Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Грозна картинка


Toranaga

Препоръчано мнение

Да, последно беше жена. Спря до колата ми и отвори широко врата. Разбирам, ако аз съм паркирал последен да не съм преценил мястото, но не беше такъв случая. Каза едно "Извинявай" и влезе в магазина...

Да се бие ли човек или да се чуди на безотговорността на някои хора?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 52
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Публикувани изображения

Абе то т'ва не са хора! Ти му говориш, то те гледа тъпо и нагло ти се усмихва! Да го удушиш направо!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам колко коли със счупени мигачи, смачкани калници и даже без брони (!?!) се движат из Софийските улици, моят проблем с белезите изглежда маловажен. Но не съвсем. Става въпрос за уважение на околните и опазване на имуществото им, без значение на марка, години, цена.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А какво ще кажете за чисто вандалските и просташки прояви!? На Еклипса имам "драскотина" от КЛЮЧ дълга една педя и дълбока! На Пежото от миналата седмица ,на предния капак също има такава " драскотина" ,дълга над 30 см и отново дълбока! Не мога да разбера какво е това извратено удоволствие,да дереш колите на хората :icon_doh: За кабриолетите може само да се молиме,да не ни нарежат гюруците. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Казвам ви аз трябва сурови мерки, българина от дума не разбира! Хващаш го с ключа докато дере - чупиш му пръстенцата! другия път дали ще си помисли, преди да дере?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен ли ми го казваш? :icon_censored:

Дорева ми се като го видях Японеца :icon_blush:

post-1352-1226156253.jpg

post-1352-1226156276.jpg

post-1352-1226156300.jpg

post-1352-1226156334.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз такъв шок, не знам дали ще преживея, но хвана ли го злосторника...ще го лежа!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Леле,на мен ми се доплака като ти видях колата. :icon_crying: Изроди.Наште са по подобен начин издрани,ама все пак по-малко.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Хвана ли го такъв го връзвам с едно въже за колата и ще пробвам с колко км/ч може да тича след нея! ...Упс, тя моята е в мили :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен ли ми го казваш? :icon_censored:

Дорева ми се като го видях Японеца :icon_blush:

Малееееее.....На тоя и трепането му е малко......... :guns: ....
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Малееееее.....На тоя и трепането му е малко......... :guns: ....

Ако го хванеш :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Eх, къде са ония времена в САЩ - за кражба на кон са бесели.

Г-н Хан Крум ги е измислил преди янките, само Крумовите закони ще ни оправят!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ауууу Бате ако на мен ми се случи нещо такова с колата ще откача... Това не може да го направи зрял човек... поне така мисля или аз съм в грешка.

 

Аз си имам разправии с една комшиика и двамата спираме пред 1 гараж който не се използва(нито е мой нито неин) ама тя си мисли, че има по голямо право и с пълната си наглост идва и ми вдига скандали :o ... на 3-тия път започна да ми разправя как щяла да извика някакви си "момченца" те да ми обяснят... И това беше финалната и грешка :D . През цялото време съм се държал изключително културно и не съм повишавал тон ама като чух заплахи и ... :icon_censored: $%?*§(§*?§**§()§(*)–$№$@№@% :icon_censored: на висок глас отнесе за цялата фамилия :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали под "зрял" човек разбираш възрастн, но, повярвай ми - можееееее, може да е възрастен, а да не е узрял....

Майчице, ако го спипаш тоя! Кост здрава да не му оставиш! Не да го кълнеш, ами бял ден да не види! После се чудим какво и що става така! Всичко идва от семейството! Нужен е и личен пример, разбира се! Не може да караш в насрещното, детето ти да е до теб и да си казва "Ееее, тати е голям тарикат, и аз ще стана като него" Ние сме си виновни сами, затова слушайте Бате Плевен! Възпитание се иска, безкомпромисни мерки и сурови наказания! Че лесно в пътя се не вкарват! Ужас е това!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Възпитание това му е майката, поне децата или децата на нашите деца да са цивилизовани хора да бъдат.Ще минат няколко поколения докато се оправим да станем истински хора, търпение-търпение и пак търпение.

По въпроса с колата, купих на майка ми един апартамент и като грижовен син започнах ремонт(тотален).Съответно се започна на мига"недей да чукаш, недей да клопаш, защо асансьора е мръсен и т.н.)Появи се негативизъм при бъдещите комшии на майка ми.Една вечер излизам от блока, качвам се в :mitsu-smiley: и си тръгвам да се прибирам.На следващата сутрин излизайки за работа, тъкмо се качвам в служебната, забелязвам драскотината на предния капак.Ток ме удари, като огледах цялата кола щях да припадна, нямаше нито един детайл да НЕ е надраскан.Дълбоко и качествено, като по учебник.След това, нали се сещате последва половин час репертоар(без да се повтарям)относно майката, сестрата и тем подобни мъжки и женски роднини на злосторника.Застраховката покри всичко(цялостно пребоядисване).Тука е момента да поднеса своите огромни благодарности на ИНТЕРАМЕРИКАН-Плевен, много са печени на следващия ден колата влезна в доверенсевиз и за една седмица стана като нова.

