Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

semerjiev

Потребител
  • От него общо

    86
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което semerjiev е написал

  1. Колега и мен ме съмнява, че е от бензина. От коя бензиностанция зареди последно.
  2. Изгоря ми крушката на задния плафон в купето. Крушката която изкарах е Тошиба 12V 8W, с размери 10мм на 28мм Крушка. Не мога да намеря такава по бензиностанциите. Моля, за съвет от къде да намеря такава крушка или с каква да я заменя.
  3. Не прочете ли по-горе. Пише да се обадиш на тел.., след което ще ти инсталират от диск картите за навигацията.
  4. Колега, какво имаш предвид, като препращаш към този сайт?
  5. Ето ти клипче да видиш как се сменя батерията нагледно.
  6. Имам нов хард, купих си го от щатите специален е за автомобили (антишоков) и точно за тази система на :mitsu-smiley:. Струваше около 60$. Мога да ти го пратя наистина да ми сложиш image с новите данни на харда. Ще почерпя разбира се.
  7. Това със свалянето на хард диска и разкодирането нещо не ми се нрави. Няма ли друг начин.
  8. И аз съм навит да се включа в закупуването на информацията. Имате ли идея обаче, как се качва на хард диска.
  9. Колега earendil Аутлендъра само на ток ли ще е или ще бъде на бензин и батерии, като лексус 400h например. Не си го представям някакси аутлендъра само на ток. Той на бензин е бавен камо ли само на ток.
  10. Проверих снощи размерите. От земята до устройството е 30 см. Между двете има повече от метър разстояние.
  11. Колегата е прав. Аз в момента карам бензинов Аутлендър с Instyle+ с CVT кутия. За новият Аутлендър не е посочена цена за същите компоненти. И още нещо. Сега ми се струва слаб 2.4.л Мивек бензин 170 к.с., какво ли ще е с новия Аутлендър 2.0 л бензин с 150 к.с.Като куц кон ще е сигурно.
  12. Колеги аз мисля да си сложа от този вид ДРЛ Луксима , под фаровете за мъгла. От долу фаровете за мъгла има пластмаси на щипки, които се махат и на тяхно място се слага 5 диодния ДРЛ. Какво мислите Филипса, дали си заслужава парите. PS. снимката е взета от колега от форума.
  13. Колега не са ли много ниско сложени светлините, чак под светлините за мъгла. Нямаш ли проблеми с КАТ.
  14. Колега сподели как отключи ДВД-то. Как става ДВД то да излъчва като караш?
  15. Моя Аутлендър е закупен от България - Балканстар София. Сервизната книжка, книгата с инструкции за автомобила и навигацията е на български език. Книгата с инструкции за автомобила е много страници, така че нямам толкова свободно време за да я сканирам.
  16. Съгласен съм с колегата Lyubo Dimitrov. Това, че чичо Слави има 3 автомобила :mitsu-smiley: на обща стойност около 12 000лв или повече няма значение, не следва да му дават повече права от членове с 1 автомобил купен чисто нов за 63 000лв примерно. Не трябва да се прави сравняване на брой автомобили, стойности и т.н, за да се докаже кой е по-голям фен или кой заслужава да е почитен член на клуба, за което предлагам, въпреки, че не съм член на клуба, г-н Слави да си стане обикновен член, защото явно с това "почитен член" и т.н. заблуждава хората. Негативните коментари във форума доказват, че "почитния член" на клуба, по един или друг начин е злоупотребил с отпуснатото му доверие, за което според мен трябва да се вземат съответните мерки.
  17. Темата е доста интересна и за лица като мен, които не са имали и няма да имат взаимоотношения с въпросния чичо Слави. Искам да отбележа, че всеки човек си носи кръста, след като избира и се доверява на другиго, но в случая следва да се отчете факта, че въпросният господин използва форума на сайта на феновете на марката :mitsu-smiley: с търговска цел. Чичо Слави (не се сърди, но си доста по-възрастен от мен, и от уважение пиша така) използва статута си в този сайт с рекламна цел, което в настоящият момент или недайси боже в бъдеще може да излезе солено на самият форум. От коментарите във форума ми става ясно, че някой са били заблудени, други са си такива по рождение, което си е нормално в природата, но общо взето надделява в мен мнението, че не трябва да се допускат лица във форума, които от репутацията на самият форум и потребителите в него, черпят дивиденти, изразяващи се във финикийски знаци. Има си сайтове за продажба на автомобили, за авточасти и др., има си и следствени органи за измамени копувачи или продавачи, като в случая представянето на разписки и други документи от чичо Слави за удостоверяване, че е измамен, е леко пресилено. Между другото съветвам чичо Слави или администраторите на сайта да премахнат постнатите снимки съдържащи лични данни на трети лица, които в последствие може да имат притенции към форума и чичо Слави в частнос, защо им е изнесено ЕГН-то например. Мисля, че трябва да се съберете и да се разберете веднъж за винаги, като мъже, да си кажете истината в очите, а не да си пишете тука какво ви боли, и после чичо Слави да ви отговаря като обвиняем, на всеки поотделно.
  18. Проблем има с торента за линукса. Може ли да напишеш името на линукса да си го изтеглим от друго място.
  19. Кое е по изгодно от това сам да си направиш смяната на консумативите или да ходиш на сервиз? Миналата седмица смених масло и филтри в Балканстар :mitsu-smiley: за 320 лв с труда.За час и половина всичко беше готово, след което ми върнаха стария въздушен филтър и филтъра на купето.Така, че за 55 лв разлика от сумата на колегата KRIS_BG мисля, че си струва все още да ходя на сервиз.
  20. Това е страхотна идея, подкрепям инициативата с две ръце, въпреки, че все още не съм си взел календарите. Предлагам да се приеме за мостра стандартен размер на сенник с емблема :mitsu-smiley: , изработен от картон.
  21. Колега, не е задължително да ходиш в сервиза след като ти мине гаранционния срок, но искам да отбележа, че малко се изхвърляш с тия 650лв. Аз съм с 2,4 литровия бензинов двигател и смяна на масло, филтри и т.н в Балканстар излиза максимум 350лв.
  22. 1. Проблем засега със събиране на вода във фаровете нямам въпреки, че колата е навън постоянно. 2.Относно дрънченето на корите на вратите искам да отбележа следното: и при мен се случи да дрънчат корите, но установих, че дрънчат когато има нещо в самите разделения или тайници във вратите. Например бях сложил една картонена кутийка от безалкохолно в тайника или незнам как се нарича, може би разделение на вратата. Включвам уредбата на 25 и започва да дрънчи. Помислих си че съм избил колоните, но след като прочистих вратите от останали кутийки, хартии и тем подобни се оправи. Същото е и със суббуфера отзад. Ако има нещо до него например найлонова торбичка с покупки или нещо подобно започва да криви гадно звука. 5. При мен незнам но бързо ми идва топлото на парното, при положение, че мотора е 2,4. Първата работа обаче като запаля е да вдигна на 27С и натисна бутона, който върти в купето въздуха, т.е да не допуска от вън въздух. Е разбира се пускам си и подгряването на седялката. Така, че горе долу се издържа първите 10-15 мин. в колата.
  23. Ето калкулатор за София http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
×
×
  • Създаване...