Премини към съдържание

Mitsubishi представи новия си седан


Препоръчано мнение

Mitsubishi Motors пусна първите официални снимки на новия си модел Attrage. Той ще е малък седан на достъпна цена с оборудване от среден клас.

 

Още: http://www.cars.bg/news/review/view/7636/Mitsubishi-predstavi-noviya-si-sedan-%E2%80%93-Attrage

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ужас,

същата история като с Мираж. Силните му страни като ниска цена,практичност, икономичност, евтин за оксплоатация и екологичен ще бъдат засенчени от грозният му външен вид и старомоден евтин интериор, защо така бе Мицубиши!?? Да сравним само със новата Шкода Рапид например? :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знам какво се възмущавате, като в последно време доста марки имат модели с подобен дизайн, може това да са предпочитания на новите пазари.

Все пак количката не е чак толко зле на външен вид.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

...

Все пак количката не е чак толко зле на външен вид.

Абе ... направо си е много зле. Прилича на руска самоделка (и то от по-калпавите) от времето на соца. Нямам идея вътре как е, но дизайна е пълна скръб. Тъжно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вътре е същата като Мираж, всъщност това си е Мираж с багажник. Как да не се възмути човек, ..... :mitsu-smiley: срамота. Нищо повече няма да им струва да я направят малко по-хубава с универсален дизайн който да се харесва ва всеки по света и както е евтина и икономична ще се продава като топъл хляб. Сещам се за 2 коли дето са 10г по-стари и 10 пъти по хубави и технологични.

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не се възмущавайте. Това не е модел за перчене и показване на мускули на конкурентите. Бъдещето вещае увеличаване продажбите точно на такъв сегмент коли - с компактни размери, с малки по работен обем двигатели, маневрени, икономични, екологични, достъпни и с лека поддръжка.

Честно казано, ако някой ме попита кога последно Мицубиши са изкарали Кола на пазара, няма да мога да му отговоря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен пък новият Мираж седан има доста агресивен вид, неотговарящ на характера му. Което е минус.

Е на тва му се вика тенденциозен дизайн :D.

Като включим и безхарактерност, сиреч без отличителни белези от напоследък модерните дизайни на другите марки, превръщат Мираж в мираж по пътищата... Всъщност този дизайн е много нашумял напоследък... Няма нова кола, дето да не е намръщена. Стига с тези нацупени физиономии по пътищата, нали уж философията на тези малки еко-коли е "go clever", ми да ги направят усмихнати, с някакъв по-изтънчен, по-умен дизайн, по-смислен - отговарящ на характера и цялата концепция на колата... Сега ако отрежем колата на две, отпред все едно гледаме някво тунинг Ево, отзад Клио, а под капака няма нищо.. :icon_blush:

А това на снимката Рено ли е, бре?? Пази Боже :D

Франсетата и те гледат да минат метър... Щом като пестят от дизайн, представете си качеството на сглобката и вложените материали на какво ниво са :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност този дизайн е много нашумял напоследък...

 

Тц, не е точно този нашумял...

Знам за какво става дума, но нека правим разлика между badass намръщване характерно за 2-3 марки (мога да пусна линкове, но ти се сещаш), и това нещо... Дори Колт от последните, е триста пъти по-хубава кола на вид.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...