Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

wonderwalker

Потребител
  • От него общо

    323
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

wonderwalker беше най-активен на 28 септември 2012

wonderwalker има най-харесвано съдържание!

За wonderwalker

  • Рожден ден 10/16/1983

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Subaru Outback H6 2008
  • Интереси
    Неща,които са безинтересни на другите.

Интернет контакт

  • Skype
    wonderwalker

Посетили профила

1,600 посетили
  • wsw

wonderwalker's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

5

Репутация

  1. Айде да прасна едно негативно мнения в изборния ден, че не може само позитиви. Никога не съм зареждал от Марешки, не мисля и да го правя. Преди време продадох галанта и минах на Субару и сега повече се мотам в субару форума макар че от време на време влизам и тук (старата любов ръжда не хваща :icon_rock: ) Та в субару форума както може би във всички форуми има тема за горивата. Както знаете съзвездието е меко казано по-капризно към масло и гориво от трите диаманта. Искам да ви кажа, че 6А13 e железен двигател, ама вие си знаете де :icon_thumbup: Отклонявам се от темата накратко поствам линк от предпоследната страница https://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=7551&start=620 Логовете на колегата ясно показват, че горивото не е с октаново число 95, а може би по ниско 91 или дори по-надолу. Това не би трябвало да е проблем предвид факта, че 6А13 е железен двигател и сигурно и с олио ще върви, но да се знае.... И да не припомням старата поговорка с врачански привкус: Сиренйето е с пари! Поздрави на всички и гласувайте :drinks:
  2. И аз си мисля, че трябва яко джелатско каране за да счупиш кутията, само газ спирачка. Или доста на неутрална, но така или иначе е писано доста във форума, имаше една тема на Estilian. Ако някой иска да се спича да я прочете :icon_bye: Пламен си е Мастер-механик наверемето профилактично рециклира моя торк и после сменяше като масло направо не се усещаше. :icon_clap:
  3. wonderwalker

    Генерация за 2.5

    Свето, ще пусна, но първо трябва да го кача някъде. Имам регистрация в снимка.бг дали може да качвам клипове :icon_hmm: Иначе точно с тази цел съм направил видео преди и след.... ще бъде интересно :rulez:
  4. wonderwalker

    Генерация за 2.5

    Вижте сега, говорим за професионално направена генерация с резонаторно гърне и спортен ауспух всичко направено от един майстор, доста качествено в моя случай. Не искам да правя реклама, но проекта си беше достатъчно сериозен. Момчето замери всичко огледа коалата, направи чертежи и обсъдихме целият проект. Не съм имал за цел да правя рацерска кола в стил: Скии бате кво съм си сложил и ка върви направо къса глави ти кааам, а с едно спротно филтърче и напраоо ще ги режем Кайените по светофарите! Извинявам се за лиричното отклонение, галанта не е и никога няма да бъде кола за агресивно силово шофиране, ако искаш адреналин си купуваш ЕВО сегментите са просто обособени и смятам ясни за всички. Лично на мен ми беше кеф да направя нещо качествено, без въпросния тунинг да бъде селски. Търсех един по-дълбок звук, който найстина ме кефи и смятам, че го постигнах, без да ми пръска черепа, а по-скоро да предизвиква усмивка всеки път като натисна газта. Относно вредните емисии, не съм чел постнатата статия, но аз карах на газ и си бях в абсолютните норми. И смятам доста по ЕКО френдли от един 15 годишен дизел със запушен ДПФ филтър и респективно сменен с права тръба щото вдиш ли нов струва майка си и баща си. А да не отварям дума за чипосаните нафтови печки, голф,ауди и тем подобни ВАГини, че там вече моя проект за генерцийка и двигател каран на газ направо ще го номинират за проект на годината природозащитниците. Сигурен съм, че ако се затегне контрола и се проверяват както трябва сигурно 80% от любимите на българина дизелови автомобили ще са извън нормите. Ама нали сме гъзари и сме с А6 3.0 ТДИ, кво ти пука,че си извън нормите кеф цена нема. Да ама моя кеф беше дозиран и за всичко беше помслено, не юруш на маслините и после Кво стана, че не вечерахме? Звука си беше този, който търсих, нормите си бяха еко, генерацията нямаше как да се скапе от конденза образуван от Газта като гориво и когато си помислил за всички аспекти на един проект можеш да кажеш: КЕФ ЦЕНА НЕМА. Зщото цената, като понятие в моя случай не беше свързана само с финанси, а с време нерви, желание, воля и усмивка от крайния резултат. Към колегата започнал темата, пич ако имаш възможност да направиш проекта го направи гарантирам, че няма да съжаляваш. Моя съвет е да сложиш резонаторно гърне, не го прави без, защото извънградско, ще е адско направо. На теб може да не ти пречи шума, но на още трима возещи се в колата може да им пречи.... :mitsu-smiley:
  5. wonderwalker

    Генерация за 2.5

    Аз съм правил на времето когато имах галант. Готино е проблеми съществени няма да имаш, може да ти свети чека от време на време особено ако си с фейслифтовия галант с четирите ламбда сонди. Не е болка за умиране, а иначе като плюсове кефа на звука много голям. Като вървеж нищо особено, поотпушва се малко и сякаш е по пъргава, но за някакво съществено качване на мощност и дума не може да става. Забравяш за гниене и ръжда по генерацията и гърнетата. Минуси- генерацията излиза към 1000 лв с гърнето и резонатор. На дълъг път е малко по-шумно, но е минимално може да се преживее. Звука обаче е един път....... Съвет от мен ако можеш да прежалиш цената не се замисляй звука на шестака с генерация на 63ф е УНИКАЛЕН! :rulez: А и хората са казали КЕФ цена нема..... :D
  6. Честит празник на всички! Да живее България!
  7. Защо не тестваш БОШ на околовръсното, не че съм ходил,но на прима виста това ми идва, ужким ги нагряват дизелите.
  8. Доста ме кефи! Нещо са му променили ама добре им се е получило, че дизайна на Мици напоследък е :mad: Със здраве и много безаварийни! Готин подарък за 2016 :D
  9. :icon_thumbup: Да да, знам аз вече и галант нямам, ама просто ей така информативно си питам и да си спамя лекичко.... Много красива джанта ей....... :icon_n_king:
  10. Любимият ми модел BBS, голяма красота!!!!!!!!!!! Седят зверски на галант, особено черен. Май от ево 10 бяха или се лъжа? Какво име е ЕТ-то и широчина? Поздрави
  11. Предните амотресьори и пружини ги взе колега от форума. Останаха задните момчето, което звъня за тях не се обади повече, така че пак ги пускам за продажба. Снимки от обявата в OLX. Поздрави
  12. wonderwalker

    Течащ воден радиатор

    Mмм да ако тече е по-добре нов, само дето си е малко дебело като цена.
  13. Колега, понеже съм карал около година и половина с тази конверсия и този филм с раз пробиването съм го гледал. Не се плаши изобщо. Три от дупките на 4х114,3 съвпадат с 5х114,3 трябва да раз пробиеш само тази, която не пасва на координатна машина. Не си играй да пробиваш четири нови дупки. Метода, който ти казвам е проверен и от мен и от колегата Jovany1 с който говорих на времето. Проблеми не е имало никакви и нямаше докато не продадох галанта. Поздрави. А иначе спира чук , ще видиш.
×
×
  • Създаване...