Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

veskobsl

Потребител
  • От него общо

    272
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    3

veskobsl беше най-активен на 11 юни 2014

veskobsl има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Бяла Слатина

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Е88А

veskobsl's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

10

Репутация

  1. veskobsl

    АМ Хемус

    Днес пътувах, минава се по стария път, през Витиня. Пътя не е прекрасен но с повече внимание се минава без проблеми. На връщане ни пуснаха през първия тунел, но преди втория пак ни свалиха долу, на стария път. Най-голямото неудобство е загубата на време, така че , тръгни по-рано.
  2. veskobsl

    ЧРД mario64

    Честит Рожден Ден бат Марине, желая здраве, щастие, много късмет и.....да почерпиш :drinks:
  3. veskobsl

    Galant VR-4 за тези пари?

    Аз също говорех за ВР-4, за другата нищо не мога да кажа. Извинявай, ако съм те подвел.
  4. veskobsl

    Galant VR-4 за тези пари?

    Колега, само като информация...малко преди да пуснеш темата, цената в мобилето беше 4500. Следя тази обява от няколко години и все не мога да намеря достатъчно силен аргумент че това е моята кола. Заради нея все още не съм бракувал старият си Галант, пазя си регистрацията...макар да имам ултиматум от жената и в най-скоро време ще занеса номерата в КАТ. Успех с решението.
  5. Старозагорци, някой има ли връзка с Ечика, много дълбоко се е покрил, човек за една ракия не може да го открие :D ? А иначе, добро предложение, още довечера ще го внеса на семеен съвет/демек ще питам жената/...
  6. Жоро,здраве, щастие и много късмет. Поздрави на цялото семейство и.....вземи си ела по Българско, та да ни сбереш на Ксилифор...да почерпиш :drinks:
  7. Държа да бъда в журито....вино ще си нося :D
  8. Интересно, наскоро пробвах подобна/АУТБЕК/ с тези коне и усещането ми беше същото...мудна, иначе много ми допадна.
  9. Всъщност, от днешна гледна точка...какво пък не харесвахме на комунизма....
  10. Здравейте колеги, след двегодишно двуомене, най-накрая събрах смелост да пусна обявата. Продавам Галант Е88А, 1994г оригинално е с двигател 2500 v6,170 кс 6G73, в момента е с двигател 3000 v6, 224 кс 6G72, 4х4 е постоянно, няма бързи и бавни. Всички екстри за модела, на снимките се вижда всичко. Газовия инжекцион е монтиран от Иво Ленков, разхода варира от 15 до 20/100. Да кажа защо я продавам и повредите, първо-преди 2 години ми пробоксува съединителя и оттогава не я карам, второ-погорваше масло, имам всичките 24 оригинални гумички, но така и не ги монтирах, трето-след едногодишно стоене в гаража, реших да я преместя, защото ми пречеше и при глупавото и упорито въртенето на стартера, той сдаде багажа/после я дръпнахме и запали ама на, стартера замина/, четвърто-вероятно най важното/поне за мен/, многото ръжда отдолу, това основно ме отказа да я пусна в движение. Иначе до последно е подържана редовно и с качествени части и всички системи работят- климатроник, ел. огледала, ел. седалки, регулируеми амортисьори... Към колата давам и оригиналния двигател, който беше подменен не заради проблем, а поради щурото ми желание за повече мощ. Цената е 3000лв. На части бих започнал да продавам, само ако бъде изявено желание за продажба на двигател със скоростна кутия и силово предаване. Иначе и в момента продължавам да следя обявите в Германия за подобен, много запазен екземпляр и тогава бих я пуснал в движение с огромно удоволствие. СНИМКИ- http://veskobsl.snimka.bg/automobiles/galant.753356.30516620 тел.0897015540-Веско Поздрави
  11. veskobsl

    Ч Р Д бате Марине!

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Здраве, щастие и много късмет на теб и всички хора които обичаш. Наздраве :drinks:
  12. Ценов, не сме се виждали отдавна, но не сме се забравили, Честит Празник, много късмет и любов... Наздраве :drinks:
  13. Не, така и не си вдигна телефона, мейл му писах и накрая обявата изчезна.
  14. veskobsl

    ЧРД на Стефан

    Честито, здраве, любов и щастие.....и като минеш през Бяла Слатина да почерпиш :rolleyes:
  15. На кривата ракета, космоса и тесен. Те нали затова се бориха, да им станем провинция, където да дойдат да се наакат и като се приберат в къщи, поучително да ни размахат пръст. Идиоти.
×
×
  • Създаване...