Премини към съдържание

Rhinotyre


Препоръчано мнение

какво мислите за това..???

http://www.vbox7.com/play:b5dc2c24

очаквам цените :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е за да повярваш на това трябва да не си добре !!! Нямало проблем , незнам си още какво .......... пирона ми пробива гумата (може да уцели някоя телчица да сцепи ) , а аз ще вярвам на някаква глупост че на гумата й няма нищо ....... !!! Това според мен са пълни глупости и изобщо да не се вчрва на такива продукти !!! Поне според мен е така !!! Поздрави :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:vsurprise:

 

Изумително....Евала на който го е измислил...Наистина това е бъдещето.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, още преди две години, когато си купих йокохамите, моя гумаджия имаше такъв препарат и пълнише гуми. Изчисляваше според размера на гумата, колко унции трябвало и съответно цена. На моите 195/50/15 ми излизаше около 13-14 лв на гума. С човека се познавам от години и няма тън мън при него. Каза пълня ти гумите и ако някой не ти вярва, вкарваш 10-ка гвоздей пред него в гумата и го вадиш. Чува се за части от секундата сссссст и дупката я няма :) Аз мислех да ги пълня, за собствената си сигурност. Знаем какво става при спукана гума с над 100 км/ч. Значи тази химия, се вкарва в гумата през винтила. Има трайност 5 години. Измива се с вода. Един ден, малките коли като колт, няма да имат резервни гуми и крикове, а гумите ще са им пълни заводско с този препарат. Така ще се пести място ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

BIGBOSS, Мерси за линка :P

Редактирано от iNFECTED
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Току-що говорих по телефона с тях , цената е 55лв за една гума ( 205/65/16 ) , размера има значение . Но пък човека ми обясни , че са вносители и на гуми и ако си купиш гумата от тях , Rhinotyre-а ти излиза на половин цена . Ако това на клиповете е вярно , цената си заслужава според мен .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има ги и в България от много време, има и алтернативни. Не се сещам в момента имената им, но 2-3 са от които има доволни хора. Доста дискусии има за това в Офроуд форума, защото извън пътя е доста по-често и по-наложително, но изглежда предимно при АТВ и мотори го прилагат. При автомобили също, но цената си е доста висока. Аз за 50 лв имам и спрей, и ремонтен комплект за гуми.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...