Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sumer

Потребител
  • От него общо

    72
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sumer е написал

  1. Музиката на макс и проблема е решен http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  2. sumer

    Диагностика на ABS

    А спирачната течност как е? Проверих те ли я?
  3. Да, а сега пътувам по малко- общо 70км.
  4. Моя Спейс стар е 1,3- 1999 година. Карам го вече пет години на бензин, икономичен е. Работата ми изисква много каране, както извън градско така и градско. Изминал съм повече от 150 000 км. Обслужвам го редовно с качествени консумативи. В замяна колата ми не ме е изоставила- служи ми вярно. Изключително здрав автомобил бих го препоръчал на всеки който се интересува от марката.
  5. При мен въпросното реле изгоря вчера . За ново ми поискаха от 36лв. до 67лв. това са цени за гр.Варна. Също така повечето магазини го нямаха в наличност. Проблема си го реших тази сутрин, отидох в една морга и си взех втора употреба за крупната сума от 2лвhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_dance.gif.
  6. Здравей, предположих е същото изпълнение, като Рено Сценик1,9DCI. Защото описанието на проблема отговаряше симптомитеq които имаше Реното.
  7. Здравейте! Според мен е гориво-подкачащата помпа. Имах същият проблем с едно Рено сценик 1,9DCI. Поздрави!
  8. Колега погледни във форума на Рено, нали скоростните кутии са френски.
  9. sumer

    Угасване в джижение.

    Според мен е гориво-подкачаща помпа. Имах същите проблеми с едно Рено Сценик, 1,9ДЦИ. След като смених гориво-подкачаща помпа проблема изчезна.
  10. Здравей, колега! При мен излезе бедна смес. Газаджията и направи някаква настройка и от тогава не е светвал чека- каза ми , че е "обагатил сместа".
  11. Здравей, Имах подобен проблем с едно Рено Сценик 1,9 dci. Указа се гориво-подкачащата помпа. На Сценика се намира под предната дясна седалка отдолу на пода .
  12. Аз искам такова: http://cars-database.com/mitsubishi-grandis.html
  13. Здравей, Имах идентичен проблем с Рено Сценик, 1,9DCI. Проблемът се реши, след като смених гориво-подкачащата помпа.
  14. Преди две години когато сменях тампоните на задното окачване, не се продаваха отделни тампони. Наложи се да купувам двете дълги и двете къси щанги.Около 70-80лв. мисля че струваше щангата. Сега се надявам, че положението се е променило. Задължително след смяната им е хубаво да си направиш реглаж на задния мост. Успех.
  15. sumer

    Задна скорост

    ".Днес като се прибирах от работа,където сутринта също ползвах задната се получи проблем.Вместо задна с повдигане влиза 1ва скорост,а като вкарам първа там в момента е трета скорост" При мен проблема беше сходен. В сервиза където ми поддържат колите ми решиха проблема, като смениха някакви пластмасови втулки на скоростния лост (около 70,00лв.) комплекта.
  16. +1http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  17. Здравейте! Преди седмица регистрирах едно Сузуки Вагон Р+ внос от Германия. Представени документи в КАТ - Талон, голям и малък предоставени от собственика германец; - Договор между мен и собственика на немски и превод на български; - Декларация, че Л.А. автомобил съм го закупил лично от немеца, както и че Л.А. е внесен в БГ на платформа; -Декларация, че членувам в някаква екоорганизация /това не го разбрах защо трябва/; -Г.О. - Екотакса; -Заявление и в общи линии 400лв.-500лв. всичко Никой в КАТ не ме попита за нищо, дори не поискаха документи за ГИ, може би щото беше вписано в талоните на Л.А. Извода от цялата история е че в КАТ не са ме проверявали дали съм ходил лично до Германия
  18. " За съжаление започнаха да се появяват проблемите , за които бях прочел във форума още преди да го взема - силен шум при включване на първа, ежедневно стрелката на скоростомера спира да отчита за известно време ................... фаровете са много мътни - трябва да ги оправя,трябва и да намеря филтъра за купето и да го сменя ," Здравей колега- честито за колата, пожелавам ти много без аварийни километри. Моята я карам от две години. Мотора е същия но е 2000г. След две години ми се появиха част от твоите проблеми. Първо за скоростите- смяна на масло на скоростна кутия, ако не се оправят- смяна на втулки на скоростния лост 4бр. около 10-12лв. втулката. Стрелката на скоростомера- сваляш таблото и почистваш връзките му- напръскваш с контактен спрей. Моите фарове ги полира един теникиджия- станаха страхотно. Филтъра на купето се намира зад жабката. При мен са 2бр. .Жабката се сваля много лесно. Някъде във форума има телефон на човек, който има магазин за части на Мицу във Варна. Когато му пишеш каква част ти трябва- веднага ще ти я достави на добра цена. Успех.
  19. Моя съвет е отиваш в някоя морга и си го взимаш за почти без пари. Аз имах следния проблем: Беше ми клеясала механиката на ел. моторчето на задната чистачка. За ново ми искаха 650лв. със срок на доставка 14дни. От една морга тук във Варна ми го продадоха за 40лв. и да чукна на дърво работи безотказно. Успех.
  20. Здравейте Към мнението на колегата бих добавил- изключително здрав автомобилhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif. Горещо препоръчвам на всеки който иска да управлява невероятен автомобил- Mitsubishi http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  21. Колега здравей! Ако не е тайна какви пари си дал за таблото и съответно от къде си го намери. Също така ме интересува след смяната на таблото, изминатите километри на километража на старото табло запазиха ли се или показателя на километража започна да показва изминатите километри на автомобила от който е взето таблото. Много ти благодаря предварително.
  22. Аз лично много съм доволен от работата на момчетата от Техническия Университет. Единия път ми правиха главата на едно Пежо 306- бензин, а другия път турбото на един сценикhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_crying.gif и в двата случая работата им беше безупречна. Смятам, че нямаш място за притеснения. Успех!
  23. sumer

    Катастрофирах :(

    Здравей, Много жалко за катастрофата, дано повече не ти се случва. / идиоти има всякакви/ Първо: Застрахователя на виновната страна ще ти я оцени максимално тънко. Съвета ми е като се запознаеш с оценителят им, опитай се да му докажеш, че колата не може да се ремонтира / намери някой който го познава/. Второ: Мисля, че на части ще и вземеш значително повече от това което ще ти дадат скрападжиите или автоморгите. Автоморгата ще ти даде максимум 650-700 лв.. Пример: На моето му се счупи редуктора на моторчето на задната чистачка. Същото е капсаловано и не подлежи на ремонт. Във Варна от една автоморга ми продадоха такова моторче за 80,00лв., след дълго пазарене. Дано имаш късмет да се окаже читав застрахователя на виновника.
  24. sumer

    SPACE STAR

    Колега здравей, Видях, че си от Варна. Откъде я купи втора употреба и къде ти я монтираха във Варна. Благодаря ти предварително.
  25. Здравейте, Работех в Шабла и всеки ден пътувах от Варна до Шабла и обратно/страничните пътувания не ги слагам в сметката/ по път който трудно може да се нарече такъвhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mad.gif . Сериозен ремонт на ДВГ не съм правил, всъщност двигателя не е отварян и нищо не е пипано. Единственото сериозно нещо, което смених са тампоните и на задното окачване и задните къси носачи- около 450,00лв. части и труд. Смяната беше наложителна след едно прелитане над бордюрите на кръговото на Каварна, за което вината е изцяло моя. Много здрав автомобил. Моите коли си ги сменям на две години, но за сега Мицу няма да го сменямhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif. Поздрави на Всички.
×
×
  • Създаване...