Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

RogerDoger

Потребител
  • От него общо

    477
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което RogerDoger е написал

  1. Слагаш комплект повдигачи от Хюндай за 12-15лв бройката и решаваш проблема. :icon_thumbup:
  2. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Видях я... Капарирах я... :icon_blush: Има тук таме ръждичка но като цяло купето е доста запазено и двигателя работи доста добре. Единствения минус който не очаквах е че градушка я е била леко. :icon_doh: Покарах я малко по затънтените улички че няма никакви номера. Дискове и накладки са пораждясали вероятно са за смяна и при натискане на спирачката педала ми побутва крака. Добре сменя скорости набира приятно. Ще се возя до Бургас с нея другата седмица и като събера повече впечатления ще пиша пак. Колеги благодаря за мненията ви бяха доста полезни.
  3. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Благодаря за мненията колеги. Ще пиша като видя колицата. :rolleyes:
  4. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Здравейте колеги, Август месец се разделихме с галанта по странни за някой хора причини и сега едно возило ми е хванало окото. Colt Мисля в петък да го огледам и ми се иска някой, който е карал такова да каже къде и какво да гледам по колата. Мисля да го газифицирам че с тези цени на горивата... Очаквам вашите компетентни мнения и съвети.
  5. Тва честито и успех с ремонтите ми хареса Ами успех и от мен. :icon_doh: Да се надяваме като свалиш оборотите да започне да друска на 3 цилиндъра...
  6. Така като разказваш на мен оборотите ми се виждат височки ако е на загряла кола... :icon_blush: Има си спецялисти да кажат.
  7. Мото бум на ул. Любляна кв. Овча Купел. към 20 пари е лентичката ама ако питаш мен на кола ще седи тъпо.
  8. Това линкче с изказването на Саркузи ми изглежда доста фалшивичко. Първо е по разни блогове и второ франсетата не са такива прасета да направят такова изказване. Според мен тази статия дори не е писана от политик. Посланието е изпратено доста неправилно и би довело до спад в рейтинга отколкото в повдигането му. Колкото до Рашкови - предлагам да се обезглавят! И така да се процедира с всички които го заслужават без разлика от пол, възраст, раса, вероизповедание и т.н.! За всички безработни, работоспособни и не образовани да се намери обществен полезен труд. При отказ - БОЙ! Докато се навие или умре. :icon_box: Само твърда и неполебима ръка с бой може да оправи тази паплач! :icon_box: - визирам всички отдали се паразитизъм дърпащи обществото надолу.
  9. айде от мен да мине май и аз ще мина ;)
  10. RogerDoger

    Подарявам

    Така се случи, че гумите ги отнесаха бира не разбрах дали са оставили както и да е. Със здраве да си ги кара колегата ;)
  11. Това което написа наистина остава горчив вкус в устата ми. За проблемите които имах мога да отговарям за другите от "групичката" - не. Замисли се защо беше станала групичка. Мда явно проблемите не са били само единични случаи. Както и да е разбрал съм се с който трябва и нямам намерение да започваме пак. Не бъркай в тази неприятна тема защото съм докачлив ;) . Айде с мир.
  12. %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifЗащо просто не сложите някакъв рейтинг на всеки юзър който да се определя от нацъканите + и - от другите потребители. Като за да сложиш минус примерно задължително трябва да напишеш, защо или какво не ти харесва или да бъде с радио бутончета с опции "некоректно отношение", "пише глупости по темата", "заяжда се с админа", "плаче за бан","правописни грешки" Така всеки който държи на името си ще внимава какво пише и ако рейтинга влезе много в минус постовете автоматично да остават скрити и само ако иска някой да ги чете да трябва да цъкне там. Това с връщането на форума 7 години назад някак не ми звучи. Нали искаме да вървим напред. Ето такава една промяна може да ме накара отново да бъда член на клуба. ;) Имам още доста идеи с които мога да стана досаден на аудиторията(пък и това си е ноухау :D ), но като цяло ако подхванете с рейтинговата система предполагам и на админите ще им се улесни живота. tmintov: Колега, придържайте се към темата, ако имате да кажете нещо смислено!
  13. Аз го познавам. :icon_blush: И доста добре си е написал нещата - точно и ясно. Теб не те познавам, но от доста време те наблюдавам и.... не те харесвам. Ама това е друга тема. Колкото и да им се иска на новите съфорумници това място не е свято и не на всичко може да се вярва безрезрвно. Всеки има главъ на раменете си. Използвайте я и не плачете! Светльо мисля че най-добре ще бъде ако се премахне "почетен член" и всякакви други такива подобни. Има си потребители има и админи. На света не всичко е пари и Галант-а :rolleyes: Бъдете здрави и щастливи!
  14. RogerDoger

    Подарявам

    ПодарявамГуми срещу 1 бира. Само да дойде някой да си ги вземе от Драгалевци. 205/60/15 Летни галоши FireHawk Fuel saver :icon_doh: (дрън дрън). Радо 0888141527
  15. Аре бе лица ще се пробвам да мина да ви видя ;)
  16. Ако пластмасата за която говориш е тази за която си мисля по-добре недей да я лепиш. Намери друг начин защото ако ти се наложи да оправяш чистачки (рамената закачени за моторчето) ще трябва да разлепяш.
  17. Абе прахово мрахово елате да ми видите жълтурчетата дето са правени с подръчни материали как нищо им няма. Криза е спрейче основичка малко шкурка дебела сянка и свободно време тва е рецептата Забравих лака. Хубаво е да има и лак ;)
  18. Такааа сега като се пооправи времето и имам свободно такова мисля да боядисвам пак жантичките ... Този път в цвета на колата. Та очаквам мнения и съвети...
  19. Имах същото дразнещо скърцане. Открих и проблема: Идва от предния капак. Пантите за които се държи с времето ръждясват и се поизносват. За да излекуваш болката трябва да навъртиш/развъртиш малко гумените тампончета отпред които подпират капака. Така капака ще застане леко под напрежение и така... Или да сложиш гумено оплътнение между рамената на пантата (за да застане под напрежение като затовриш капака).
  20. RogerDoger

    Galant или А4

    Намерил си къде да питаш ... Взимай А4-ката че пътищата се напълниха с галанти и вече не е толкова рядка кола. :icon_dance: Успех в избора и дано попаднеш на читава кола.
  21. RogerDoger

    Джанти за Галант

    Яяя да питам разбирачите... Има ли вариант да се мине от 4х114.3 на 5х114.3 и какво струва удоволствието? Съответно да каже има ли +ве или -си на тази манипулация и т.н.
  22. Е като ги потрошим кво нали пак с наши пари ще ги оправят прозорците?!? Нали ги видяхме 97 година когато народа влезе на ура в парламента... Вътре великата наглост седят по стъпалата пият и пеят патриотични песни смотаните ни депутати. И какво се промени нищо.... Сега сме почти на същия хал само дето банките са ни стиснали за гушите и не смеем да мръднем, че навсякъде пари ни искат. Дано не стане като в Тунис с толкова много невинни жертви. Иначе съм съгласен да ги нареждат сгафилите дупетати за масов разстрел преди някое хубаво дерби на стадиона. ;) :icon_rock:
  23. Да не ви пука пичове за тва от БС правят промоция ЦЪК ;)
  24. Има едни ламаринки на накладките ... при следващата смяна накарай майстора да ги натегне малко и ще се оправи проблема. ;)
×
×
  • Създаване...