Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

свето

Потребител
  • От него общо

    246
  • Регистрация

  • Беше тук

За свето

  • Рожден ден 06/24/1976

Местоживеене

  • Град
    стара загора

Интернет контакт

  • AIM
    sned69
  • ICQ
    0
  • Skype
    sned69

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    mitsubishi galant 2.5 163ks tiptronic

свето's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. проблема е от шарнира на правия носач,локализирах го благодарение на напътсвията на колегата Dj tumby,благодаря за което,безаварийно на всички
  2. Здравейте отново.Много време не бях писал тук,но нямаше нужда от помощ и ето дойде време да попитам.Има скърцане като от тампон,шарнир или не знам какво точно.Смених преди два дни криви носачи и тампон на прав,но това скърцане продължава.Чува се най-осезателно при преминаване през гърбици,неравности и при завиване.На моменти все едно ще се чупи нещо,от сервизите вдигат ръце,клатят умно глава,но резултат нула.Дано някой има идея къде да погледна или какъв е проблема.Благодаря на всички за мненията и съветите.
  3. свето

    Газ за Галантния

    Благодаря Ники,аз по-скоро се чудя дали да слагам газова,за в Пловдив и аз чувам добри отзиви
  4. Здравейте на всички и много безаварийни километри първо.Та на въпроса,след дълго 8 годишно + шофиране с моя диамант и шофиране с бензин основно със 100 октана,последните месеци с 95 поради високата цена на горивата естествено,се замислям за газова уредба.Количката е Галант 99г. 2,5 автомат-типтроник.Нищичко не съм пипал по автомобила до момента,освен веднъж прави и криви носачи,дискове спирачни предни,масла и филтри,ремъци всеки път при смяна на маслото,ангренажен на две смени или на 20-25000км.До момента откакто автомобила е в Бг и в мои ръце е изминато 163 000км. за тези 8г. ,та Въпросът е дали да сложа газова или не,И ако да препоръчайте ми наистина доказан и читав майстор който да ми постави наистина хубава газова и след време да не му ходя на гости аз или други нежелани гости .Искрено Благодаря на компетентно отзовалите се на поста ми.Да вметна само,че средствата за газовата и майсторлъка са приоритет,но не и водещо,все пак количката си я харесвам достатъчно,че да си я прецаквам сам :mitsu-smiley:
  5. Здравейте колеги.Имам въпрос относно модела Паджеро спорт 2002г ,2.5 мотор 110к.с. дълга база,възможно ли е да се чипоса и ако да,къде може да се направи
  6. свето

    Продавам Галант 2.5V6

    Правите носачи налични ли са и цена ако може на лични :mitsu-smiley:
  7. свето

    Брандирани шапки

    Ники ако може и аз да се включа в общата бройка за доставка в Стара Загора .Днес ще ти звънна да се разберем. :mitsu-smiley:
  8. свето

    Галант 2,5 163к.с

    Виж си жилото на газта,сигурно заяжда :icon_hmm:
  9. Еми почвай да обясняваш какво е за смяна,че може и да стиснем ръцете накрая :mitsu-smiley:
  10. сипвай спирт за горене в резервоара, на 50 литра 1л.
  11. Търся за Галант 2.5 автомат 2000г. ,нови предни криви и прави носачи,както и за спирачките буталцата или ремонтен комплект за тях(двубутални са).Ако някой може да предложи комплектна цена за всичко ще е супер,че да не поръчвам от няколко места. :mitsu-smiley:
  12. Криви дискове,а щом има и тропане както казваш ,и кривите носачи
  13. свето

    Окачване

    Здравейте колеги маниаци и не толкова фенове.Търся си за предницата ,подчертавам Нови носачи ,кривите и правите и/или тампоните за тях.Също търся и мнения за това кое да сменя като тампони и друго по окачването,като се има на предвид,че по колата не е сменяно нищо друго, освен кривите и правите носачи веднъж, както е станала кола(просто не иска да се чупи диаманта ) Очаквам сериозни и не до толкова компетентни мнения от диамантения форум.Поздрави :mitsu-smiley:
  14. свето

    Лагер главина

    какво стана колега.Никаква вест няма за главините,ще ги вземаш или да ги дарявам на отпадъци
  15. свето

    Лагер главина

    Имаш лично съобщение колега :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...