Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

marto_yordanov

Потребител
  • От него общо

    140
  • Регистрация

  • Беше тук

За marto_yordanov

  • Рожден ден 08/02/1990

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    marto_dk

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

marto_yordanov's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. здравей колега ... добре дошъл в Клуба... ;)

  2. Ами аз го направих с тампон от Пежо ... Мога да кажа че става идеално ... Преди ги късах в седмицата - 2 пъти ... С този от 405-ца - 1 година и чак сега има загадък за смяна ...
  3. Колеги , какво ви е мнението за гарнитура за главата на KP Japan ? Поздрави :mitsu-smiley:
  4. Ако се запуши този клапан да не функционира е по добре , нали така колеги ?!
  5. Е отпада , но до колкото разбрах за колите над 163 коня - ще има данък - всяка година ще плащат по 22лв за кон - 200 коня - 4400 лв данък годишно :icon_crying: !!! Все пак трябва да си взимат пак парите от някъде , не може да си изгубят така тези приходи !!! Така разбрах аз !!! Ако не е така пишете , че да се зарадвам !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  6. Е да и аз се сетих да направя това , но вече с 2 кутии зад гърба :icon_crying: !!! Здраве да е !!! Важното сега е да не се счупи и тази :icon_thumbup: !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  7. Ем да с-ля при него няма как да не се усети мекота !!! Неговият беше да го натискаш с 2-та крака :icon_thumbup: !!! Иначе като свалих кутията лагера му беше счупен и половината беше влезнал при феродото , но не беше счупил диафрагмата , а я беше огънал !!! Страшна гледка :icon_rock: !!! Но с-ля стана много добре !!! Даже мисля че му го нагласих да отделя долу или някъде към средата ...... но не съм сигурен !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  8. Не , аз ги чупя на толкова , но това е първата кутия , която я отваряме за да сменим щифта !!! До сега просто купувам и слагам без да ревизирам !!! А сега като купих тази кутия преди да я сложа , я отворихме и сменихме щифта !!! Но аз мисля че това е решение ? Поздрави :mitsu-smiley:
  9. Търси кутия от Еклипс и намери някой кадърен майстор да я отвори и да смени щифта , който държи оста в диференциала !!! Сложи закален щифт (диаметър 6мм , дължина 51мм ) и сменяй маслото на 40 000 км !!! Да се надяваме че това ще държи !!! Аз така направих на последната кутия - до тук около 3000 км - няма ядове !!! Иначе ги чупя на 5000-6000-7000 км !!! Друго решение мисля че няма !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  10. Еми не !!! Аз писах всичките пъти като ги чупех и никакви отговори тук !!! Разпитвах на много места , но оправия няма !!! Очаквай пак :icon_crying: ! Поздрави :mitsu-smiley:
  11. Drive-maniak до колкото знам AWD i FWD нямат нищо общо в кутиите !!! AWD-то е много здраво до колкото съм чувал !!! Може и да греша , ако е така да ме поправят колегите !!! Иначе да попитам DJ-я това което аз съм направил дали ще забави процеса и да се надявам ли че сега няма да се счупят толкова бързо ? Поздрави :mitsu-smiley:
  12. Аз сега на тази моята последна кутия я отваряхме и сменихме щифта , който държи оста !!! Оказа се че оригиналният не е закален и с течение да времето е и движението той се износва !!! Сега сложихме някакъв закален и се моля да няма проблеми !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  13. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=12406 http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=13468 Ето 2-та линка !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  14. Колега , аз имам опит в това !!! Къса се щифта който държи оста в планетарния механизъм и самата ос започва да мърда в дифа , след това започва да търка в кожуха и се стига до тук !!! Първата кутия която счупих , беше сцепена към съединителя , но колата все още се движеше !!! А тази която счупих наскоро - целия кожух на дифа се беше пръснал страшно мазало даже мисля че пуснах линк със снимки да видиш !!! Слаби са скоростите на 1Г !!! Ако намеря темата ще пусна линк !!! Поздрави :mitsu-smiley:
  15. Ами да , така ги затягам и аз !!! Иначе мога да кажа че г-рата от 2Г - металната - не става за 1Г 4G63 !!! Сега нямам много избор и май ще слагам пак Рейнцова графитена гарнитура и нови болтове Goetze !!! Надявам се да нямам проблем !!! Поздрави :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...