Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Toranaga

Потребител
  • От него общо

    165
  • Регистрация

  • Беше тук

За Toranaga

  • Рожден ден 11/19/1976

Местоживеене

  • Град
    София/Сливен

Интернет контакт

  • AIM
    vasilev_kaloyan
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    131185189

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 1998 V6-24
  • Интереси
    Възвишени

Toranaga's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

9

Репутация

  1. Toranaga

    Неработещ круиз

    Само да кажа, че тоя пост ни спести ужасно много нерви, десетина бели косъма, 20-ина литра газ и 3-4 бири в Пловдив! ГИ на Фобос вече работи безотказно на моя 6А13, монтиран от кума ми. Обаче явно е закачил гореспоменатото ключе при окабеляването и му се разказа играта почти 2 дни, докато не открихме с търсачката темата и поста на Bluffer не реши проблема за 20-ина мин.
  2. Хубава кола, но наистина тия комутатори ги крадат по-лесно от златни капачки на вентилите... Каското не го покрива, защото се сваля без да се чупи нищо и струваше преди 3 години между 3 500 и 4 200лв. д*би и комутатора. Така че винаги, когато тръгваш нанякъде си правиш сметка има ли и колко е на час е платения паркинг, че може да ти се наложи твоя комутатор да си го купиш няколко пъти, докато го продадеш на безценица.
  3. Колега, да попитам : така поставена бутилката, дали ти пречи да отваряш капака на резервната гума?
  4. http://de.acidcow.com/pics/20110816/acid_picdump_90.jpg :icon_clap:
  5. Аве, Великов, не се прай, че не ни познаваш-аз съм сестра ти!
  6. ...а, последно видях в брошурата на "Кауфланд", цената беше 25.00 лв., (помня защото дадох към 40 в "Лукойл"), но беше към летните им артикули, та дано не си закъснял. Ако имаш път и спокойно можеш да видиш в "Карфур"...не съм виждал, но предполагам, защото и там представяха някакви летни артикули. ...ако тук нещо не стане , имам връзки в bg-mamma?
  7. С риск да създам интрига, пиша в тая гореща тема... С каквото и да се покриват снежнобелите летовници и е различно от чадър се казва "Тента", продават се в "Практикер", "Джъмбо", Мосю Бриколаж(не съм сигурен за транскрипцията). Лично аз купих същото за бебето от "Лукойл", но нямаха размери...
  8. :D Малко трудно разбрах, какво пишеш, но не са ме оборили, направих се че кандисвам за да не пълним темата с излишни спорове. Бутилката ще бъде 38 л. пура-размерите са в предния ми пост. Доколкото знам Ланди-то е супер претенциозно към качеството на газта, така че може и проблемите да са ти оттам? А иначе и аз очаквам разход 9 на дълъг път...
  9. Аз също не издържах и в събота ще карам моя към Дупница да му монтират "Газова инжекционна система Fobos 1 за пропан бутан 5-6 цилиндъра", демек: Кабелаж за газова инжекционна система FOBOS 1 (1*56p) - Без конектори за бензиновите инжектори Сензор за налягане - Отделни сензори за налягане на газта P1, M.A.P. и температура в общ корпус Инжекторна рейка Rail Apache Редуктор изпарител - Tomasetto Artic (забавих се толкова, защото нямаха Tomasetto и предлагаха Magic:айде-няма нужда :mad: ) Мини кит за шестцилиндров двигател за пропaн бутан Мини кит за шестцилиндров двигател с 8мм тръба за пропан бутан Цилиндрична бутилка Олимпик 242/30 910мм -38л Допълнение за монтаж на цилиндрична бутилка за пропан бутан Вентилационна кутия за мултиклапан BRC Мултиклапан (нивомер) BRC Мобилно зарядно устройство Tomasetto(зареждачка от капачето на резервоара) Кумът ми ще ги монтира...доверявам му се изцяло, макар че единствените инжекциони, които е монтирал са на 2-та му Нисана Примера-единият е 1.6(P10), другия GT(P11) като и двата вече повече от година се държат чудесно. Ще дам отзиви чак след около месец може би, защото другата седмица ще монтираме, после ще пътувам, донастройки, туй-онуй... Та в тая тема може би е мястото да попитам: [b]1.Някой би ли ми казал вътрешният размер на гумените маркучи към и от радиатора на парното(ако има разлика между тях)? 2.На кой модул можем да открием "+" след контакт, обаче да може да поеме товар (не някоя кружка примерно) 3.От къде да вземем сигнал за оборотите? 4.С колко кабела ни са ламбд сондите?[/b] Благодаря!
  10. Toranaga

