Боби71 Публикувано 23 януари 2014 Сподели Публикувано 23 януари 2014 Здравейте. Скоро се регистрирах в сайта и реших да се представя с това: От преди около 10 години имах мечта да си закупя Eklipse 2g, но поради ред причини през годините все неуспявах. Слава богу миналата година най после сбъднах мечтата си, като си закупих един. Въпреки, че има уникална линия и е един много красив автомобил поне за мен, аз реших да се позаиграя с него, тъй като си падам малко по тунингът и донякъде имам малко опит. В крайна сметка това ми костваше около 5 месеца. Понеже ме притисна времето есента, неуспях на 100% да изпълня това което бях планувал. Но в крайна сметка мисля, че се получи добре, но това ще кажете Вие. Качил съм малко снимки в "Снимка.бг". Ако някой иска да погледне, това е линкът: http://bobi0222.snimka.bg/tuning/noviyat-mi-proekt.800262.32457180 Благодаря за търпението и ще се чуваме за напред. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikovas Публикувано 23 януари 2014 Сподели Публикувано 23 януари 2014 Здравейте. Скоро се регистрирах в сайта и реших да се представя с това: От преди около 10 години имах мечта да си закупя Eklipse 2g, но поради ред причини през годините все неуспявах. Слава богу миналата година най после сбъднах мечтата си, като си закупих един. Въпреки, че има уникална линия и е един много красив автомобил поне за мен, аз реших да се позаиграя с него, тъй като си падам малко по тунингът и донякъде имам малко опит. В крайна сметка това ми костваше около 5 месеца. Понеже ме притисна времето есента, неуспях на 100% да изпълня това което бях планувал. Но в крайна сметка мисля, че се получи добре, но това ще кажете Вие. Качил съм малко снимки в "Снимка.бг". Ако някой иска да погледне, това е линкът: http://bobi0222.snimka.bg/tuning/noviyat-mi-proekt.800262.32457180 Благодаря за търпението и ще се чуваме за напред.Браво ,страхотна работа си свършил.А кой е твоят червеният или зеленият Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 23 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 23 януари 2014 Червеният е този които купих, а зеленият това в което се превърна. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iskrata Публикувано 23 януари 2014 Сподели Публикувано 23 януари 2014 Поздравления за ентусиазма и старанието, с което си изпипал всичко! :rulez: Колата е страхотна! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 23 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 23 януари 2014 Благодаря. Има още много работа, трябва да се направи и вътре, но ще е на пролет. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Поздравления за положения труд. Резултата е впечатляващ. :respect: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
свето Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Тшшшшш браво колега,изпипал си го отвсякъде :first: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 Благодаря, постарах се доста. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EvgeniR Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Браво колега, изглежда страхотно колата. А цвета е трепач. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TASSO Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Поздравления колега, много добра работа си свършил!Със здраве да си я караш колицата Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Traychev Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Много е красива!............хиляди безаварийни Аз да попитам - по двигателя има ли някакви промени ? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 Обмислям варианта за турбина. Знам, че няма да е лесно, но мисля, че ще се справя. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MuxoB Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Така както си тръгнал, всичко ще пребориш! Много добър резултат! Браво! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 Старая са, но изисква много време, нерви и пари. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zarejda Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 колата е уникална но ми е интересно толкова ниска къде я караш Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 Така е, но от доста години карам ниска кола, понеже имам и друга също толкова ниска и просто съм свикнал. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kryndon Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Това е един от малкото визуални тунинги на Еклипси, които да ми харесат! Евала за труда колега. А иначе ако ще се захващаш с модификация по двигателя (особено слагане на турбина), би било много полезно ако след това дадеш отзиви и може би проблемите, които са изскочили при инсталирането на това, тъй като съм чувал, че трудно се турбинира този двигател. Айде само със здраве да я караш! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S.Iliev Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 (редакция) Точно обратното, 4G63 е един от най-популярните за турбиниране двигатели в световен мащаб и има всичко на пазара за такъв проект. Относно Еклипса, цвета много ми хареса както и задната броня и праговете, само предната нещо като чели и липсва или пък е в повече. Поздравления, супер е станал! Редактирано 24 януари 2014 от S.Iliev Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 Колега, мисля или поне се надявам да стане както трябва, тъй-като имам приятели които се занимават точно с това и с тяхна помощ мисля, че ще се получи. Естествено няма да е лесно и ефтино, но в крайна сметка важно е желанието. На всяка цена после ще споделя крайния ефект. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wonderwalker Публикувано 24 януари 2014 Сподели Публикувано 24 януари 2014 Поздравления и от мен супер е, харесва ми изчистено и готино! :icon_rock: А да попитам с какво окачване си? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 24 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 24 януари 2014 С това окачване я взех, но смятам да го заменя с регулеруемо. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rafaelo Публикувано 25 януари 2014 Сподели Публикувано 25 януари 2014 Красота... наистина впечатляваща работа по външния вид. Такава визия заслужава и нещо сериозно под капака. Пожелавам ти да постигнеш желания краен резултат. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzenov Публикувано 25 януари 2014 Сподели Публикувано 25 януари 2014 Поздравления, проектът ти е впечатляващ ! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби71 Публикувано 25 януари 2014 Автор Сподели Публикувано 25 януари 2014 Благодаря. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Juliana Публикувано 26 януари 2014 Сподели Публикувано 26 януари 2014 Много е красива, поздравления! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.