружините и те това е ;)
  18. https://www.facebook.com/groups/287983338394916/ Ето я и групата във фейсбук за грандиси. Възнамеряваме днес да направим лека и импровизирана сбирка във Варна. Въпроса е дали на Бриколаж или край морето ;)
  19. Интересува ме сервиз евентуално за Газови уредби, че като се замисля края на годината може да ми се наложи да сменя газовата бутилка ;) За Пламен до Джъмбо съм много доволен, но за автодиагностика във Варна мога да кажа и Петър Димитров, сервиза му е до прелеза на Девня ;)
  20. Има група във фейсбук на Грандиси и в нея Любо се казва момчето си е повдигнал колата с такава възглавница. Значи еднократно надуване не система в купето ;)
  21. Има въздушни възглавници които се поставят в самите пружини. За Варна ми казаха, че комплекта излиза около 130 лева и хем возията се оправя и хем и се повдига колата. Аз ще направя това мероприятие, но ще стане във времето, когато обслужвам колата ;)
  22. Тази неделя 16.02.2020 се бях уговорил с колега който има грандис, като мен. Неговия е с автоматична скоростна, а моя с ръчна. Срещата ни беше на паркинга на бриколажа във Варна. Докато си говорехме и пиехме кафето дойде още един Грандис. Човека беше със семейството си и след като се приближихме поздравихме, и обяснихме, че и ние сме с Грандиси стана доста приятно и импровизирано! Не е лоша идеята да се събираме така, хем да обменяме опит и да пием по някое кафе ;) Така, че Варна и наоколо с Грандиси ако искате можем да се събираме от време на време ;)
  23. Опитвам се да таковам дявола във въздуха и директно към телефона с евтините китайски ОБД2 :icon_rock:
  24. Може би и аз трябва да помисля за нещо подобно! Моята все се притеснявам да не удрям бутилката на бордюри!
×
×
  • Създаване...