Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Haho

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Haho е написал

  1. Темата е за ключ. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  2. Здравейте, търся ключалка/механизъм за 5-та врата (багажника) на Каризма. Модела е хетчбек, 2000 г., бензин, GDI, 125 к.с. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  3. Уточнете текста на анонса си. Картите Ви се купуват и не са безплатни. Не споря, че цената на услугите Ви са (може би) добри, не не е коректно да заявявате че са безплатни.
  4. Здравейте, нямам нищо против, свободен съм в неделя.
  5. Бройте ме за двама, ще взема жената.
  6. Здравейте колеги, ще се радвам да се видим. И двете дати 13-ти (след 18 часа) и 16-ти е ок за мен.
  7. Haho

    Скъсан ангренажен ремък

    В момента работят в сервиза и очаквам скоро да ми кажат какво е положението по-точно. Ремъка е Mitsuboshi, ролките и хидравличния обтекач са оригинални до колкото си спомням. Изминал съм 66 хил. км след смяната, за малко под 4 години.
  8. Haho

    Скъсан ангренажен ремък

    Здравейте, и на мен ми се случи, вчера на магистрала Тракия. В момента е в сервиз колата, разглобяват двигателя. Bercut, колко ти излезе ремонта ориентировъчно?
  9. Haho

    Форсиране GDI лаг

    Подобно, почти неосезаемо пропадане в мощността усещам на гладък път, 5-та скорост около 120 км/ч. Цитирам скоростта, защото не си спомням точните обороти, но определено е при едни и същи условия (съответно обороти). Обяснявам си го с превключване на режима/картата за управление на двигателя в ECU-то. Съвсем слабо е, сякаш се пропускат 1-2 впръсквания/възпламенявания на някои/някой от цилиндрите. Не зная дали говорим за едно също разбира се, така че приемай думите ми с "щипка сол".
  10. Mazda 6 MPS - 2.3L бензин (турбина), 260к.с., 4x4 (не толкова за offroad а за стабилност при затруднени условия) За съжаление твърде малко бройки и цената е все още изън бюджета ми.
  11. Да, и аз в последствие прочетох малко, как обикновено е реализирано в повечето автомобили. Явно ще се минава през сервиз. Мерси
  12. Здравейте, Преди 3 дни забелязах, че постоянно ми светят и двете задни светлини. Многократно превключвах на задна и обратно но без ефект. Тъй като ми се налагаше да тръгна на дълъг път просто извадих крушките за да не смущавам движещите се зад мен. Въпроса ми е, възможно ли е да е реле със залепнали контакти (достъпно в двигателния отсек) или по-скоро е някакъв превключвател, за който ще се наложи да търся сервиз? Колата е тази от подписа. Поздрави
  13. Здрасти, И аз съм за Omron. Имам наблюдения (с продължителни паралелни измервания в болнична обстановка) от модела Omron M10-IT. Купувал съм 3 броя - първият от бг, последните 2 от UK. В момента цената там е много добра, и дори с доставката може да ти излезе по-евтино от бг: http://www.amazon.co.uk/Omron-Pressure-Dual-User-Facility-Dual-Size/dp/B001DBQIJW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358757232&sr=8-1 Поздрави
  14. Haho

    Странно скърцане отпред

    След смяна на преден десен шарнир проблема изчезна. Забавих се малко за да проверя при различни условия (морко/сухо/топло/студено) дали няма да се получи отново.
  15. Здравейте, От известно време забелязвам следния проблем. Когато правя десен завой с голяма дъга и относително голяма скорост (60-70км), в момента в който дясната предна страна олекне заради центробежните сили, се чува скърцащ звук като от пружини от дясната предна част. Изглежда когато олеква окачването в предната дясна страна и гумата пропадне по-ниско тогава се получава. Подобен проблем отсъства при същите условия при ляв завой. Ще я водя на сервиз да погледнат, но ако някой има идея от какво може да се получава ще съм благодарен да сподели.
  16. Пиша от Гръцко, вчера минах по този маршрут, пътя е добре. Наистина има един участък около Юндола с малко дупки, но не е повече от 5-6 км. Иначе пътя е много приятен, няма почти никакво движение, а на КПП-то сякаш бомба е паднала - никакъв трафик. Поздрави
  17. Този петък ще го пробвам и живот и здраве ще пиша след като се върна как е.
  18. Здравейте, моля ако някой е минавал наскоро по пътя Юндола-Гоце Делчев да сподели има ли промяна година по-късно. Виждам, че SLX споменава за изненадващи дупки.
  19. След смяната на филтъра определено се подобриха още повече нещата. Вчера пътувах до Варна, външна температура 32-34 около 18 ч, съвсем приятно се справяше климатика. Мерси на колегите за информацията и насоките.
  20. Здрасти, днес влязах в бокса за планова подмяна на дискове и накладки. Ще сменят и филтъра на купето и ще видя как е. Междувременно понеже тези дни постоянно шофирах на пуснат климатик (да го "тествам") и днес съм на фервексо-подобни отвари - знам че със здравето шега не бива, но явно все пак съм успял да се простудя, явно не е съвсем зле работата.
  21. Здрасти, Именно по тази причина пуснах темата, да получа съвет къде да отида. Аз самия съм пълен профан в тази област. От думите Ви разбирам, че сте доста по-наясно с темата. Вие къде сте правили обслужването?
  22. Здравейте, Връщам се току що от майстора. Иван се казва човека, наистина е внимателен и отзивчив. Закачи се към системата, там нещата бяха в норма - каза ми, че трябва да е около 750 г. при мен с толеранс +/- 50, при мен беше 700 г. - дозареди я. При визуалната инспекция установи, че не се включва перката на радиатора на климатроника и за момент и дватамата си мислехме че това е проблема. Оказа се, че е леко клеясало гнездото на релето което я включва и с малко почистване си тръгна както трябва. Закачи термометър на средния вентилационен изход в купето и оставихме да поработи малко на 2000 оборота. Времето навън беше облачно без пряко слънце, температура около 25 градуса. За съжаление, при тестовете на място температурата на изходящия въздух не падна под 11.2 градуса. Завъртяхме и малко по булеварда, но без резултат - не падна повече. Според него е нормално да е под 10 градуса ако всичко е наред. Препоръката му е да сменя отново филтъра за купето. Докато си приказвахме му споменах, че съм чел нещо за датчика за осветеност (на таблото вдясно който е). Обясни ми, че вероятно контролира честотата на вкл./изкл. на агрегата или продължителността на работа в един цикъл. За съжаление, каза че не се е занимавал с този датчик и няма представа какво трябва да замери и/или в какви граници трябва да е. На този етап ще последвам съвета му и ще сменя филтъра в купето, пък каквото такова. В крайна сметка субективно ми се струва че е малко по-хладно, което е напълно обяснимо с възстановената работа на перката. Така, че мога да кажа, че ми помогна. Поздрави
  23. Здрасти, Още не съм ходил, трябваше ми колата през седмицата. Надявам се утре да успея преди обяд да се видя с човека.
  24. Благодаря за насоката. Мисля да се пробвам в този първия сервиз. Мисля че се ориентирам, но ако не Ви затруднява един bgmaps линк ще е от полза. Ако успея да го докарам до 9-10 градуса при 30-35 външна, мисля че няма да има грешка климатизацията.
  25. Мерси за инфото. Ако някой не препоръча по-близка алтернатива (ехо, майни :help: ) сигурно ще се възползвам от препоръката ти.
×
×
  • Създаване...