vladimirov Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Да, но ако прецениш, че може да стане трябва много да внимаваш да не повредиш изпарителя. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Ей Колев ако нямаш такова очертано капаче, нищо не режи. Точно там има една купчина тръби, ТРВ-то и датчици.... Никакъв филтър няма да влезе само ще се чудите после как да се запуши дупката. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladimirov Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 (редакция) Изпарителите различават ли се? Ако са различни и на твоя тръбата му е там филма ще е голям, ако искаш филтър - сменяш и него. Редактирано 20 юни 2012 от vladimirov Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TKolev Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Нямам намерение да режа нищо.Въпросът ми е ако намеря кутия с филтър ,ще можи ли да се сложи или имат някакви разлики? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Различават се. Освен това при варианта с капаче и без изпарителите седят на малко различни места. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Нямам намерение да режа нищо.Въпросът ми е ако намеря кутия с филтър ,ще можи ли да се сложи или имат някакви разлики? Трябва да търсиш целия елемент означен като AC Unit, само корпуса няма да стане. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TKolev Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Трябва да търсиш целия елемент означен като AC Unit, само корпуса няма да стане.Какво означава целият елемент, според каталога това е тази кутия + изпарителя.А изпарителите са с едни и същи ОЕМ номера така,че трябва да са еднакви. :icon_hmm: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen_z Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Всяка кутия си върви с изпарителя, нали това обяснявам. Има два модела кутии и два модела изпарители. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TKolev Публикувано 20 юни 2012 Сподели Публикувано 20 юни 2012 Май ще си карам така.Голяма играчка за един филтър.Значи така ,тябва да се смени всичко комплект. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
demon777 Публикувано 20 Май 2013 Сподели Публикувано 20 Май 2013 Някой би ли проверил по рамата на моята кола дали има филтър на климатика? XMCLNDA2AWF062181 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boko_roko Публикувано 29 Май 2013 Сподели Публикувано 29 Май 2013 Здравейте, да попитам и аз Каризма 09.97 г 99кс като сваля жабката,не се вижда капак за филтъра ,а ето това на снимката.Възможно ли е да няма филтър и по какъв начин мога да си сложа?В руските сайтове искат регистрация.Моля някой ако го е првил да даде малко инфо.Рамата е XMCLNDA1AWF011328 . Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stems Публикувано 11 Май 2015 Сподели Публикувано 11 Май 2015 (редакция) колега вероятно се намира в кората под предното стъкло автомобила шром е с климарик няма опция да го няма Редактирано 11 Май 2015 от stems Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sviliv Публикувано 12 Май 2015 Сподели Публикувано 12 Май 2015 (редакция) [Днес си поиграх и изчистих една шепа сухи листа пред питата на климатика в черната кутия зад жапката т.к. и аз нямам филтър. Но някои би ли ми казал от къде точно влиза въздуха в купето? Преди време имах едно рено и пред вентилатора бях сложил филтър, който пазеше. Та въпроса ми е къде се намира отвора от който вентилатора засмуква въздуха - от вън и от вътре? И още нещо вътре в черната кутия /как звучи само/ пред питата с две болчета/видиики се захваща една кутийка с размери на цигарена кутия с букса с 4 кабела - на това каква му е целта пред питата и имали някаква връзка с пречиства не на въздуха? Разбирате целта е да се сложи някакъв филтър преди вентилатора без да се реже.Благодаря предварително.Питането ми е за КАРИЗМА 99г. 90кс 1.6сс. Същия въпрос бях писал и в темата на Спес Стар, моля за извинение, ако трябва модераторите магат да то изтрият. Редактирано 12 Май 2015 от sviliv Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.