Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Nikolay Ivanov Ivanov

Потребител
  • От него общо

    65
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Стамболийски

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Nikolay Ivanov Ivanov's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За купето! Нямам спомен кои са моите, има ли начин да проверя и да ти кажа?
  2. Привет, имам греди - багажник на Thule. Купих ги когато взех колата. Досега съм ги ползвал доста и мога да кажа, че издържат доста повече от обявените 65 килограма. Купих лапите от Ebay, релсите между тях от ОЛХ. Релсите не са тези които ги дават но се получи. Разликата при тях е само в дължината. Просто трябва да следиш в ОЛХ и Ebay все ще излезе нещо. Поздрави!
  3. Nikolay Ivanov Ivanov

    Нов съединител

    Един приятел смени съединителя на автомобила си - OPEL Vectra с пълен комплект на ЛЮК. Вектрата е дизел с демпферен маховик. Точно след 15000км маховика вече така трака че е готов за нова смяна! Комплекта е закупен преди 1 година, като преди това гаранционно му смениха само маховик защото предходния изкара точно 2000 км - пак на ЛЮК. Остава ти да решиш дали си струва!
  4. Здрасти Колега, това излиза на пръв прочит: https://www.aliexpress.com/item/4000532769927.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.40e4452evzYzWG&algo_pvid=8ad595bd-5d4d-4365-9672-92e1588328d3&algo_expid=8ad595bd-5d4d-4365-9672-92e1588328d3-2&btsid=0b0a556d16110754966983885ed2a6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Поздрави!
  5. Здрасти, моето дрънка вътре! Частите и преградите вероятно са си заминали, няма дупка отвън за да се закърпи! Поздрави!
  6. Колеги, никой ли не е сменял задно гърне на Грандис 2.4 бензин?
  7. Досега караш без чистачки? Под механизъм за закрепване разбирай пластмасовата част от старата чистачка която палзвам! По механизма на чистачките и рамената нищо не се бара!!! Само уточнявам!
  8. Здрасти, два сезона купувах само перца и си ги сменях. Последния път купих чистачки БОШ от МЕТРО и прехвърлих целия стар механизъм за закрепване на новата лява чистачка. С дясната няма проблем. Поздрави!
  9. Здравейте колеги, имам Грандис 2.4 бензин с монтирана газова уредба. От известно време колата стана по-шумна качих я на канала и след почукване тук-там установих че задното гърне е на път да си заминава. Въпроса ми е: някой от вас дали е сменял такова, какво е сложил - старо или ново, предлага ли се някъде, цена за ново или старо, има ли някакви заместители - универсални гърнета които могат да се използват със проверен резултат и т.н. Писах на една Българска фирма производител но никакъв резултат! За старо гърне ми обявиха цена от 80лв дали това е нормално? Благодаря за съдействието!
  10. Автомобила е уникален. Моят разход измерен пълно-пълно на една и съща колонка при сходни температури при зареждане извънградско със цялото семейство и багаж за морето е точно 10лв на 100 км при цена ~0.90 лв. Градско нямам наблюдение защото ми е основно смесен цикъл шофирането! Поздрави!
  11. Един приятел смени пълен комплект съединител - демпфер - помпа и буквално след 900 км точно 900 км се наложи да сменя демпфера отново! Това че си го сменял преди 2 години не е критерии, частите в магазините сега са по-лоши от когато и да било! Поздрави!
  12. Здрасти Колега, имам въпрос. Как изглеждат стъклата, лягат ли добре на фара, всичко пасва ли си, как са като изработка и т.н. малко подробности в тази посока, доколко са прозрачни? С какво ги херметизираш - силикон? От същия търговец си харесах за Грандиса но нямам отзиви засега и се чудя все още. Благодаря ти!
  13. Здравейте, преди време се сблъсках с подобен проблем. Живея близо до Пловдив, имах проблем с една строителна машина. На едно зъбно колело се бяха счупили няколко зъба. В Пловдив има поне 2 фирми които биха могли да свършат работа с изработка, зъбонарязване и последващо закаляване. Ако трябва да се шлайфат зъбите тогава мисля ще има проблем, но ако е без шлайфане мисля не само в Пловдив има такива места където ще се случат нещата. И вероятно е по-рентабилно да се заръчат няколко комплекта за по-добра цена, защото както чета са си консуматив които с времето ще става по-недостъпан. Рабира се ако проблема е само във въпросното зъбно колело или зъбна двойка! Поздрави!
  14. Nikolay Ivanov Ivanov

    mitsubishi grandis 2.4

    Здрасти Колега, тампони на стабилизиращата щанга! Можеш да ги погледнеш и ако са заминали да си направиш следния експеримент - просто ги смазваш, с една спринцовка с игла вкарваш масло между щангата и тампона. Поздрави!
  15. С колко се повдигна задницата колега?
×
×
  • Създаване...