Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Haho

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

За Haho

  • Рожден ден 08/04/1977

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://zph.bratcheda.org
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Honda Accord VIII 2.4i

Haho's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Темата е за ключ. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  2. Здравейте, търся ключалка/механизъм за 5-та врата (багажника) на Каризма. Модела е хетчбек, 2000 г., бензин, GDI, 125 к.с. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  3. Уточнете текста на анонса си. Картите Ви се купуват и не са безплатни. Не споря, че цената на услугите Ви са (може би) добри, не не е коректно да заявявате че са безплатни.
  4. Здравейте, нямам нищо против, свободен съм в неделя.
  5. Бройте ме за двама, ще взема жената.
  6. Здравейте колеги, ще се радвам да се видим. И двете дати 13-ти (след 18 часа) и 16-ти е ок за мен.
  7. Haho

    Скъсан ангренажен ремък

    В момента работят в сервиза и очаквам скоро да ми кажат какво е положението по-точно. Ремъка е Mitsuboshi, ролките и хидравличния обтекач са оригинални до колкото си спомням. Изминал съм 66 хил. км след смяната, за малко под 4 години.
  8. Haho

    Скъсан ангренажен ремък

    Здравейте, и на мен ми се случи, вчера на магистрала Тракия. В момента е в сервиз колата, разглобяват двигателя. Bercut, колко ти излезе ремонта ориентировъчно?
  9. Haho

    Форсиране GDI лаг

    Подобно, почти неосезаемо пропадане в мощността усещам на гладък път, 5-та скорост около 120 км/ч. Цитирам скоростта, защото не си спомням точните обороти, но определено е при едни и същи условия (съответно обороти). Обяснявам си го с превключване на режима/картата за управление на двигателя в ECU-то. Съвсем слабо е, сякаш се пропускат 1-2 впръсквания/възпламенявания на някои/някой от цилиндрите. Не зная дали говорим за едно също разбира се, така че приемай думите ми с "щипка сол".
  10. Mazda 6 MPS - 2.3L бензин (турбина), 260к.с., 4x4 (не толкова за offroad а за стабилност при затруднени условия) За съжаление твърде малко бройки и цената е все още изън бюджета ми.
  11. Да, и аз в последствие прочетох малко, как обикновено е реализирано в повечето автомобили. Явно ще се минава през сервиз. Мерси
  12. Здравейте, Преди 3 дни забелязах, че постоянно ми светят и двете задни светлини. Многократно превключвах на задна и обратно но без ефект. Тъй като ми се налагаше да тръгна на дълъг път просто извадих крушките за да не смущавам движещите се зад мен. Въпроса ми е, възможно ли е да е реле със залепнали контакти (достъпно в двигателния отсек) или по-скоро е някакъв превключвател, за който ще се наложи да търся сервиз? Колата е тази от подписа. Поздрави
  13. Здрасти, И аз съм за Omron. Имам наблюдения (с продължителни паралелни измервания в болнична обстановка) от модела Omron M10-IT. Купувал съм 3 броя - първият от бг, последните 2 от UK. В момента цената там е много добра, и дори с доставката може да ти излезе по-евтино от бг: http://www.amazon.co.uk/Omron-Pressure-Dual-User-Facility-Dual-Size/dp/B001DBQIJW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358757232&sr=8-1 Поздрави
  14. Haho

    Странно скърцане отпред

    След смяна на преден десен шарнир проблема изчезна. Забавих се малко за да проверя при различни условия (морко/сухо/топло/студено) дали няма да се получи отново.
  15. Здравейте, От известно време забелязвам следния проблем. Когато правя десен завой с голяма дъга и относително голяма скорост (60-70км), в момента в който дясната предна страна олекне заради центробежните сили, се чува скърцащ звук като от пружини от дясната предна част. Изглежда когато олеква окачването в предната дясна страна и гумата пропадне по-ниско тогава се получава. Подобен проблем отсъства при същите условия при ляв завой. Ще я водя на сервиз да погледнат, но ако някой има идея от какво може да се получава ще съм благодарен да сподели.
×
×
  • Създаване...