Премини към съдържание

boko_roko

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което boko_roko е написал

  1. Здравейте, да попитам и аз Каризма 09.97 г 99кс като сваля жабката,не се вижда капак за филтъра ,а ето това на снимката.Възможно ли е да няма филтър и по какъв начин мога да си сложа?В руските сайтове искат регистрация.Моля някой ако го е првил да даде малко инфо.Рамата е XMCLNDA1AWF011328 .
  2. Здравейте от скоро съм горд собственик на Каризма 1,6 16 99кс 97г.Имам проблем със включването на 1-ва ,задна и понякога трябва известно усилие за 2 ра/взлиза някак си на 2 ти/.След изечетеното във форума пробвах 2 варианта-с регулирне ,но не става кара 1 максимум 2 дена, и пак същото/1 ва се запъва ,а при вкючването на 2 ра има едно "усилие",а задна при натиснат съединител по някога хърка/2 рия вариант свалихме въпросните втулки и колегата в работата/понеже и той е имал същия проблем само, че със Space star/ ги запили малко за да влизат плътно и големия луфт изчезна ,регулрахме ги след това като се постарахме да не изчезне 5 -та/както е описано в един от постовете/ и 2 седмици без проблеми до вчера.Започвам да се замислям за съединителя ?!Мотора ми е 1,6 16v 99кс ,скорости рено/японска кола пък френски скорости :( / .Мисля да пробвам със втулките ,но от къде да ги поръчам .Гледам ,че един колега си ги е закупил от Балкан Стар ,но дали е със същите скорости.
  3. аКолега с кой мотор си ,че аз имам същия проблем ?Пробвахме 2 варианта-с регулирне ,но не става кара 1 максимум 2 дена, и пак същото/1 ва се запъва ,а при вкючването на 2 ра има едно "усилие",а задна при натиснат съединител по някога хърка/2 рия вариант свлихме въпросните втулки и колегата в работата/понеже и той е имал същия проблем само, че със Space star/ ги запили малко за да влизат плътно и големия луфт изчезна ,регилрахме ги след това като се постарахме да не изчезне 5 -та и 2 седмици без проблеми до вчера.Започвам да се замислям за съединителя ?!Мотора ми е 1,6 16v 99кс ,скорости рено/японска кола пък френски скорости:(/ .
×
×
  • Създаване...