    Анкета - TASSO

    Добре де, и аз бях гласувал да НЕ остава TASSO модератор, а гласа ми не е отчетен?
  11. %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifЩо, на тия какво им е? Нещо тенденциозност да зебелязваш или темите са пълни със спам, пише се на маймуница, твърде назадничави ли са или какво...? АКО БЯХ ЧЛЕН и имах право да коментирам работата на модераторите или на каквато и да е организационна политика клуба-щях да кажа, че модераторите се вършат много съвестно работата. Само че не съм член, а и като съм бил не се сещам някой да ме е питал за каквото и да било. Единствената разлика с "Потребител+" е че се вижда една тема"За членове", в която се пише веднъж на 6 месеца. Това искам да попитам, какво значат някакви си титли "Почетен член","Член" и т.н.,ако не са обвързани с някакъв ангажимент, освен финансов разбира се.Ами несериозно е:"Имал три диаманта", ами нормално е-нали е търговец на Митсубиши, той и Алекс ако събере чарколяците би събрал 5, ама не е "Почетен член", а и не съм чувал някой да се оплаква от него, нещо повече... По другите форуми членовете гласуват, избират управителен съвет, председател на управителния съвет, предлагат за членове други хора(забележете, членството не е само да внесеш някаква сума), изключват членове, гласуват за модератори и не на последно място-запознават се с годишния отчет на форума и да ви кажа тая система работи и то с членски внос двойно по-висок от нашия, потребители десетократно по-малко от нас и забележете-членове, колкото нас. То се видя, че темата измести предназначението си.... Big Boss: Това го има в нашия клуб много отдавна. Вероятно не си запознат в детайли. Моля, ако не пишете по темата използвайте бутона за Offtopic от падащото меню.
  12. От Слави Галант не съм купувал, с него имам една неосъществена сделка за една маска, която ми промени мнението за него от "неутрално" към "неутрално с лек неприятен оттенък". Може би просто съм бил късметлия да се размина само с това, а може би просто липсата на координация между него и сина му ми е попречила да се запозная с един добър човек(маската беше на сина му , Слави ми я обеща , но синът му я продал) . Но би ли ми обяснил някой, какви трудно постижими качества трябва да притежава един член на клуба, за да получи статута "Почетен член на клуба" и какво трябва да направи за да се превърне в "Маскара"? Защото от дотук прочетеното разбирам, че : 1.Слави е продавал супер дръгели, на безбожно високи цени на всички, освен на членове на клуба и това му е донесло признанието "Почетен член на клуба", в един момент обаче продава поредният дръгел на член на клуба и се превръща в "Маскара"... 2.Слави е продавал супер яки галанти, без никаква печалба, само от любов към марката и това му е донесло признанието "Почетен член на клуба",в един момент обаче, продава единственния попаднал при него дръгел на член на клуба и се превръща в "Маскара". 3.Слави си е обикновен търгаш, който продава както хубави, така и гадни галанти с нормална за тоя вид търговия печалба, но тогава защо е получил признанието "Почетен член на клуба"..., защо става "Маскара" вече е ясно. Разбрахме се, че темата е неприятна... Big Boss: Почетен Член на клуба е човек, който е Член на клуба с повече от 3 коли Мицубиши! Няма отношение към продажбите му в клуба! Нито с нещо друго! Само това е този статут! Относно форума, той позволява повече дисково пространство за качване на снимки и повече място в пощенската кутия на ЛС. Това са опциите във форума.
  13. Решено е - забивам я на мястото на резервната! Едвам ме навихте! Благодаря още веднъж на всички!
  14. Toranaga

    Galant v6

    :icon_doh: ...и тук почти виждам собствениците на GDI галантите да си скубят косите! :icon_hmm: Хм,биха си и прерязали вените, ако не им беше жал за алкохола.
  15. Toranaga

    Galant v6

    В София лятото с тоя двигател си минимум на 13/100 и то ако си с ръчна скоростна кутия, зимата(когато ти е най-нужна колата) ако направиш 15/100 - ще ти стисна ръката. Газов инжекцион с монтажа за тоя двигател е от 1 300 - 1 400 лв.(Фобос) нагоре... Като сметнеш, че последното увеличение на горивото не е "шоковото", което се очаква в най-скоро време, горещо препоръчвам да преминеш към раздел "Колт" или "Каризма" и да се интересуваш за ГИ при тях.
×
×
  • Създаване...