Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

За какъв модел бихте сменили вашето Мицубиши ?


Guest EvoFen

Препоръчано мнение

А ти си "жертва" на глобализацията и автомобилната индустрия.

 

Не, но нали знаеш, кой каквато кола има, нея хвали. В този смисъл, всички сме жертви на автомобилната индустрия :)

Зависими сме от колите заради транспорта, те са ни нещо като аксесоар, и им отдаваме понякога прекалено значение :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Не, но нали знаеш, кой каквато кола има, нея хвали...

 

Няма лошо, но ти спамиш темите във форума на Мицубиши от доста време.

Но смятам, че вече трябва да спреш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

%7Bstyle_images_url%7D/offtop.gif

Ще се пробвам да обобщя :)
Всичко е въпрос на финансова възможност - ако мога да си купя нова кола, ще си купя. Много от нас не можем, затова караме стари коли. Много от тези стари коли са много здрави, други са по-малко здрави. Ние всички тук знаем колко здрави са старите японски коли произведени до към 2000г. и сме го повтаряли неведнъж. Вярно, Ага е попаднал на кофти избор, но неговото е частен случай :D
Понеже разговорът е "новата кола по-здрава ли е от старата" - колегите го казаха, в ниския клас не, в горния по-скоро да... И всичко зависи. Също всички знаем за програмното занижаване на качество на сглобка, използвани материали, дори фабрични дефекти и др. при новото автомобилостроене. Няма нужда да се лъжем, че не е така. Дали е по-добре човек да си вземе стара кола на 200к км без подобни опасения, или нова кола на 0км със заложено амортизиране и 10 пъти по-скъпа - както казах в началото, всичко е въпрос на пари. Ага беше казал - колата е "телевизор" - защо си купуваме нови телевизори? Защото можем да си го позволим. Еми същото е, просто малцина от нас могат да допуснат, че ще се изръсят 20 бона за нова кола.
Доста е несериозно да сравняваме нови <> стари коли... просто нямат допирни точки. Ще изпаднем в една дълга полемика. Знаем вече как завършват дългите полемики... Между другото, какво става с ревюто с Мазда-та дизел? :icon_blush:
................
А какво имаше предвид Ага като каза, че:
Марката е без значение, стига да е от сорта на БМВ, Мерцедес, Ауди. Аз не съм претенциозен, предпочитанията ми съвпадат с тези на циганите и селяните.
не разбрах. Но по принцип сорта "трите посветени марки" от години символизират "лукс, представителност, дипломатичност" и точно затова доста критици ги упрекваха. За второто изречение съм съгласен, поне се забелязва подобна закономерност по нашите ширини :)
А Лексус, Инфинити, Тойота няма ли да ги сложим в този "сорт", от американските - Кадилак, Крайслер и т.н.? Тук може би се намесва момента с лизинговите условия :)
За финал - аз бих карал, ако имах възможност, някоя по-нестандартна кола - от Трабантче до Ферари, през Дайхатсу. Просто искам да се отличавам от тълпата. Без значение лизинговите условия или нещо друго... Все пак животът е твърде кратък. Това при положение, че средствата нямат значение ;)
ПП: Ага, ти нали имаш и Мицубиши, ми кажи някоя блага дума, де... белким спечелиш доверието ни :)
Примерно - с каква друга кола би заменил Колт-а, говорим за кола за жена ти, още ли го притежаваш всъщност...?
Съжалявам за дългия пост, слагам го офф-топик, за който не му се чете :)
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ще се пробвам да обобщя :)

 

Аз ще обобщя още по-кратко: Нека си караме със здраве каквото сме избрали. Нека си носим със здраве дрехите и обувките, да си гледаме със здраве телевизорите, да се перем със здраве с пералните. Защо ли не поспорим, коя е най-добрата пералня? Дали Индезит, Зануси, АЕГ, Бош, Миеле, Уърлпуул, ВЕКО или Сименс? Какво значение има по дяволите - нали пере? Така е и с колите, но, отнема време поумняването!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека аз да обобщя финално и да приключваме с тоя спам вече! Това не е форум за перални, миални и така нататък. Това не форум за Tойота, Бмв и други. Това е форум на Мицубиши. Има форуми за техника, за други марки автомобили, и за каквото щете. Тук сме се събрали хора с един общ интерес - :mitsu-smiley: Има хора, които са се запознали тук, и са станали приятели които държат едни на други много повече от марката. Има хора тук които не карат :mitsu-smiley: Има млади и стари. Всички те обаче, носят трите диаманта със себе си!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам един въпрос - тъй като отскоро видях ,че :mitsu-smiley: правят климатици , телевизори и други неща ,защо не направим като един подраздел за останалите неща ,свързани с :mitsu-smiley: .Не виждам смисъл да пишем само за автомобилната марка.Мицубиши създават и други неща ,които можем да обсъдим. :)

Редактирано от Traychev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Ага е много прав в това което казва и мисли за Мицубиши и другите марки, аз съм на същото мнение, виновни са си производителите на тези коли а не потребителите. Само че когато се говори много против една марка във форум за тази марка е нормално да се получи излишно напрежение и дразги, просто няма смисъл и полза от това. Това че някои карат нови лизингови бмв-та не ги прави много по-умни от някои които карат стари мицубишита например, просто шанс, вкусове и възможности на различните индивиди. Истина, е че мицубиши няма какво да предложат и как да задържат старите си клиенти и да привлечат нови, но за това вина си имат те а не потребителите, като на някои не им харесват мицубиши има и други марки, но на който му харесва нека си купи и радва на това което си е купил след като отговаря на изискванията му и оправдава покупката, ако ли НЕ, да продава и да бяга далече. :mitsu-smiley:

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам един въпрос - тъй като отскоро видях ,че :mitsu-smiley: правят климатици , телевизори и други неща ,защо не направим като един подраздел за останалите неща ,свързани с :mitsu-smiley: .Не виждам смисъл да пишем само за автомобилната марка.Мицубиши създават и други неща ,които можем да обсъдим. :)

 

Тези неща се дискутират в раздел "Извън темата".

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Mazda 6 MPS - 2.3L бензин (турбина), 260к.с., 4x4 (не толкова за offroad а за стабилност при затруднени условия)

За съжаление твърде малко бройки и цената е все още изън бюджета ми.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...