Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

RogerDoger

Потребител
  • От него общо

    477
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

RogerDoger беше най-активен на 19 януари 2011

RogerDoger има най-харесвано съдържание!

За RogerDoger

  • Рожден ден 01/11/1984

Местоживеене

  • Град
    Шофия-БургАдидас

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Honda CBR 919 , Colt 1.3 2001
  • Интереси
    Human Sciences

RogerDoger's Постижения

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (9/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

5

Репутация

  1. Слагаш комплект повдигачи от Хюндай за 12-15лв бройката и решаваш проблема. :icon_thumbup:
  2. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Видях я... Капарирах я... :icon_blush: Има тук таме ръждичка но като цяло купето е доста запазено и двигателя работи доста добре. Единствения минус който не очаквах е че градушка я е била леко. :icon_doh: Покарах я малко по затънтените улички че няма никакви номера. Дискове и накладки са пораждясали вероятно са за смяна и при натискане на спирачката педала ми побутва крака. Добре сменя скорости набира приятно. Ще се возя до Бургас с нея другата седмица и като събера повече впечатления ще пиша пак. Колеги благодаря за мненията ви бяха доста полезни.
  3. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Благодаря за мненията колеги. Ще пиша като видя колицата. :rolleyes:
  4. RogerDoger

    Colt 2000г.

    Здравейте колеги, Август месец се разделихме с галанта по странни за някой хора причини и сега едно возило ми е хванало окото. Colt Мисля в петък да го огледам и ми се иска някой, който е карал такова да каже къде и какво да гледам по колата. Мисля да го газифицирам че с тези цени на горивата... Очаквам вашите компетентни мнения и съвети.
  5. Тва честито и успех с ремонтите ми хареса Ами успех и от мен. :icon_doh: Да се надяваме като свалиш оборотите да започне да друска на 3 цилиндъра...
  6. Така като разказваш на мен оборотите ми се виждат височки ако е на загряла кола... :icon_blush: Има си спецялисти да кажат.
  7. Мото бум на ул. Любляна кв. Овча Купел. към 20 пари е лентичката ама ако питаш мен на кола ще седи тъпо.
  8. Това линкче с изказването на Саркузи ми изглежда доста фалшивичко. Първо е по разни блогове и второ франсетата не са такива прасета да направят такова изказване. Според мен тази статия дори не е писана от политик. Посланието е изпратено доста неправилно и би довело до спад в рейтинга отколкото в повдигането му. Колкото до Рашкови - предлагам да се обезглавят! И така да се процедира с всички които го заслужават без разлика от пол, възраст, раса, вероизповедание и т.н.! За всички безработни, работоспособни и не образовани да се намери обществен полезен труд. При отказ - БОЙ! Докато се навие или умре. :icon_box: Само твърда и неполебима ръка с бой може да оправи тази паплач! :icon_box: - визирам всички отдали се паразитизъм дърпащи обществото надолу.
  9. айде от мен да мине май и аз ще мина ;)
  10. RogerDoger

    Подарявам

    Така се случи, че гумите ги отнесаха бира не разбрах дали са оставили както и да е. Със здраве да си ги кара колегата ;)
  11. Това което написа наистина остава горчив вкус в устата ми. За проблемите които имах мога да отговарям за другите от "групичката" - не. Замисли се защо беше станала групичка. Мда явно проблемите не са били само единични случаи. Както и да е разбрал съм се с който трябва и нямам намерение да започваме пак. Не бъркай в тази неприятна тема защото съм докачлив ;) . Айде с мир.
  12. %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifЗащо просто не сложите някакъв рейтинг на всеки юзър който да се определя от нацъканите + и - от другите потребители. Като за да сложиш минус примерно задължително трябва да напишеш, защо или какво не ти харесва или да бъде с радио бутончета с опции "некоректно отношение", "пише глупости по темата", "заяжда се с админа", "плаче за бан","правописни грешки" Така всеки който държи на името си ще внимава какво пише и ако рейтинга влезе много в минус постовете автоматично да остават скрити и само ако иска някой да ги чете да трябва да цъкне там. Това с връщането на форума 7 години назад някак не ми звучи. Нали искаме да вървим напред. Ето такава една промяна може да ме накара отново да бъда член на клуба. ;) Имам още доста идеи с които мога да стана досаден на аудиторията(пък и това си е ноухау :D ), но като цяло ако подхванете с рейтинговата система предполагам и на админите ще им се улесни живота. tmintov: Колега, придържайте се към темата, ако имате да кажете нещо смислено!
  13. Аз го познавам. :icon_blush: И доста добре си е написал нещата - точно и ясно. Теб не те познавам, но от доста време те наблюдавам и.... не те харесвам. Ама това е друга тема. Колкото и да им се иска на новите съфорумници това място не е свято и не на всичко може да се вярва безрезрвно. Всеки има главъ на раменете си. Използвайте я и не плачете! Светльо мисля че най-добре ще бъде ако се премахне "почетен член" и всякакви други такива подобни. Има си потребители има и админи. На света не всичко е пари и Галант-а :rolleyes: Бъдете здрави и щастливи!
  14. RogerDoger

    Подарявам

    ПодарявамГуми срещу 1 бира. Само да дойде някой да си ги вземе от Драгалевци. 205/60/15 Летни галоши FireHawk Fuel saver :icon_doh: (дрън дрън). Радо 0888141527
  15. Аре бе лица ще се пробвам да мина да ви видя ;)
×
×
  • Създаване...