Дали да кълна злодея?Не знам?По скоро с здраве да си остане, че да надраска и друга кола, само едно ще му пожелая-другияпът да го хванат ама да го хванат от ония яките момчета дето мразят да мислят.

Поздрави на всички и благодаря за съчувствието.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

П*е няма да свършат. И на мен някой ми беше изпуснал едната гума, щтот бях спрял на паркинга на един блок. И ми беше свил и клапана на вентила - изкарах от резервната. Бях видял нещо интересна в Англия - на предното стъкло поставена табелка с номера на GSM. Колата беше запушила друга кола. Запушения звънна и собственика дойде и я премести. А табелката беше с логото на верига бензиностанции. И надпис "При нужда потърси ме - и номер на GSM. Може би и тука трябва да се помисли за нещо такова. С логото на клуба :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:

 

 

До преди около година на Стамболийски и Борис, където работя нямаше никакви места и се каявахме по тротоара един зад друг, но който първи - най-отвътре.....не се познавахме всички, а и всеки ден имаше нови "звезди", та и ние така си оставяхме номерата ако на някой му е зор да звънне. :icon_blush:

Но от паркинги и гаражи май им писна и по целия бул. "Стамболийски" по кръстовищата няма, но на нашето кръстовище сложиха колчета покрай 4-те ъгъла на кръстовището! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По скоро с здраве да си остане, че да надраска и друга кола, само едно ще му пожелая-другияпът да го хванат ама да го хванат от ония яките момчета дето мразят да мислят.

Точно така, затова трябва да им съдействаме на "момчетата", ако не с друго - поне с информация.

Другото е въпрос на вкус и не е за писане по форуми ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко седмици паркирам колата пред блока където съм живял 22 години (кв. Дървеница, София).

Качвам се с жената и малкия за един час до дядото и бабата. Слизаме около 20.30 вече с двете деца.

 

Гледам от спойлера липсва парче 10см. Така дзверско ударено, че чак третия стоп във спойлера се счупил и през двата винта,

в двата края, и виси на кабела. Парчето от спойлера зад колата, където си е паднал.

 

Чудя им се на ъкъла на тези хора. Колата паркирана до една мощна лампа, която осветява целия паркинг. Вътре двете детски седалки.

Почудих се малко и поне съм спокоен човек викам здраве да е. Като прочетох темата май вярно съм спокоен

 

Но вечерта се позамислих, навързах нещата и разбрах кой е.

Най-тъпото е, че преди много години същия съм го теглил с ладата да запали!!!

Познавам се и съм израснал и с двата му сина.

 

Някак ми стана болно.

Здраве да е. Колите се правят. Трудно се става човек!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

Чета темата и си мисля ,то кретенизма е много заразен.Купих си колата ,боята и беше супер нямаше одраскано или вдлъбнато никъде.В рамките на 4 мсеца се сдобих с няколко по сериозно драскотини и за втори път ми "чупят" огледалото.Казвам чупят като имам в предвид че някой умен се мъчи да го скърши ,но японеца си го е измисл да не се чупи лесмо ами да се разгобява.В огледалото има една пружина с една скоба която я държи натегната и в случай на напън тази скоба изкача и огледалото се разглобява и увисва на кабелите. Това добре поне няма да се занимавам да купувам ново ,пак си го оправих ама да видим до кога.Имам и вдлъбнато на калника отзад от някой прекрасен шофьор.Относно драскотините мислех си да мина с колата през бояджия и да я оправи ама се отказах.Защо?Защото на един приятел му се случи подобно нещо с неговата хонда.Направи я лъскарка с 1200 лева за боя на първата седмица пак имаше драскотини от ключ и то много злобни драскотини на мен ми се дорева като ги видях а на него какво му е няма думи да опиша.В заключение в прекрасната ни родина стоят така нещата: ТИ НЕ МОЖЕШ да имаш нещо по-хубаво от на комшията,колегат или който там види колата,ТИ НЕ МОЖЕШ да караш и подържаш нормално една кола ТИ НЕ МОЖЕШ да й се радваш ТИ НЕ МОЖЕШ да спиш спокойно ,защотот някой глупак ще те надере ей така от яд,че ти е по хубава колата от неговата или ,че имаш хубава кола а той няма.Поне в големите градове е така където има всякакви ненормалници!!!!

 

С уважение

С.Илиев

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък спя спокойно. Външното състояние на автомобила не ми е приоритет. Харесвам си колата де.

Каквото има да става - става.

 

Виж, ако в главата ми се въртят само простотии и мисли как да направя мръсно на някого - е това е проблем.

Не го пожелавам на никой. Такива хора достатъчно се самонаказват.

Така или иначе, един ден всичко излиза наяве. Нищо не остава скрито.

 

Та съвета ми е - спете спокойно.

Маймуната много е работила за да стане човек!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...