Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

veskobsl

Потребител
  • От него общо

    272
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    3

Всичко което veskobsl е написал

  1. veskobsl

    АМ Хемус

    Днес пътувах, минава се по стария път, през Витиня. Пътя не е прекрасен но с повече внимание се минава без проблеми. На връщане ни пуснаха през първия тунел, но преди втория пак ни свалиха долу, на стария път. Най-голямото неудобство е загубата на време, така че , тръгни по-рано.
  2. veskobsl

    ЧРД mario64

    Честит Рожден Ден бат Марине, желая здраве, щастие, много късмет и.....да почерпиш :drinks:
  3. veskobsl

    Galant VR-4 за тези пари?

    Аз също говорех за ВР-4, за другата нищо не мога да кажа. Извинявай, ако съм те подвел.
  4. veskobsl

    Galant VR-4 за тези пари?

    Колега, само като информация...малко преди да пуснеш темата, цената в мобилето беше 4500. Следя тази обява от няколко години и все не мога да намеря достатъчно силен аргумент че това е моята кола. Заради нея все още не съм бракувал старият си Галант, пазя си регистрацията...макар да имам ултиматум от жената и в най-скоро време ще занеса номерата в КАТ. Успех с решението.
  5. Старозагорци, някой има ли връзка с Ечика, много дълбоко се е покрил, човек за една ракия не може да го открие :D ? А иначе, добро предложение, още довечера ще го внеса на семеен съвет/демек ще питам жената/...
  6. Жоро,здраве, щастие и много късмет. Поздрави на цялото семейство и.....вземи си ела по Българско, та да ни сбереш на Ксилифор...да почерпиш :drinks:
  7. Държа да бъда в журито....вино ще си нося :D
  8. Интересно, наскоро пробвах подобна/АУТБЕК/ с тези коне и усещането ми беше същото...мудна, иначе много ми допадна.
  9. Всъщност, от днешна гледна точка...какво пък не харесвахме на комунизма....
  10. Здравейте колеги, след двегодишно двуомене, най-накрая събрах смелост да пусна обявата. Продавам Галант Е88А, 1994г оригинално е с двигател 2500 v6,170 кс 6G73, в момента е с двигател 3000 v6, 224 кс 6G72, 4х4 е постоянно, няма бързи и бавни. Всички екстри за модела, на снимките се вижда всичко. Газовия инжекцион е монтиран от Иво Ленков, разхода варира от 15 до 20/100. Да кажа защо я продавам и повредите, първо-преди 2 години ми пробоксува съединителя и оттогава не я карам, второ-погорваше масло, имам всичките 24 оригинални гумички, но така и не ги монтирах, трето-след едногодишно стоене в гаража, реших да я преместя, защото ми пречеше и при глупавото и упорито въртенето на стартера, той сдаде багажа/после я дръпнахме и запали ама на, стартера замина/, четвърто-вероятно най важното/поне за мен/, многото ръжда отдолу, това основно ме отказа да я пусна в движение. Иначе до последно е подържана редовно и с качествени части и всички системи работят- климатроник, ел. огледала, ел. седалки, регулируеми амортисьори... Към колата давам и оригиналния двигател, който беше подменен не заради проблем, а поради щурото ми желание за повече мощ. Цената е 3000лв. На части бих започнал да продавам, само ако бъде изявено желание за продажба на двигател със скоростна кутия и силово предаване. Иначе и в момента продължавам да следя обявите в Германия за подобен, много запазен екземпляр и тогава бих я пуснал в движение с огромно удоволствие. СНИМКИ- http://veskobsl.snimka.bg/automobiles/galant.753356.30516620 тел.0897015540-Веско Поздрави
  11. veskobsl

    Ч Р Д бате Марине!

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Здраве, щастие и много късмет на теб и всички хора които обичаш. Наздраве :drinks:
  12. Ценов, не сме се виждали отдавна, но не сме се забравили, Честит Празник, много късмет и любов... Наздраве :drinks:
  13. Не, така и не си вдигна телефона, мейл му писах и накрая обявата изчезна.
  14. veskobsl

    ЧРД на Стефан

    Честито, здраве, любов и щастие.....и като минеш през Бяла Слатина да почерпиш :rolleyes:
  15. На кривата ракета, космоса и тесен. Те нали затова се бориха, да им станем провинция, където да дойдат да се наакат и като се приберат в къщи, поучително да ни размахат пръст. Идиоти.
  16. Напълно подкрепям, безмислено е. Лошото е че, човек го разбира едва след като е налял една камара пари и накрая пак е без търсения резултат.
  17. veskobsl

    Ч.Р.Д. на k1k1_

    Честит Рожден Ден, землячке, жива и здрава и все така слънчева. ПП. Взимай Светла и хайде на ВВ
  18. Вижте на какво попаднах http://fakti.bg/avto/73000-nov-spisak-s-nai-nadejdnite-upotrebavani-avtomobili?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
  19. Ранга, не си хаби нервите с глупости, плати и забрави. На мен преди няколко месеца ми писаха акт в София, в кв.Дружба за говорене по телефона, а те милиционерите ме спряха отзад, като ме настигнаха на буркан. Не им дадох пари и те ме изрисуваха. Аз ги снимах как полицейската Астра е зад моя бус и изпратих жалба до началника им с въпроса как, аджеба са ме видели че говоря по телефона, като са ми зад гърба. Отговора беше, че не уважава жалбата ми, защото милиционерите са карали срещу мен, видели са че говоря и са обърнали. Реших че е по-лесно да платя 50лв и дотам.
  20. Много здраве, щастие и професионални успехи....И дълги години да помагаш на нас, феновете на марката :drinks:
  21. Загубен немец, вчера нямаше покритие, днес пак не вдига :icon_censored: Някакви идеи как да се свържа ?
  22. Знам аз, ма пусти ролинки все не достигат. Лошото е че, май ще ми мине котка път и с моя. С колегата Vetov от вчера звъним на немеца и той не ще да ни вдигне, днес му писах ЛС и дано отговори.
  23. На мен също ми изглежда много добре и силно се надявам, германеца да знае защо иска толкова много пари и разбира се да е склонен на пазарлък :D
  24. Здравейте колеги, повече от година съм в дълбока дилема, дали да си съживявам Галанта или да си търся друга кола. Трудно решение за мен, тъй като разума казва че това е безмислен ход, но пък пусто сърце не слуша. Та компромиса който изплува е... да си взема друга, но пак същата. След няколко месечно следене на наши и чужди сайтове, попаднах на това http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=227472764&cd=634955184040000000&asrc=st и молбата ми е за съдействие за спазарване, закупуване и докарване до България. Аз нямам време, а и желание да се разхождам до Германия, освен това знам че човек, който си изкарва хляба с това, ще свърши работата в пъти по-добре от мен.
  25. Здравейте колеги, много пъти съм получавал ценни съвети от вас, та реших пак да се допитам. Става въпрос за следното- с двама приятели, майсторчета, решихме да отворим автосервиз, и питането ми е какво и откъде бихме могли да намерим като най-добро съотношение цена-качество. На първо четене, подемник, монтаж-демонтажна машина, баланс-машина, компресор, вероятно оборудване за автомивка. Със сигурност изпускам доста неща(майсторите ще се погрижат за пълнотата на списъка), но мисля става ясно за какво говоря. Какво ще кажете за тази марка, http://www.profi.bg/company_products.php?category=products&c_num=74&red=no
×
×
  • Създаване...